2 Gündür Uyuyamıyorum.

ac_milan_ac

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam.Ben 2 gündür uyuyamıyorum geceleri.Yatağa yatıyorum ama kafamdan bin tane düşünce geçiyor ve en sonunda sabahlıyorum.Sabah 8 gibi uyuyabiliyorum öğlende 11 bazen 2 gibi kalkıyorum.Ama uykumu düzene sokmak istiyorum.Uykusuz kaldıgım içinde uyuyamayacagım diye endişeleniyorum.Ne yapmam lazım ?

yok canım aşık olmadımda yeni okul mevzusu açıkcası sıkıştırıyor beni :) bide geçenlerde sabah 6 ya kadar uyumayıp dışarda yatmak istemiştim.6 ya kadar bekledim sonrada uyuyamadım ondan beridir böyleym işte :)

Uyurken su sesli telkinlerden dinle bir de zihnini boşaltmaya çalış. Aklına gelen olayları yorum yapmadan izle, akıp gitmelerine izin ver. Sana huzur veren bir şeyler düşün. Uyku gıdadır. İhtiyaçtır vazgeçilmezdir.

@sweet in dediği gibi doğa sesleri, white noise diye adlandırılan süpürge tarzı sesler uykuya dalmayı biraz daha kolaylaştırabiliyor bilimsel olarak bir daha başına gelirse denemende fayda var :)

bu tür şeyler sıkıntılı tedavi şart

Kafandaki düşünceleri at bir yere rahat rahat uyursun merak etme.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri