11/ekim/2008 atakanın doğumgünü(hayatım değişti )

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
atakancım koca 30 yılı deviriyorsun saatler sonra ben yine aceleci davrandım ablan olarak kutlama partisini başlatıyorum .nice mutlu yaşlar geçirmen dileğimle canım.
çoğumuzun gerçekten senin kurduğun bu site sayesinde hayatları değişti bir huysuz cat56 ben hariç
emeğine yüreğine sağlık canım.

488253kedi12th4.jpg

buda benim hediyem cat56 çe işte

23659choirbg0duxm4.gif

Ynt: 11/ekim/2008 atakanın doğumgünü(hayatım değişti )

Sizin için aslında söylenecek o kadar söz var ki nereden başlanmalı,ilk baş hangi sözler söylenmeli bilemiyorum.

Kaç hayat sizin sayenizde yeniden kuruldu,yeni yaşamlar oluştu.Nice hayatlar değişti ve değişim devam ediyor.

Yüreğinizin büyüklüğü,yardım severliğiniz için hep yanımızda destekçimiz olduğunuz ve bu büyük aileyi kurup doğru adımlarla gelişmeyi sağladığınız için size ne kadar teşekkür etsek az.

İyi ki varsınız Atakan Bey ve iyi ki hepimizin yolları burada kesişmiş.Buna vesile olduğunuz için size minnettarız.

Doğum gününüz kutlu olsun.Huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir ömür sizin olsun.

Sizi Seviyoruz...

mutluyllar08hr7.gif

Doğum günün kutlu olsun Atakan..bu 30 yıllık tecrübeyi burda bizime paylaşman onur verici. 25889.site için ne kadar teşekkür etsem azdır.. Nice mutl yıllar sana:) super

ayyy resimlerin olmuo deli çıktım yaw blook

pisimbat ' Alıntı:
ayyy resimlerin olmuo deli çıktım yaw blook

Tamamdır cat56 cim

doğum günün kutlu olsun Atakan bey.30 yaşa bu kadar bilgi sığdırdın ne mutlu sana .inşallah benim çocuklarımıda böyle yerlerde görürüm.bu kadar kişinin duasını aldın.ömrün uzun olsun.Nice mutlu yıllara.bir sorum var hayatım değişti.com un doğduğu gün varmı art56art56

Atakan Bey ,ben gururla söylüyorum ki sizin telkinlerinizle yeniden doğdum..Çok dipsiz kuyularda biri vardı taaa birzamanlar...Bir yol ayrımına gelmiştim ve ben hayatta kalmayı ve değişmeyi seçtim..Bu siteyle başladı herşey .Yeni kendime ancak bu telkinlerle kavuşabildim..Burada öğrendiğim bilgiler ve tanıştığım güzel insanlar hep bana ışık oldu..Her ışık beni yeniden yapılandırdı şükürler olsun..

Nice mutlu ,sağlıklı ve huzurlu güzel senelere bu kadar çok insana yardım edebilmiş olmak ne kadar güzel bir duygudur kimbilir ttli3

Sevgiler smiliyface

aaaa haydi ama atakana yakışır bir doğumgünü olmalı nerde güzel resimler ekleyin ben beceremiom 789569

dogumgunu005.jpg

Tamam pisiciğim, kızma hemen..

Doğumgününüz kutlu olsun Atakan Bey;

İnsanların kendilerini tanımaları,geçmişteki olumsuzluklarından kurtulmaları ve hayatlarını olumlu yönde değiştirmeleri yönünde kutsal bir görev edindiğiniz ve bu görevi en layıkıyla yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Biliyorum ki, bundan sonra da çok güzel ve özel çalışmalar içersinde olacaksınız. Bizler de en büyük destekçiniz ve takipçiniz olacağız..

Her ne kadar etrafımda rahatsız olanlar var ise de sayenizde herşeyi içine atıp kendini kemiren ben,artık kendini sakince ifade eden, gerekmeyen şeyler için üzülmeyen biri oldum...Teşekkürler...

Yeni yaşınızın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileklerimle...Herşey gönlünüzce olsun... ttli3

dogumgunugifleri1.gif

Atakan Bey Doğum gününüz kutlu olsun.Nice mutlu yaşam dolu yaşlara... 25889

card19bo4.gif
62336d6494044e6c727feba06abec158.gif
BonAnnif01.gif

ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif
ptyconfetti3ds0pu.gif

birthday024su7.gif
atakan bey'cim nice nice mutlu sağlıklı huzurlu bolluk ve bereketli yıllara...tüm sevdiklerinizle...  ark5

iyi ki varsınız... iyiki böyle güzel bir çatı altında topladınız bizleri....ve iyi ki sizi tanıdık....sevgiler...

tekrar doğum gününüz kutlu olsun...
3abdd84ee2d21e62dec667c687ba56d6.gif

iyiki doğdunuz atakan bey doğum gününüz kutlu olsun daha nice huzurlu,mutlu senelere

iyiki varsınız size çok şey borçluyuz iyiki böyle bir site kurdunuz ve bizleri buluşturdunuz kiss3

atakan bey nice nice senelere.iyi ki varsınız ,iyi ki hayatım değişti var smiliyface

Dogum Gününüz Kutlu Olsun Atakan Bey.İyiki Varsınız.

09-001tumb.jpg

Atakan Bey doğum gününüz kutlu olsun,
hayatınız hep mutluluklarla dolsun, her şey için teşekkürler.
saygılar sevgiler sevincli

dogumgunu-tebrik-karti.jpg

20551i45b525na7.gif

Sen; amaçsız adımların adımı,
Sen; silinmiş ruhların gök kuşağı
Sen; dingin yüreklerin umudusun.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın…

Çıkmaz tünellerin ışığısın sen
Karanlık gecelerin gün doğumu,
Ağlamaklı yüzlerin gülüşüsün.
İyi ki doğdun, iyiki varsın.

Susuz kalmış topraklarda yağmur,
Tutsak kalmış sevgilerin,
Özgürlüğe uyanışısın sen.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın…

Gökteki yıldız gibisin tertemiz yüreğinle,
Kardeşimsim canımsın aynı kanı taşımasak ta senle
Sana nice nice mutlu yıllar,
İyi ki doğdun iyi ki varsın…

41090d7k3tp3mm6kf5xd9.gif

Atakan bey , öncelikle doğum gününüz kutlu olsun .
hayat size sağlık , mutluluk ve abaşarı getirsin .
Bu yıl size gönlünüzden geçenleri yaşatsın .
Bende size diğer site arkadaşlarım gibi duacıyım .Bizler en zor anlarımızda siteyi keşfedip kendini büyük bir dost gurubu içinde bulan ve sanki kocaman bir ailenin parçaları olduk .Sayenizde çok kişi kendi ile mücadelesinde kazanan oldu ve yeni hayatlar kuruldu.Ben önceliklekendim ve kızım adına teşekür ederim .Ayrıca sitedeki diğer kuzularım adınada teşekür ederim iyiki varsınız ve bizimlesiniz.Ayrıca sizinle tanıştığımda da nekadar değerli bir genç olduğunuzı da gördüm .Siz bize kendimizi bulmakta bir yol açtınız sizinde hayatınız boyunca yolunuz açık olsun.İYİKİ DOĞDUN ATAKAN MUTLU YILLAR SANA....

2myye6p.jpg

Biliyorum ki siz olmasanız hayatım değişmeyecekti. İyi ki varsınız Atakan Bey, İyi ki doğdunuz.

hb13.gif

Atakan bey iyiki domuşsunuz ki bizleri bu siteye kavuşturmuşsunuz:) Aslında ann-babanıza teşekkür etmek lazımsizi bizlere hediye ettikleri için:) Mutlu,huzurlu,sağlıklı bir yaş olsun,gönlünüzden geçenler gerçek olsun,sevgi ve ışıkla dolun. smiliyface

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri