Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cevapları bekletmeyelim :) 1 – Mükemmelliyetçi Sizin parolanız; 'İyi, hiçbir zaman yeterli değildir!' Siz her alanda yüksek performans sergilemek istiyorsunuz. Tabii bu hırsınız nedeniyle de ister istemez kendinizi baskı altına alıyorsunuz. Bunun altında yatan neden ise çevrenizden sürekli iltifat alma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

KOKOLOJİ TESTLERİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-07-2012, 10:29 PM   #211 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

cevapları bekletmeyelim :)


1 – Mükemmelliyetçi

Sizin parolanız; 'İyi, hiçbir zaman yeterli değildir!' Siz her alanda yüksek performans sergilemek istiyorsunuz. Tabii bu hırsınız nedeniyle de ister istemez kendinizi baskı altına alıyorsunuz. Bunun altında yatan neden ise çevrenizden sürekli iltifat alma isteğiniz!

Çözüm: Yüzde 100 başarının gerçekten gerekli olup olmadığını kendinize sorun. Ayrıca başarılarınız karşısında kendinizi bir buket çiçek ya da uzun zamandır almak istediğiniz bir kozmetik ürünle ödüllendirin.

Anti - Stres önerisi: Sakinleşmek için Akuspressur'dan yararlanabilirsiniz. 'Olağanüstü sakinlik', dizinizin altında yer alıyor! Stresle başedemediğinizde işaret parmaklarınızla bu noktaya yaklaşık 20 saniye boyunca baskı yapın. Akupressur, sizi sakinleştirecek!

2- Kötümserler

Siz bardağın yarısını dolu değil, boş görüyorsunuz. Dolayısıyla küçük problemleri gözünüzde büyütüyor, adeta bir felaket olarak algılıyorsunuz. Bunun nedeni, sürekli pesimist bakış açınız nedeniyle kötülükleri kendinizden uzaklaştırma isteğiniz.

Çözüm: Problemlerin kabusa dönüşmesinin, gözardı edilebilecek kadar çok düşük bir ihtimal olduğunu sık sık kendinize tekrarlayın. Ve olabilecek sorunlara değil, gerçekleşmiş olanlara odaklanın.

Anti - Stres önerisi: Hayatı o kadar da ciddiye almayın, Örneğin; neşeli bir film sakinleşmenize yardımcı olabilir. Stresten kurtulmanız için size ayrıca küçük bir meditasyon önerimiz var. Bunun için rahat bir yere oturduktan sonra düzenli olarak derin derin nefes alın ve verin. Bu sırada istediğiniz bir sayıya ya da kelimeye konsantre olun.

3- Kararsızlar

'En iyi performansı, baskı altında çalışırken sağlıyorum' Yapılması gereken işleri son ana bırakmak için kendinize hep bu bahaneyi yaratıyorsunuz, değil mi? Aynı şey, herhangi bir konuda karar vermeniz gerektiği durumlar için de geçerli tabii. Çünkü bir şeyleri yanlış ya da hatalı yapmaktan çok korkuyorsunuz.

Çözüm: İşlerinizi, basit görünecek şekilde bölümlere ayırın. Eğer projeyi bütün olarak incelerseniz paniğe kapılabilirsiniz. Ayrıca hızlı karar vermeyi ve hatalarınız karşısında durabilmeyi de bir an önce öğrenmenizde yarar var.

Anti - Stres önerisi: Enerjinizi hedef noktasına yönlendirebilmeniz için 'Canlandırma' yönteminden yararlanın. Örneğin; işlerinizi bitirdiğinizde kendinizi ne kadar iyi hissedeceğinizi zihninizde canlandırın. Özgüveninizi kazanmanız için de size mini bir mantra öneriyoruz: 'Ben bunu kolaylıkla başarabilirim' Bu kelimeyi gün içinde sık sık tekrariadığınızda özgüveninizi kısa sürede kazanacaksınız.

4- 'Evet' diyenler

Siz, adeta iyilik meleğisiniz, Çevrenizdekiler S.O,S verdiklerinde hiçbir zaman 'hayır' diyemiyorsunuz. Bunun altında yatan neden ise kendinizi sadece yararlı bir şeyler yaptığınızda önemseneceğinizi düşünüyor olmanız.

Çözüm: Artık önemli olmadığını düşündüğünüz yardım isteklerini reddetmeye başlayın. Ayrıca sadece başkalarına değil, kendinize de zaman ayırın.

Anti - Stres önerisi: Müzik dinleyin, okuyun, yürüyüş yapın veya dans edin. Bu sırada sizi hiç kimsenin rahatsız etmesine izin vermeyip. Günün sadece 1 saatini bile kendinize ayırdığınızda huzuru bulacaksınız.

5- Öfke mahkumları

Kontrol mekanizmasını kullanmak size göre değil. Sizinle kimse uğraşmasa bile sık sık kendinizle yüzleşme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunun altında yatan neden ise başarısız olma korkunuz. Dolayısıyla hafif bir güçsüzlük belirtisinde yenilgiye uğrayacağınızı düşünüyorsunuz.

Çözüm: Rahatlayın! Kendinizi daima haklı görme isteğinden vazgeçin artık.

Anti - Stres önerisi: Kendinize stres topu alın. Bu top sayesinde tüm kızgınlığınız kendiliğinden geçecek. Veya sık sık havaya yumruk atmaya ne dersiniz? Bu yumruklar sayesinde öfkenizi boşaltıp, gevşeyeceğinizden hiç kuşkumuz yok!

6 - Dikkatli olanlar

'Bunu nasıl olsa başaramam!' Bu cümle duygularınıza adeta tercüman oluyor, değil mi? Pozitif bir şeyler düşündüğünüzde (çok nadir de olsa!), negatif bir noktasını bulmakta gecikmiyorsunuz. Çünkü kendinizi gereğinden fazla eleştiriyor, planlarınızın boşa çıkacağını düşünüyorsunuz.

Çözüm: Hataların, dünyanın sonu olmadığını farkedin artık. Ayrıca, size yöneltilen iltifatları; 'eğer' veya 'ancak' gibi kelimeler sartetmeden kabul edin.

Anti - Stres önerisi: Gökyüzünü sembolik olarak yakalayın. Bunun için ayakta durun ve sanki gökyüzünü yakalamak istiyormuş gibi ellerinizi başınızın üzerinde uzatın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2012, 05:48 PM   #212 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

yeni bir kokoloji sorusu..

Shaeskepeare nin meşhur sözünü bilirsiniz..

DÜNYA BİR SAHNEDİR..

hayat bazen tiyatroya benzetilir. kolay bir benzetme. karakterlerin girip çıkışları günün olayları ile birlikte yükselen gerilim kullanılan sözcükler oynan roller..
her günü sahnede geçirdiğimiz söylenebilir.hatta oyunu türlere göre ayırabiliriz. ofis komedileri ve okul sonrası spesiyalleri hatta kimi zaman bir polisiye ya da romantik macera. ve her günün yıldızı.. SİZ..
işte hayat sahnesini bu kadar sürükleyici ve bu kadar çeşitli yapan da budur.her bölümdeki oyuncular sokaktaki figüranlar da kendi tiyatrolarının hergün karmaşıklaşan oyununda yıldızdırlar.iki insan arasında en basit iletişim bile içersinde sonsuz anlamlar barındırabilir.belki bu yüzden aynı karakterlere ve aynı hikayelere karşın sıkılmayız.
şimdiki senaryoda perde kalkıyor ve spot sizin üzerinizde..

1. bir tiyatro topluluğunun üyesisiniz.en çok ne tür bir oyunda rol almak istersiniz.bu oyunda en önemli sahneniz hangisi. detaylı olarak açıklayın.

2. bu rol için denemeye girdiniz ve tüm arkadaşlarınız arasından başrol için seçildiniz. seçildiğinizde en büyük rakibiniz size ne söyledi.

3. açılıştan önceki son kostümlü provada yönetmeni önünüzde kollarını kavuşturup otururken gördünüz. oyununuzu beğenmemiş gözüküyorç beğenmediği neydi.

4. oyun hiç hatasız oynandı ve büyük başarı kazandı. alkışlarla tekrardan sonra kalabalık mutlu bir şekilde evine gitti ve şimdi sessiz. karanlık boş koltuklara ne söylersiniz.
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2012, 10:35 AM   #213 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 51
Tesekkür: 1,413
48 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kadir Serarslan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

1)İnsanın aklına hemen gelmiyorki.Hamlet olabilir.Delirme sahnesi
2)Sende biliyordunki ben daha iyiyim.
3)Hamlet hiç bukadar iddiasız oynanmadı.
4)Şimdi gerçek oynumu oynayabilirim.
__________________
Dünyayı güzellik kurtaracak. Bir insanı sevmekle başlayacak herşey.
Kadir Serarslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2012, 04:20 PM   #214 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

1. evet insanın aklına hemen gelmiyor. ama sanırım ilk akla gelenler de olsa ne hamletin ofelya sı ne romeonun julıeti.. hiç kimsenin iyelik ekiyle anılan hiç kimseyi oynamak istemezdim. yalnayak ateşin etrafında danseden bir çingeneyi oynamak isterdim.

2. zaten sadece senin rekabetinden endişeleniyordum ama bir dahaki sefere seni geçeceğim

3. elinde senaryo var sen habire doğaçlama.. diğer oyuncular zor toparladı oyunu..

4. yeni oyunumla seyredin siz bir de beni...
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2012, 04:21 PM   #215 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

ANAHTAR

bu kez çok şaşırtmaca yoktu.tiyatro gerçekten de kendiniz için hayalinizde yarattığınız dünyayı temsil eder.
bu teste verdiğiniz cevaplar geleceğinizde sizi nelerin beklediğinizi gösterir

1. oynamak istediğiniz oyun geleceğinizdir. bir melodram mı trajedi mi yoksa laubali bir pasta savaşı mı seçtiniz. ve önemli sahne olarak seçtiğiniz dehayatınızın dönüm noktası olacağını düşündüğünüz şeydir. eğer bir aşk sahnesi seçtiyseniz demek ki hayatınızı bir aşk değiştirecek. sevdiklerinizden ayrılmak zorunda kaldığınız bir sahne miydi yeni insanlarla tanıştığınız bir sahne ya da bir savaş sahnesi. bunların hepsi sizin sahne ortasına gelerek en önemli sahnenizi oynama zamanınızı gösteren ipuçları olabilir.

2. rakibinizi hayal ettiğiniz şekil gelecekteki sizin bugünkü size tepkisini yansıtır. rakibinizin sözleri daha olgunlaştığınızda geçmişe neler hissederek bakacağınızı söyler. sözler.. fevkalade ..böyle çalışmaya devam et gibi cesaretlendirici miydi..kendini kaybetme bir başarılı oyun seni yıldız yapmaz. başarılı olman için önünde daha çook yol var gibi dikkatli olmaya mı çağırıyordu.

3. yönetmen oyunu her yönüyle soğuk ve tarafsız bir gözle izler. onun memnuniyetsizliği kendinizde bilinçaltınızda zayıf olarak gördüğünüz bir noktayı işaret eder. oyununuzdaki hata geleceğinizde büyük olasılıkla en fazla tekrarlayacağınız hatadır.
eğer karakterinizin sahnede yokolduğunu söylediyse hayatta kendiniz için konuşmayı öğrenmelisiniz demektir. oyunun yıldızının kim olduğunu unutmayın.
diğer yandan eğer tüm sahneyi parsellediğinizi söylediyse kendinizi biraz kontrol etmenizde yarar var demektir. kimse bencil oyuncuları sevöez.
eğer zamanlamanızın zayıf olduğunu söylediyse kapınızı çalan fırsatları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız. gerçek hayatta bir sahneyi baştan oynama şansı yoktur.
eğer sizi izlemenin sıkıcı olduğunu söylediyse kendinizi biraz canlandırmalısınız. eğer kendi oyununuzdan kendiniz sıkılıyorsanız bir de geri kalanları düşünün.

4. boş tiyatroya söylediğiniz sözler hayatınızın sonunda söyleyeceğinizi düşündüğünüz sözlerdir.bu ünlü son sözler arasında tanıdığınız var mı
Allaha şükürler olsun bitti. bir içkiye ihtiyacım var. anlaşılabilir bir istek ama gittiğiniz yerde bar yok.
Küçük insanlar olmadan başaramazdım. yolumuzda bize yardım edenleri unutmamak güzel bir davranıştır.
Pek de fena değildi. belki de bu hepimizin söylemeyi umut ettiği veda sözcükleridir.
Aç kollarını ben geliyorumm.. siz tam olarak nereye gittiğinizi düşünüyorsunuz?? :))



amanınnn benim 4. cevabım da bundan çok farklı değil :)))
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2013, 08:50 PM   #216 (permalink)
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

keyifli pazarlar diliyorum hepimize..

hazır başlamışken domino taşlarının arka yüzlerine bakmay devam edelim isterseniz..

Olaylar karşısında düşünmeksizin verdiğimiz kararlar “asıl biz”i yansıtıyor.
İlk önce hangisiyle ilgilenirdiniz/tercih ederdiniz? Eğer;

Bebek ağlıyorsa
Çamaşırlarınız dışarıda asılı fakat yağmur bastırmışsa
Musluk açık kaldıysa
Kapı zili çalıyorsa
Telefon çalıyorsa
__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2013, 10:21 PM   #217 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Bebeğimi tercih ederdim herhalde. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-02-2013, 11:05 PM   #218 (permalink)
Üsteğmen
 
bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: cennet
Mesajlar: 348
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

hangisini tercih edersem edeyim, bütün tercihlerde kendimi tercih ediyor oluyorum, dolayısıyla gönül rahatlığıyla istediğimi tercih ederim.
__________________
yarimistanbul
bird of paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2013, 12:15 AM   #219 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

bebeğimi kucağıma alır, musluğu kapatırdım. Sonra telefonu açar öteki yandan da kapıyı açardım. Çamaşırlar uzun iş mecburen onlar ıslanacak artık. Yapcak bişey yok:)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2013, 12:20 AM   #220 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

Işığım işi sıralamaya koymak gerekirse diye aynen bu yazdığın sırayı düşünmüştüm ben de. Düşüncelerimizin birbirine ayna olmasını seviyorum. Sevgiler :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KOKOLOJİ TESTLERİ

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler KOKOLOJİ TESTLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cevapları bekletmeyelim :) 1 – Mükemmelliyetçi Sizin parolanız; 'İyi, hiçbir zaman yeterli değildir!' Siz her alanda yüksek performans sergilemek istiyorsunuz. Tabii bu hırsınız nedeniyle de ister istemez kendinizi baskı altına alıyorsunuz. Bunun altında yatan neden ise çevrenizden sürekli iltifat alma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.