Bende ses çok net yayinda çok iyi gidiyor...Tebrikler Emel... clappingtresor ' Alıntı:canım muzıklerı seslerı ıyı ama sesı bıraz az gelıyo gene yapısıtım bılgısayara![]()
Forumun üstünde ki radyo playerde sağda ses açma butonu var..Onu sağa doğru iterek sesleri açabilirsiniz...tresor ' Alıntı:canım muzıklerı seslerı ıyı ama sesı bıraz az gelıyo gene yapısıtım bılgısayara![]()
saoll atakannn gulensmileyhayatimdegisti ' Alıntı:Bende ses çok net yayinda çok iyi gidiyor...Tebrikler Emel... clappingtresor ' Alıntı:canım muzıklerı seslerı ıyı ama sesı bıraz az gelıyo gene yapısıtım bılgısayara![]()
lerzan ' Alıntı:dennise ' Alıntı:nasil yaniiiii emelcim yaa sen yayindamiydin bugun
ama duyuralarda seni goremedim kii 789569 789569
mesela simdi yukaridaki bu mesaji silmem lazim. ama yetkim yok silemedim. (ozgurluge dair bir soru sorana ve nelere katlanamadigima ornek ve bir de yanlis yerde olduguma dair ornek ve bir de sabrimi degecegine inandigim umit gordugum konulara saklamak icin, heba olmamak icin)
dost78 ' Alıntı:lerzan ' Alıntı:dennise ' Alıntı:nasil yaniiiii emelcim yaa sen yayindamiydin bugun
mesela simdi yukaridaki bu mesaji silmem lazim. ama yetkim yok silemedim. (ozgurluge dair bir soru sorana ve nelere katlanamadigima ornek ve bir de yanlis yerde olduguma dair ornek ve bir de sabrimi degecegine inandigim umit gordugum konulara saklamak icin, heba olmamak icin)
Ben yetkim varkende mesaj silmiyordum fakat daha önce varolan yetkinin alınması kişide psikolojik etki yapıyor(yanlış anlaşılmasın ben moderatörlükten kendim istifa ettim),olsaydı
silerdim gibi...
dennise ' Alıntı:dost78 ' Alıntı:Ben yetkim varkende mesaj silmiyordum fakat daha önce varolan yetkinin alınması kişide psikolojik etki yapıyor(yanlış anlaşılmasın ben moderatörlükten kendim istifa ettim),olsaydılerzan ' Alıntı:dennise ' Alıntı:nasil yaniiiii emelcim yaa sen yayindamiydin bugun
silerdim gibi...
Anlamaya calistim ama anlamadim arkadaslar ne vardi da silmek istediniz???????
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.