30 günlük çalışmada Farklı konularda olumlamalar aynı anda yapılabilir mi ?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

imported_Angel

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
sorumu şöyle toparlayım...
R. şanal ın kuantum olumlama kitabında olumlamanın 30 gün okunmasından söz edilmiş ve çeşitli konularda olumlamalar var

benim sormak istediğim 30 günlük süre içinde sadece seçtiğimiz 1 adet konuyla ilgili olumlamayı mı yapacağız...yoksa birden fazla konuda olumlama da yapılabilir mi ?

mesela ben hem sağlık, hem bolluk bereket hem de kendin olmak olumlamalarını bu aynı 30 içinde ardarda olmak üzere yapamazmıyım ?
yoksa her bir konu için mi 30 gün ayırıyoruz ?

olumlama yapan arkadaşlar cevap verebilir mi ?
30 gün boyunca sadece 1 konuda mı olumlama yapıyorsunuz ?
bana acil cevap lazım lütfen gulensmiley

ben 30 gün boyunca bir konuda değil istediğim konularda olumlama yapıyorum

ben 30 gün boyunca bir konuda değil istediğim konularda olumlama yapıyorum

cevap için çok teşekkür ederim :)
peki birden fazla konuda olumlama yapınca birbirinin verimini düşürme gibi birşey sözkonusu olmuyor öyle değil mi ?

bi de ben olumlama metinlerini sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce birkaç kere (5-6 defa falan) kendi sesimi duyacağım şekilde yüksek fısıltıyla okuyorum..
gün içinde olumlama yapmıyorum...sabah ve gece okumam yeterli mi
ve bunu yaparken de aynı zamanda kulağımda telkinleri dinliyor oluyorum...
sizce yöntemlerim doğru mu ? bi öneriniz varmı ? olumlamada yeniyim de..

ben sabah ve akşam yapıyorum.özellikle uykuya dalmadan önce sabahta uyanınca.
ben istediğim konularda olumlama yapıyorum ve verimin düşeceğini düşünmüyorum.o konuyla ilgili düşünce sana bağlı.
iyiki varsın ve hep mutlu kalasıny789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri