22 temmuz 2007 seçimleri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yüksek seçim kurulu başkanı tarafından açıklanan tarih. bu tarihten daha erken yapılamayacağını da açıkladığına göre büyük ihtimal seçim tarihi 22 temmuz olacaktır.



http://www.milliyet.com.tr/...

vatandaşların tarihine bakmaksızın sandık başında olmasının çok önemli ve hayati olduğu seçimlerdir.

herşeyin 'türkiye' kadar muallakta olduğu bir durumda verilen seçim tarihi.


yaz sıcağında milleti sandığına götürecek seçimlerdir.



chp nin eylül ayında olsun diye karşı çıkmıştır ki haklıdır. başbakanda chp yi zaten normali kasımda 2 ay kala erken seçimmi olur diye eleştirmiştir. oda haklıdır.

birçok insanın tatil planlarını degiştirmesine neden olacak seçimlerdir.

23. dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimdir. 3 mayıs 2007 tarihinde 458 kabul oyuyla tbmm de alınan karar sonucu gerçekleştirilecektir.

memleketi dışında okuyan tüm üniversite öğrencilerinin büyük ihtimalle oy veremeyeceği seçim.

seçimler okul zamanı olacak diye birçok arkadaşım seçim listesini okuduğu okula almıştı.ancak temmuzun ortasında oralara döneceklerini sanmıyorum.bunun dışında zaten duyarsız olan seçmen bide tatil,yazlık bahanesiyle sandığa hiç gitmezse şaşırmam doğrusu.

keşke haziran sonu olsaydı dediğim ama ne olursa olsun oy vereceğim seçimdir aynı zamanda.



tarihi akp ye yarayacak olan seçimdir..

tarih açısından eylülde olmasından iyidir zira o tarihte okullar başlamaktadır, ağustosta olsaydı zaten tatil açısından bir farkı kalmayacaktı. daha erken olma şansı ise hiç yoktur .

tarihi bahane ederek oy kullanmama gafletine kimsenin düşmemesi gereken seçimdir.yurdunu seven, vatandaşlık bilincine sahip herkesin iki eli kanda dahi olsa gidip oyunu kullanması gerekmektedir, zira tatil, gezi vs. her zaman yapılabilir. fakat oy kullanmak ancak 5 yılda bir vuku bulan bir hadisedir.bu, vatandaşa verilmiş bir hak değil görevdir.gidip oyunuzu kullanmaz, sonradan kere çıkıp da işte seçilen x ülkenin bilmem kaçını, seni, beni temsil etmiyor derseniz adama gülerler. inşallah vatanımıza ve milletimize layık kişiler seçilir, ülkemiz için hayırlı olur.

seçim sandığımdan uzakta olacağım için oy kullanamayacağım seçim. ha hoş kaçımız kullanabilecek o da ayrı.



temmuz ayı bir çok insanın tatilde,büyük şehirde yaşayan anadolu insanın memleket ziyaretinde olacağı bir aydır.seçimin böyle bir ayda yapılması doğru değildir.

büyük bir sürpriz olmazsa, akp'nin daha yüksek bir oy oranıyla ve, eğer chp dışında bir parti de barajı aşamazsa, daha fazla sayıda milletvekili sandalyesi kazanması ile sonuçlanacak seçimdir.





Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst