![]() |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Alıntı:
bir de bir şey dicektim .. ben bu testleri seviyorum ama bazen cevaplar ağır olabiliyor :) .. onun için dikkatli seçmeye çalışıyorum .. o zaman da ilk aklıma geleni seçemiyorum .. sonucu güzel olana odaklanmaya çalışıyorum .. oyunu kurallarına göre oynamak için ne yapabilirim ? ağla2 |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Hiç iyi bir yorumu yok mu bu testin , ben şeker ve sakızı çocuk gördüğümde vermek için yanımda bulunduruyorum . Ve cevap bana uymadı çünkü ben diyet yapmam hiç , kilomu seviyor ve problem etmiyorum , kilomu problem edenler olursa onları da problem etmiyorum :) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ sanırım genellemeleri ciddiye almamak gerek :)) uyan uyar uymayan gider :) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ günün kokolojisi BÜYÜK PATLAMA patlayan bir volkanı seyrdebileceğiniz bir yerde duruyorsunuz. aşağıdakilerden hangisi bu manzarayı seyrederken düşündüklerinizi en güzel açıklıyor? 1.belki de bu, bünyayı mahvettiğimiz için bir uyarıdır. 2.sanırım içerideki basınç çok fazlalaşmıştı. 3.üff ne görüntü amaa çok etkileyici! 4patlamak bu şeylerin doğasında var.nedir yani? uyarı.. insanlar genellenemez.. kategorize edilemez etiketlenemez yaftalanamaz :) |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ 3.üff ne görüntü amaa çok etkileyici! .. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Ben genelde böyle şeylerde ilk olarak bilinsel nedeni düşünürüm aklım basınca gitti. :)) Bakalım ne çıkacak karşımıza. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ BÜYÜK PATLAMA İÇİN ANAHTAR Volkan hakkındaki düşünceleriniz patlama, özellikle bir üstünüzün öfkesine göstereceğiniz tepkiyi betimler, bu durumla nasıl başa çıktığınızı gösterir 1.belki de bu doğanın dünyayı mahvetmemize karşı bir uyarısıdır: başkalarının öfkesine sebep olduğunuzda bunun farkında oluyorsunuz ve suçu kabullenmeye hazırsınız. bu duyarlılık ve olgun davranış, neden olduğunuz sorunları halletmenize de yardımcı oluyor. 2.sanırım içerideki basınç çok fazlalaştı: herhangi bir sorunun suçunu hemen bir başkasının omuzlarına yüklüyorsunuz. eğer yanlış bir şey yaptığınızın farkında olsanız bunu zaten yapmazdınız değil mi? 3.vee benim ve de verdiğim cevap(üff! ne görüntü ama!çok etkileyici! eleştiriye ve bu tür dışavurumlara olumlu bakabiliyorsunuz ama bunun anlamı onlara aldırmadığınz değil. bu olumlu görüntü üstleriniz tarafından uzun vadede ( ne için bağırdıklarını unuttuktan sonra) takdir topluyor. 4.patlamak bu şeylerin doğasında var. nedir yani?: ağır sözler, nutuklar ve acımasız eleştiriler sizi etkilemiyor, büyük olasılıkla onları dinlemediğini ziçin. bu elbette ortalık karışıkken stresinizi en alt seviyede tutmanınen ii yoludur ama bu yüzden hatalarınızdan asla ders alamıyorsunuz. belki de bütün bu sesler ve öfkeye kulak vermenin zamanı gelmiştir. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ Alıntı:
|
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ MUTLU SON (PEK DEĞİL) hayal falan derken :) gelsin mi pazar gününün masal tadında kokolojisi :), daha önce de külkedisi masalıyla ilgili bir soru geçmişti şimdi başka bir açıdan bakıyoruz. masallar mutlu sonla biter.öyle olması gerekir.ama ya beklediğiniz mutlu son gerçekleşmezse? o zaman ne yaparız? Külkedisi olduğunuzu hayal edin. yakışıklı prensiniz camdan ayakkabıyı çirkin üvey kızkardeşinizin ayağına denerken yanlarında duruyorsunuz. ve ayakkabı hiç zorlanmadan ayağına olurken yüzünde beliren heyecanlı sırıtışı görüyorsunuz. ayağına tam oldu. bu kötü sürprize nasıl tepki verirsiniz? neler hissettiğinizi ve ne yapacağınızı detaylı olarak anlatınız.. |
Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ sanırım önce hayal kırıklığına uğrarım. ve ama.. diye başlarken... başlamam bile :)) ruheşini ayakkabısından tanımaya çalışan prensi külkedisi neylesin.. aptallığına doymasın ve ben aptallara tahammül edemem... layıkmışlar birbirlerine.. demek prensim o değilmiş diye düşünür ve unuturum :)) gerçek prensim gözlerimden beni tanıyana kadar :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |