slm, bende diğer arkadaşlarım gibi yeni üyeyim,0 noktasındayım ve çaresizliklerime çare arıyorum bir kaç gün sonra ailem beni pskityatristlere ve diyetisyenlere götürmeye başlayacak,ne kadar yardımı olucak merak ediyorum yıllardır bir sürü ilaç kullandım bir sürü psikyatriste gittim diyetisyenlerde cabası sonuç bir sene sonra herşey tekerrür ediyor en son doktorum kronik depresyon teşhisi koydu ve 2 yıl boyunca ilaç kullanmamı söyledi
1 yıla yakın kullandım fakat ilaçlarda kilo yapıyor zaten kiloluydum şimdi obezim 1.75 boy ve 108 kilo üstelik 25 yaşındayım. neyse ilaçları bıraktım hayat yine içinden çıkılmaz bir hal aldı kilolarda olduğu yerde .çok iyi bir ilişkim var çok iyi bir ailem var allaha şükür maddi sorunumuz yok geçiriyoruz ama işte sorun bende ve geçmek bilmiyor. söyleyeceklerim bu kadar umarım sizinde canınızı sıkmadım ..herkese kolay gelsin ...
1 yıla yakın kullandım fakat ilaçlarda kilo yapıyor zaten kiloluydum şimdi obezim 1.75 boy ve 108 kilo üstelik 25 yaşındayım. neyse ilaçları bıraktım hayat yine içinden çıkılmaz bir hal aldı kilolarda olduğu yerde .çok iyi bir ilişkim var çok iyi bir ailem var allaha şükür maddi sorunumuz yok geçiriyoruz ama işte sorun bende ve geçmek bilmiyor. söyleyeceklerim bu kadar umarım sizinde canınızı sıkmadım ..herkese kolay gelsin ...