13 haziran 2008 italya romanya maçı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Katılım
27 Aralık 2008
Mesajlar
432,578
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ilk yarısı 0-0 biten ve italya'nın net golünün ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı maç.

italya'nın



buffon

panucci

grosso

zambrotta

chiellini

pirlo

de rossi

camoranesi

del piero

toni



ilk 11'i ile çıktığı karşılaşma..italya dünya kupasındaki italya değil azizim çok yavaşlamışlar ve sanki ne yapacaklarını bilmeden oynar gibiler.cannavaro'nun eksikliğini panucci'yi defansın göbeğinde oynatarak yanına değişmeli partnerler bularak çözmeye çalışıyorlar.



romanya'nın defansının kısalığından yararlanarak toni defalarca pozisyon buldu fakat şans romanya'dan yana olduğundan dolayı gol yemediler.

luca toni'nin 45+2 de attığı gol de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ki uzaktan yakından ofsaytla alakası olmadığı tekrarda görüldü.

italya'nın gayet kuralına kitabına göre attığı golünün sayılmadığı maç. acep hakem abimiz devre arasında golün tekrarını izlemiş midir? kendisine akıl fikir diliyorum. aynı zamanda ilk yarının daha çok italyan ataklarıyla geçmesi, hollanda karşısında gözümüzde küçülen italya'yı imaj olarak biraz toparlamıştır. yine de bu takımdan romanya gibi bir takımı çatır çatır yemesi beklenirken hem romanya'nın esaslı mücadelesi hem de kendi şanssızlığı italya'nın gruptaki işini zora sokuyor.

almanya'da jansen varsa italya'da chiellini var dedirten maç.nasıl oluyor böyle leş adamları alıyorlar milli takımlara anlamıyorum...hakem mi?o zaten leşin önde gideni...

maç esnasında verilen ayardan sonra gelen edit.

ulan chiellini'ye salladık adam golün asistini yaptı bea.pazar günü de bizim servet'e sallayım da gol atsın kerata...





romanya kalecisi lobont'un lakabının kedi olduğunu öğrendiğim maçtır. valla ilk yarı gerçekten de kedi gibiydi.

elena santarelli yalan oldu derken italya nın coştuğu maç. hey gidinnin elena santarelli'si neler kadirsin bea.

romanya'nın penaltı kazandığı maç.

buffon'un penaltıyı kurtardığı maç.

romanya nın hakettiği , çok akıllı oynadığı ve 81. dakikasında mutu nun ayağından penaltı kaçırdığı karşılaşma. 1-1 sona ermiştir.

sadece biz, yurdum abazan gençliğinin değil bir çok başka avrupalı abazanın da elena santarelli uğruna italya'yı desteklediği, ama desteğinin boşa çıktığı maç.



italyan futbolcuların maçın son on dakikası penaltı kazanmak için çamura yattıkları maç.

italya ilk yarıda gayet verimli oynuyor iken ikinci yarı perrotta'nın çıkışı ile orta alan kontrolünü kısmen romenlere bıraktılar ve oyuna giren cassano, grosso'nun sol kanat etkinliğini bitirdi. ayrıca ilk yarı ve ikinci yarının maçında çok mücadeleci oynayan toni'nin yorulmasıyla italya oyundan düştü.

romanya tarafında söylenecekler defansif olarak çok zaafları var, maç boyunca kanat ataklarını iki adamla sıkıştırmak bile akıllarına gelmedi. ceza sahalarına açılan her orta tehlike yarattı. kontra ataklara çok yavaş çıktılar. buldukları gol ise tamamen şans idi, olmayan penaltı da gol olsaydı halaluyaa çığlıkları atabilirdim. her şeye rağmen mutu ve chivu takımı toparlıyabiliyor.



gruptan kimler çıkar denir ise italya ve hollanda hak etmekte. umarım portakallar akşam kaza kurşununa uğramazlar ve garantileyip son maça çıkarlar. son maçta romenlere yatacaklarını hiç sanmıyorum, adamlardan resmen enerji fışkırıyor.

penaltının dışında bir kaç önemli kurtarış daha yapan buffon yerine andrea pirlo'nun maçın oyuncusu seçildiği müsabaka.pirlo'yu seçen şahısa pasfotomaç'ta maç sonrası fubolculara yıldız verme işi önerilmeli.



Kaynak: İtüSözlük
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst