- Reaksiyon puanı
- 0
merhabalar ben daha yeni üye oldum prosedürleri tam bilmiyorum son zamanlarda yakın çevremde yaşadığım bazı tutum ve davranışlar kendimi daha üzgün hissetmeme ve her olumsuz düşünce hayatımı daha da zorlaştırmaya başladı.Harika bir işim olmasına rağmen artık kendime,işime ve geleceğime dair kaygılar içerisine girdim ve bu girdaptan kurtulmak yerine düşüncelerim beni daha da aşağıya çekiyor.Okuduğum onca kişisel gelişim kitabı ve bu zaman kadar hep hayata dair pozitif yaklaşımlar göstermeme rağmen bu kişiliğim ve okuduklarım artık etkisini tamamen yitirmeye başladı.çevremdeki ilişkilerimde her zaman özeleştri,empati kurallarını uygulamaya çalıştım fakat artık gücümün eksildiğini,özgüvenimin zedelendiğini ve kendime verdiğim değerin azaldığını ve yetersiz olduğumu düşünüyorum ve bu durum bu düşünce beni daha da çok yıpratıyor.Bu durumdan biran önce kurtulmak ve hayatımda köklü değişiklikler yapıp fark yaratmak istiyorum.bu siteyi inceledim ve bir çok yorumu okudum beni gerçekten çok heyecanlandırdı.Abdullah Bey ve Atakan Bey'in bana da yardımcı olacağını ümit ediyorum.Önce allahımdan sonra da sizlerden bu konuda destek bekliyorum.umarım en yakın zamanda iletişim sağlarız.ŞU aralar buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü yeni girişimler ve değişimler yapmak istiyorum fakat hiç gücüm ve enerjim yok lütfen yardımcı olun bu durumdan acilen kurtulmam lazım zaman hepimiz için çok şeydir.....