3 Gündür Aynı Rüyayı Görüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gizem_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gizem_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Benim tanışmak istediğim biri var, okuldan. Çekingenlik, özgüven falan derken tanışamadım bitürlü. Herneyse, Geçen hafta önce soyallik arttırıcı+ego dinlemeye başladım. Ve bu telkinlerden midir nedir artık 2-3 gündür aynı rüyayı görüyorum. Rüyalarımda hep o kızı görüyorum, böyle konuşuyoruz gülüyoruz falan. Kardeş gibiyiz ya rüyada. Baya yakınız yani,Uykudan uyanınca "keşke uyanmasam ne güzel rüya falan" gibi şeyler diyormuşum kendime gelmeden önce.:p Sizce bu telkinlerden mi kaynaklanıyor? Normal hayatta o kişiyle tanışmayı o kaear istemiyorumaklıma gelmiyor bile

Bilincaltiniz toksitleri temizliyo diyebiliriz yakinda karsilikli kahve icerseniz sasirmayin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri