Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   KOKOLOJİ TESTLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/621117-kokoloji-testleri.html)

cansuyu 28-06-2012 12:22 PM

Cevap: KOKOLOJİ TESTLERİ

..sahi günün sorusu..

Bir hayvanat bahçesinde geziniyorsunuz ve kafesteki hayvanlara bakıyorsunuz. kafeste oturan yalnız bir maymunun önünde duruyorsunuz ve göz göze geliyorsunuz.
maymun size ne diyor?

1. Ah keşke bir muz olsaydı
2. Hadi yaylan bakalım burda görülecek bir şey yok.
3.bu kafeste delireceğim çıkartın beni buradan.

bigokyanus 28-06-2012 01:55 PM

3 cevapta aklıma gelen değildi , hu hu naber dedi :)

1 ya da 3 ama bezgin göründüğüne göre 3 diyeceğim ...

cansuyu 28-06-2012 08:51 PM

cevaplardan önce...

maymun bana da bunları söylemedi tam olarak aslında.. sanki alayla baktı.. sanki kafa tuttu.. sana göre burası parmaklıkların ardı.. bana göre orası.. sen orada özgür olduğunu mu sanıyorsun ki dedi..

hattaa.. valla ben maymunun yalancısıyım :)) freudun bi sözünü sarfetti.. ya da bana öyle geldi..ama maymunlara çevirdi bu sözü

Özgürlük insanlara medeniyetin bir armağanı değildir.
Hiç medeniyet yokken insanoğlu çok daha özgürdü.

bu arada.. hala alıntı yapamıyorum.. böyle idare edin artık.. :))

sevgili Bigokyanus..bu testlerde sadece aracı olsam da.. ne düzenleyen ne yorumlayan değilsem de.. öyle bir olgu dikkatimi çekti ki yorumunuzda..

ben.. sadece yalnız demiştim maymuna..onu bezgin gören si,zdiniz.. YALNIZLIK ve BEZGİNLİK.. bir şekilde aynı fotoğraf karesinde olabilir mi sizin için??

ve merak ettim.. yalnız olan bu maymunda hepimizin göreceği orada yazılmayan ikinci özellik nedir acaba??

ben düşündüğümde.. mahçup gördüm onu.. utanmış....

pervasız 28-06-2012 09:08 PM

bence 3.
ama son sorunuza gelince orda olmayan 2.özellik. izlenilmekten bıkmış, insanlara ''maymunluk'' etmekten...

cansuyu 29-06-2012 12:03 AM

KAFESTEKİ MAYMUN için ANAHTAR

kafesteki hayvanlar zihnimizde özgürlüğümüzün kaybı ve doğal güdülerimize toplumun koyduğu sınırlamaları ifade eder.
birçok yönden insana benzedikleri için maymuna empati duymamız ve kendimizi onlarla özdeşleştirmemiz daha kolaydır.
maymunun gönderdiğini söylediğiniz mesaj özgürlüğünüzün kısıtlanması hakkındaki gerçek duygularınızı yansıtır..
bunlar söylemek istediğiniz, ama hayatınızı idare ettiğini düşündüğünüz sosyal sistem ya da gurup hakkında söyleyemediğiniz sözlerdir..

bigokyanus 29-06-2012 09:57 AM

Ne bileyim maymun gözümün önüne geldiğinde , halinden bezmiş bir halde belirdi . Sanki monotonluktan sıkılmış hayatına renk katmak ister gibi ...
Benim sık sık düştüğüm ve hemen içinden çıktığım bir durumdur bezginlik ...

cansuyu 30-06-2012 11:54 PM

gece ilerlerken güzel düşler kurmaya ne dersiniz :)

HAYAL ARABASI

hayalinizdeki arabayı düşünmen için biraz vaktinizi ayırın, ne fiyatını ne de pratik olup olmamasını düşünün. sadece kendinizi nasıl bir arabada hayal ediyorsunuz?

1. yüksek performanslı, her opsiyonu olan bir araç
2.çok güzel şasili bir tasarım harikası
3.üstündeki fahiş etikete uygun bir statü sembolü
4.motoru çalıştığı sürece her şey olabilir...

hatiicee 30-06-2012 11:56 PM

benceeeeeeeeeee 2.çok güzel şasili bir tasarım harikası olsa hiçte fena olmaz:)))

cansuyu 01-07-2012 12:10 AM

:)

özel tasarımları.. benzersizleri.. ben de severim.. ama söz konusu araba olunca.. bilmem ki.. sanki obsiyonel.. fpnksiyonel olması nı önemsedim..

cansuyu 01-07-2012 03:35 PM

geceden kalma hayallerimizin gözlerimizde geceden kalma yıldızlarla buluştuğu keyifli pazarlar dilerim hepimize..

gecikmeli..

HAYAL ARABASI İÇİN ANAHTAR

hayal arabanızda aradığınız özellikler bir eş ararken dikkatinizi çekecek özelliklerdir.

1. yüksek performanslı, her opsiyonu olan bir araç: eşinizden mümkün olan her şeyi istiyorsunuz.mükemmeliyetçi bir anlayışınız var.

2. çok güzel şasili bir tasarım harikası: fiziksel güzelliğin kalbinizi fethetmenin tek anahtarı olduğu kesin.dış görünüşe verdiğiniz bu abartılmış önem sizin rahatlıkla boş birine kapılabileceğiniz anlamına geliyor.

3.üstündeki fahiş etikete uygun bir statü sembolü: sosyal pozisyon ve madi başarı sizin için hayati önem taşıyor ve bu eş seçiminize de yansıyor. doğru aile, doğru tahsil, doğru meslek toplandığında size göre doğru insan oluyır.

4. motoru çalıştırdığı sürece her şey olabilir: minimum standartlara sahip hemen her kişiyle mutlu olabilirsiniz. bu da sizi açık, sevecen ve bağışlayıcı biri yapıyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM.