7-11 Nefes Tekniği

nurbanu25

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Dr. Ofelya ve bir arkdaşımdan duymuştum.bu teknik oldukça etkiliymiş.yani burundan 7 saniyede nefes almak,ağızdan 11 saniyede bu nefesi vermek.günde 30 ila 40 arası bu egzersizi uyguluyorum.başka uygulayan arkadaşlar varsa deneyimlerimizi paylaşabiliriz...

Sende ne gibi etkileri oldu? dusun2 bende deneceğim ama sen daha deneyimlisin paylaşırmısın?

Sende ne gibi etkileri oldu? dusun2 bende deneceğim ama sen daha deneyimlisin paylaşırmısın?
house'cuğum
ben de başlayalı henüz birkaç gün oldu.şuanda belirgil bir etkisi yok.fakat sanki beyin damarlarımın açıldığını hissediyorum...

Süperf678h bu tekniklerin çok yayarlı olduğunu duydum çakralarımızı açıp içimizde biriken negatif enerjiyi falan atıyormuş aslında eğitime gitmek lazım burda olsa bi dakka durmucam ama gerçi forumumuzdada var güzel paylaşımları neyse dur bende başlayım bu gecede bi gelişme olursa derhalll yazarımsevincli

Dr. Ofelya ve bir arkdaşımdan duymuştum.bu teknik oldukça etkiliymiş.yani burundan 7 saniyede nefes almak,ağızdan 11 saniyede bu nefesi vermek.günde 30 ila 40 arası bu egzersizi uyguluyorum.başka uygulayan arkadaşlar varsa deneyimlerimizi paylaşabiliriz...

tel45xDr.Ofelya Cabral 7-11 Nefes Tekniğitel45x

programda bir bölümde açık olarak anlatmış 03:30 dan itibaren uygulamalı anlatıyor
videoda ses ve görüntü tutmuyor ama idare edin y789

başarılar dilerim

güzel haberlerini bekliyorum house.hy789
paylaşımın için teşekkürler ikieşitbir...25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri