12 temmuz 2006 guns n roses istanbul konseri

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ticketturk sitesinde ana sayfadan duyurulan, henüz biletleri satışa çıkmamış konser... 13 yıl önceki tadı verir mi bilinmez, ama yine izlemeye değer.

edit: bir anlık duygu boşalmasıyla verilen bu bakınızın çarpıcılığı slashsiz guns ne derece zevk verir? sorusu ile allak bullak olmuştur. etkiselliği mundar olmuştur.

guns slash siz olmaz ama ron thal lı da mükemmel olur diye düşünüyorum.gitarla chopin çalarken sağa sola bakacak kadar usta bir virtüözden bahsediyoruz.ayrıca kendisi tüm tekniklerin de allahıdır.youtube da çeşitli videoları da bulunan bu insanımsı varlığın bumblefoot diye de bir grubu vardır ayrıca.tabii slash in olayı teknik diğildi bu da bir gerçek.ama umutluyum ben ron thal dan ruh konusunda da.

http://www.newgnr.com/...

welcome to the jungle

ıt's so easy

mr. brownstone

better

live and let die

sw child o'mine

knockin on heaven's door

madgascar

you could be mine

the blues dizzy solo!

out to get me

november rain

my michelle - sebastian and axl

chinese democracy

t.w.a.t

patience

ı.r.s.

nightrain

paradise city

setlist'in böyle olacağı konser.

ulan ömrümüz beklemekle geçti..hepsi aynı seneyi buldular gelicek. cepte metelik kalmıcak bu yaz...

gibi bik biklenmelerle sabırsızlıkla bekliyorum..

bilet fiatlarının 80 milyon olduğu kuruçeşme arenada gerçekleşecek olan konser.

vip biletlerinin 205 ytl, 1. bölüm biletlerinin 95, 2. bölüm biletlerinin 80 ytl olduğu konserdir. playlistte estranged'ın yer almaması üzücüdür.

ticketturk'teki krokiye bakılırsa şöyle bir durum çıkıyor ortaya:

önde guns n roses

sağda boğaz

yanda değerli dostlar

elde bira kutusu

gözde mutluluk gözyaşları

kaçırılmaması gereken konserdir. sadece axl rose da olsa...

28 haziran çarşamba günü ticketturk'ten ön bilet satışı yapılacak olan etkinlik

kuruçeşme arena da olmasaydı daha da delirebileceğimiz konser.

indirimli ön bilet satışı bitmiştir. elini çabuk tutanlar iyi fiyattan kaptılar biletleri.

günler geçmesine rağmen hala 1.bölüm biletlerinin bitmemesi ve bu vesileyle de tickettürk bir yamuk mu yapıyor yoksa bu 1. bölüm biletleri hiç bitmeyecek bütün saha 1. bölüm mü olacak sonunda dedirten ama yine de bana ne yaa ben don't u cry ı boğaza karşı bağıracağım dedirten bi de bu istanbul' a ne oluyor yaa kimler kimler geliyor vay bee de dedirten konser.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri