7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Teşekkürler sudem8;

Faydalı olabiliyorsam ne mutlu. Ben neredeyse tüm hayatımı ona ( Astrolojiye) göre planlıyorum:)
anlatım tarzınız konuşmalarınıza bayılıyorum, inanın buna.. burda görünce çektğimi düşündüm.Ben de çok meraklıyım astrolojiye.kova burcuyum yükselenimde kova ve bütün özellikleri var.Ama kendimden çok memnunum seviyorum kendimi, burcumu da :)

Bursa ya Gelmeniz bir harika inanılmaz mutlu oldum.Ne zamandır bu haberi bekliyordum.7 Haziranı bekliyorum ve hemen rezervasyonumu yapıcam teşekkürler.

Atakan Bey, Mersin'e de bekleriz. Ya da Mersin'e yakın olan illere Adana, Hatay gibi. Ama Antalya demeyin lütfen çünkü kilometre olarak az gözükse de buradan Bursa kadar yol çekiyor.

Atakan Bey, Mersin'e de bekleriz. Ya da Mersin'e yakın olan illere Adana, Hatay gibi. Ama Antalya demeyin lütfen çünkü kilometre olarak az gözükse de buradan Bursa kadar yol çekiyor.

Temmuz'un 5 inde Antalya'dayız ardından Adana'dayız. Kısacası Temmuz 19 da geliyoruz sevincli

Seminerimizin gerçekleşeceği yer belirlendi. Osmangazi' de Gold Otel 3

Link: HOTEL GOLD 3 - EVINIZE HOSGELDINIZ

Katılımda bulunmak isteyenler özel mesajla ya da seminer@hayatimdegisti.com üzerinden bana ulaşabilirler.

Telefonla ulaşmak için irtibat numarası: Atakan Bey 0539 559 64 22

Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri