ailemizden gelen olumsuz telkinler

anonim13

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben şöyle düşünüyorum
aşırı korumacı ailem var ve onları bu konuda suçlayamam
onlar beni en iyi şekilde büyütmek istediler sadece
büyük ihtimalle ben küçükken komşuları giderdik komşu kadınları anneme 'senin çoçuk neden bu kadar suskun' dediğinde annem - onun yapısı öle içine kapanık utangaç- komşu kadında eminim şöyle demiştir 'aman aman serseri olmasında bölesi daha iyi' annemde bunu onaylayıp başımı okşamıştır.
veya elimde bir işi yaparken yapamadığım küçük bi hatada elimden alıp yapıp öle vermişlerdir bende kendimi yetersiz hissetmişimdir
yani bu telkinleri sölemesine gerek yok annenin ve babanın bir bakışıyla bile
sen beceremessin, büyüklere laf sölenmez,otur oturduğun yerde gibi telkinleri almışım
eminim burdaki birçok kişidede böledir bu

"büyük ihtimalle ben küçükken komşuları giderdik komşu kadınları anneme 'senin çoçuk neden bu kadar suskun' dediğinde annem - onun yapısı öle içine kapanık utangaç- komşu kadında eminim şöyle demiştir 'aman aman serseri olmasında bölesi daha iyi' annemde bunu onaylayıp başımı okşamıştır.
veya elimde bir işi yaparken yapamadığım küçük bi hatada elimden alıp yapıp öle vermişlerdir bende kendimi yetersiz hissetmişimdir "

Evet,

şu yaşıma kadar(19) özgüvensiz, değer hissetmemin sebebi. Çok şükür artık değiştim tabi.

keşke bene değişsem ama değiştiğimi hissediyorum yaklaış 1.5 aydır telkinleri dinliyorum 1 değil 2 sene dinlemem gereksede dinliycem

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri