![]() |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Rıca ederım cansuyu.su aralar benlık kaybına ugradım gıbı hıssedıyorum.gercek benlıgıme ulasmak ıcın cabalıyorum... |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? düşlerimi... gemileri yakmaktan korkmam.. kapıları kapatmaktan.. hiç yaşamamışçasına yokolmaktan... ama düşlerimi yitirdiğinde bir daha düş kurabileceğine inancını da yitiriyorsun.. ve yaşamın anlamını yitirmek bu.. |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? kırk katıra vurulup kırk parçamızı kırk ayrı tepede bırakmanın hemen öncesinde ya da sonrasında hemen kırk kapılı kale işçisi oluşumuz.. kırkıncı odaya doldururuz tüm kara kaplı ciltlerimizi.. her köşesine taştan paspaslar altına süpürürüz kendimize sakladıklarımızı.. bizde kalması gerekenleri..her gün bileriz kıyıda köşede kalmış silahlarımızı.. kırk kilit vururuz kırkıncı odaya.. ve en çok bu odanın anahtarını yitirmekten korkarız.. efsunludur oysa anahtarı..ancak yüreğimizdir noteri anahtar değişiminin ve bunun içindir işte bu denli korktuğumuz.. hemen eşikte durur zırhlarımız.. ve maskemizle tam da bir uyum içersindedir hani.. ah ne çok korkarız.. çırılçıplak kalmaktan.. maskesiz.. sır sız.. ah silahsız ve savunmasız... zırhsız... cansuyu |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? kendime saygımı yitirmekten korkarım.. kendime saygımı yitirmektense.. saygımı yitirmeme neden olacakları yitirmeyi tarcih ederim.. Boch reklamı gibi olduysa affola :)) |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? özgürlüğümü.. bağımsızlığımı.. özerkliğimi.. ve genel olarak insiyatifin elimde oluşunu yitirmekten korkarım.. ve şu an alacağım iş le ilgili bir kararda bile öncelik sırama oturttuğum için bunları.. zorlanıyorum.. |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? umudumuzu yitirmekten de deli gibi korkarız.. ..ve korkmalıyız da... çünkü vazgeçmenin hemen öncesidir bu... ..ve hiç varılmayacak olan başarmanın.. |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Kendime olan inancımı kaybetmekten korkarım.Çünkü kendime olan inancımı kaybetmem her şeyimi kaybetmem anlamına gelir:(( |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? sözcüklerimi.. sanki içimde bir kilim var..kelimeler su gibi geziniyor kilimin üstünde.anlatıkça kelimeler yıkanıyor renkleri açılıyor.burası bu renk miymiş diye şaşırıyor sudan kelimeler.. ve yeniden sözcüklerimi yitirmekten korkuyorum |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? Kurduğum hayallerin yıkılmasından korkuyorum.Hem de çok korkuyorum:(( |
Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ? yalnızlıktan da korkarım:(( hatta Altan Erkekli çok güzel anlatmış.. YALNIZLIK - ALTAN ERKEKLİ - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |