AİLE İçin Olumlamalar

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
[FONT=&quot]
aile3.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]Ayrımsız her bir insanın annesi ve babası vardır.[/FONT]
[FONT=&quot] çekirdek aile böyle oluşur. kardeş/ler, aşk ile birliktelik ile oluşan 2.çekirdek aile, çocuk/çocukları kapsar. özde aile anne&baba daha sonra aşk ile 2 kişinin oluşturduğu yasal/ya da değil bir birleşmedir. bu birleşme için kullanılan olumlama.[/FONT]

[FONT=&quot] BEN BENİM[/FONT]
[FONT=&quot] DÜNYAYA GELİŞİME ARACI OLAN ANNEME SEVGİ VE SAYGI İLE [/FONT]
[FONT=&quot] BAĞLIYIM.[/FONT]
[FONT=&quot] DÜNYAYA GELİŞİME ARACI OLAN BABAMA SEVGİ VE SAYGI İLE BAĞLIYIM.[/FONT]
[FONT=&quot] BU GELİŞİM İÇİN ONLARI BEN SEÇTİM.[/FONT]
[FONT=&quot] BU EVİ VE BU YAŞAMI BEN SEÇTİM.[/FONT]
[FONT=&quot] TÜM BU SEÇİMLERİMİN SORUMLUSU BENİM.[/FONT]
[FONT=&quot] İÇİNDE OLDUĞUM BU İLK KUTSAL ÜÇLÜYÜ ŞÜKRANLARIM İLE KUTSARIM, KUTLARIM.[/FONT]

[FONT=&quot] kardeş/kardeşler [/FONT]

[FONT=&quot] DÜNYADA İLK DENEYİMLEDİĞİM ANNE-BABA-ÇOCUK KUTSAL ÜÇLÜSÜNÜ SEVGİM VE SAYGIM İLE SELAMLARIM.[/FONT]
[FONT=&quot] BU ÜÇLÜ DIŞINDA BAĞLI OLDUĞUM KARDEŞ/KARDEŞLERİME VARLIKLARI İÇİN ŞÜKRAN SUNARIM[/FONT]

[FONT=&quot] 2. çekirdek aile[/FONT]
[FONT=&quot] DÜNYADA İLK DENEYİMLEDİĞİM ANNE&BABA&ÇOCUK KUTSAL ÜÇLÜSÜNÜ[/FONT]
[FONT=&quot] - var ise – YAŞAMI PAYLAŞTIĞIM KARDEŞ/KARDEŞLERİMİ SEVGİM VE SAYGIM İLE SELAMLARIM.[/FONT]
[FONT=&quot] VARLIKLARINA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM[/FONT]
[FONT=&quot] AN DA İÇİNDE BULUNDUĞUM KENDİ ÇEKİRDEK AİLEMİ KUTLARIM, KUTSARIM, ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.[/FONT]

[FONT=&quot] tüm 3 olumlamanın sonuna eklenecek olan bitiriş:[/FONT]
[FONT=&quot] AİLEM İLE VARLIĞIMI HİSSEDİYORUM[/FONT]
[FONT=&quot] ONLARIN YANSIMAYIM[/FONT]
[FONT=&quot] ONLAR BENİ, BEN ONLARI YANSITIYORUM[/FONT]
[FONT=&quot] AN DA TÜM BENLİĞİM İLE DURURKEN[/FONT]
[FONT=&quot] VARLIĞIM VE AİLEM BİR İM.[/FONT]
[FONT=&quot] AİLEM İÇİNDE YAŞAMIŞ OLDUĞUM TÜM ANLARI [/FONT]
[FONT=&quot] BU ANDA OLMAK İÇİN ŞİFALANDIRIYORUM[/FONT]
[FONT=&quot] TÜM AİLE BİREYLERİME VARLIKLARI İÇİN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.[/FONT]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri