Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Ah kıyamammmm, daha küçük bir melek o... Elbette bütün gücümle şifa gönderirim ve çevremdekilerin de göndermesini sağlayacağım. 1 Eylül'de de yanında olacağız o güzel bebeğin. Tanrım sen duy sesimizi... Acil şifalar diliyoruz, allah uzun sağlıklı mutlu uzun ömürler versin... Sevgi dolu bir hayat versin... Herkese haber veriyorum...
değerli arkadaşlar
üç senedir bu sitede yazışıyorum yeri geldi konuştuk yeri geldi anneme
şifa istedim.yolgösterin dedim yardım istedim.bunaldım dertleştik arınmaya girdim yardım ettiniz .nanneme abime yoğun bakımda tanımadığınız halde yardım ettiniz.onları kaybedince yanımda oldunuz acımı paylaştınız sizler paylaştıkça acım azaldı sıkıntım kederim arımam hafifledi.bu yazıyı niye yazmak gereği duydum.onuda bilmiyorum.ama iyiki siz hiç görmediğim dostları tanımış kendime yoldaş seçmişim
mert akkayaya gösterdiğiniz ilgi çok güzel
bu dostluk onunda hayatını değiştirecek.7 yaşında mavi gözleri olan canlı sempatik eşime dede bana anneanne diyen bizlere sarılan üç haftadır hayatımıza renk canlılık getiren saf temiz ve bizlerin daha çok şey öğrenmemiz gerektiğini bizlere sevgisiyle anlatan süper bir cocuk.eminim sizlerde onu görmeden bu sevgi eğitiminden geçiyorsunuz.sevginiz dualarınız ona hayat verecektir.yaradanın izniyle şifa bulacacağına inanıyorum.güzel haberlerini burada yazacağım.
iyiki sevgi var
iyiki karşılıksız doslular ve iylikler yardımlaşma var
gönül dolusu sevgi ve sagılarımı gönderiyorum
selam canım sanırım yeni üyesin..hoşgeldin..kendi kişisel sorularını ve sorunlarını paylaşmak iççin günlük açmanı öneririm.arkadaşımızı açtığı şifa sayfasına iftarla ilgili sorununu yazmışsın..iftar davetinin en hayırlı şekilde geçmesini dilerim..hayırlı iftarlar..
arkadaşlar teşekkürler her şey için
tabikii bizler bir aracıyız ama şifalar her zaman hayırlısı ile yerinni bulur.mert bugün fethiyeden döndü ve okadar sağlıklıki anlatamam.kilo almış
ahatta deden gibi göbek yapmışsın diye sevdik .müthiş mutlu oldu.onun mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu.bir kere daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum.herşey için tekrar teşekkürler.
esen27
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.