Aldığım karizma telkini

YESHAPPY

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Sanıyorum karizma telkinini alalı 1 hafta falan oldu. Bu sefer tek başına işe yaradı mı onunla ilgili birşey diyemeyeceğim. Çünkü bu telkinden önce etkisini gördüğüm dualar okuyordum sürekli bir şekilde. Sanırım bu telkin, dualar ve 3 yıldır pozitif olma çalışmalarım yine yeniden güzel etkilerini yaşamama sebep oldu. Üçü bir arada yani:)
Şöyle söyleyeyim telkinleri ilk dinlemeye başladığımdan bu yana gerçekten görüntümde de içimde de köklü değişimler yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. Dış görünüşümü zaten iyi bulurdum;ama bugün dışarı çıktığımda o telkinlerin bendeki eski güzel etisini tekrar yakaladım. Demekki karizma takviyesi gerekliymiş:)
Markete giderken çok özen göstermeyiz genelde görünüşümüze. Yani sıradan giyiniriz. Bugün bende öyle gittim markete. Uykusuzdum, saçlarım kendi halindeydi. Üstümde bi hırka t-shirt jean vardı;ama sanırsın dünyanın en karizmatik insanıyım. Öyle bir havada yürüdüm :) Hoşuma da gitti :) Heyt be açılın ben geliyorum :) Omuzlar dik, düşünceler kesin ve berrak. Bu durumlar telkin etkisi;ama bak buna eminim.

hangi duaları okuyosun ve ne için okuyosun tam olarak

Gezindiğim sitelerden alıp okuduğum dualardı.Her işimin düzgün gitmesi vs gibi durumlar için okunan dualardan.

bende dua okumayı cok seviyorum benimde sürekli okudugum dualarım var okudugun duaların adını paylaşırsan sevinirim

Bütün işlerin düzene girmesi için Ya Bais ism-i celili duasını okuyorum. Diğer duanın da anlamı; ismi celilin anlamında zaten.
Her vakit okumaya çalışıyorum. 1 kere.

(Ek bilgi:Abdestli okunması gereken dualar)

Allah kabul etsin dualarını hayırlarla ;)

ne güzel paylaşımlar

Bu telkinle birlikte kendimi gittiğim her yerin sahibi gibi hissediyorum, o kadar kendimdem eminim yani :)

Telkinin metnine nasıl ulaşabiliriz?

Telkin metninin tamamı gösterilmiyor. telkincd.com sitesinden telkinle ilgili bilgilere ve edinmk istediğin telkinle alakalı birkaç telkin cümlesine ulaşabilirsin.

Metni görmeden telkini dinlemeniz sakıncalı olmalı. Zira telkinler yabancı sitelerden çeviri yapılıyor ve gözden kaçan dinimize aykırı çeviriler yapılabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bir çeviride -tanrının oğluyum- gibi çok absürt çeviri görmüştüm.

**

Ah ben telkin metnini kendim .mp3 yapmak için istiyorum. Tam metne ulaşma şansım yok mu?

Bu arada ilginiz için teşekkür ederim ve hayırlı bayramlar.

... bende karizma isimli telkini almıştım ama.. uyurken filan piyano sesi çok rahatsız ettiği için sıkıldım bıraktım.. okyanus sesi olsaydı daha ii olurdu:) aslında biz İSLAM ı gerçek anlamda yaşasak.. zaten telkinin kralını yaşamış oluruz... her duanın her harfi ayrı bir huzur ayrı bir mutluluk... ama nerde!! herşeyi uç noktalarda yaşarız biz.. hayırlısı bakalım...

Karizma telkinini bende dinledim.İnsanda bir etkileyicilik oluyor kesinlikle.Ama telkinlerin o ilk hissettirdiği etkiler zamanla alışılıp hissedilmiyor.Buda beni üzüyor.Değiştiğini biliyorsun ama o hislerinde kaybolmasını istemiyorsun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri