:))

megabetting

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
SLMLAR SITEYE YENIYIM GUZEL SITE

BU BASLIGI GORUNCE PAYLASMADAN EDEMEDIM :))

BEN YAKLASIK 4 AYDIR SIGARADAN KURTULMUS DURUMDAYIM .14 YILLIK TIRYAKILIGIMI BIR KITABA BORCLUYUM ..

ALLEN CARR--SIGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU

REKLAM YAPMA NIYETINDE DEGILIM AMA BENIM GIBI 4 TIRYAKI ARKADASIMDA BU KITABI OKUYARAK BIRAKTIGI ICIN PAYLASMAK ISTEDIM .

UMARIM ADMINLERI KIZDIRMAM

bende adil mavişin son sigaram adlı kitabının yanında verilen hipnoz cd sini dinleyerek 5 yıllık sigara triyakiliğimi sonlandırdım. tabi telkinlerin inanılmaz etkisi oldu. canım ne zaman sigara istese açıyorum telkinleri. ne sigara nede diğer kötü şeyler beni alakadar etmiyo :)

SLMLAR SITEYE YENIYIM GUZEL SITE

BU BASLIGI GORUNCE PAYLASMADAN EDEMEDIM :))

BEN YAKLASIK 4 AYDIR SIGARADAN KURTULMUS DURUMDAYIM .14 YILLIK TIRYAKILIGIMI BIR KITABA BORCLUYUM ..

ALLEN CARR--SIGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU

REKLAM YAPMA NIYETINDE DEGILIM AMA BENIM GIBI 4 TIRYAKI ARKADASIMDA BU KITABI OKUYARAK BIRAKTIGI ICIN PAYLASMAK ISTEDIM .

UMARIM ADMINLERI KIZDIRMAM

khkh56 khkh56 Bu sitede gönüller ön plânda :) Adminler kızmazlaaaaaarrrrr blissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri