ALDIĞIM KARARLARDAN HEP PİŞMANLIK DUYUYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -EGE-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-EGE-

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba atakan bey,

Hayatım boyunca hep aldığım kararlardan pişmanlık duydum ve işin kötü yanı düzeltmeye çalıştıkça herşey dahada kötü oldu birkaç aydır sitedeki Mp 3 leri dinleyerek hayatımda oldukça güzel gelişmeler oldu ancak aldığım kararlardan pişman olma huyum hala devam ediyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum

saygılar,
EGE

Ynt: ALDIĞIM KARARLARDAN HEP PİŞMANLIK DUYUYORUM

-EGE- ' Alıntı:
Merhaba atakan bey,

Hayatım boyunca hep aldığım kararlardan pişmanlık duydum ve işin kötü yanı düzeltmeye çalıştıkça herşey dahada kötü oldu birkaç aydır sitedeki Mp 3 leri dinleyerek hayatımda oldukça güzel gelişmeler oldu ancak aldığım kararlardan pişman olma huyum hala devam ediyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum

saygılar,
EGE
Merhaba
Karar verme konusunda bir çok kişisel gelişim kitabı yazılmış.Ancak sorun sadece belli metodları uygulamanın dışında bilinçaltı ile ilgili..
Bu konu ile ilgili güzel bir hikaye vardı.Bir baba oğlunu yüksek bir binanın tepesine çıkarıyor ve ne gördüğünü soruyor...
Ana yollar ve ona bağlı patika yollar var..
Bu demek oluyor ki zaman zaman patika yollardan gidebilir o yollar da ana yola çıkar.İlle bir karar vermek tüm hayatımızı etkilemez..

Bunun dışında önerebileceğim kişiye özel karar verme telkin cd miz vardır.Bu telkini sipariş verebilirsiniz..

Ynt: ALDIĞIM KARARLARDAN HEP PİŞMANLIK DUYUYORUM

bu hızlı cevabınız için çok teşekürederim... 25889

merhabalar bende her karardan sonra keşke onu değilde bunu mu yapsaydım derim nefret ediyorum bu halimden telkini dinliycem

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri