8000.YTL Ödüllü Sigarayı Bırakma Kampanyası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heal

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Sağlık bakanlığının böyle bir kampanyası var, elbette kahve bahane. Ben 3 yıl kadar içmedim sigara ve bu kampanyayla bırakmıştım. Bu kampanyanın faydası verdiği ödül değil. Bir ihtimal nedeniyle o 1 sigarayı yakmamak. Çünkü bırakmaya çalışırken en büyük zorluk bir tane içiyim nolucak, şunu da içiyim bu son demeler. O bir tane son sigarayı ya da çok bunaldığınızda bir nefes çekip söndürdüğünüz sigarayı içmemeniz. Çünkü yapılan çekilişte ödülün size çıkması durumunda kan testi yapılıyor. Ve kanınızda nikotin çıkmaması gerek. Kanınızda nikotin çıkmadığında kaybedeceğiniz rakamdan çok o an hissedeceğiniz şeyleri düşünüp uzak duruyorsuz. Sürenin belli olması da çok önemli "aman canım 1 ay değil mi içmem olur biter" diye baktığınız için bırakmak daha kolay. Düşünüyorsunuz ki o 1 ay sonunda tekrar başlayacaksınız. Ama o bir ayda alışkanlıklarınız değişiyor. Sabah sigarasını unutuyorsunuz. Kıyafetlerinizin tamamı yıkanmış oluyor o sürede, odanız sigara kokusundan arınıyor. Ve öyle bir temizlik hissi yaşıyorsunuz ki o koku ve sigara ile ilgili herşeyden tiksiniyorsunuz. Kampanyaya katılım broşürlerini sağlık ocaklarından bulabilirsiniz. Herkese bol şans ve sağlıklı günler.

O bir aylık sigara paranızla kendinize bir hediye almanızı da şiddetle tavsiye ederim. Bir sigara parası değil mi canım nolucak diyerek istediğiniz bir çok şeyi alınca inanın uzak kalmak daha kolay. Hele kadınlar için ;)

http://www.saglik.gov.tr/TR/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFF1A9547B61DAFFE2AC2619C8A57EBA6C1

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri