| ||||||||||
|
Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler |
Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler ilahi iletişim tarzını bulma testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: talha002 Nickli Üyeden Alıntı Yeteneklerinizi Test Edin Değerlendirme; Eğer A şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru görürsünüz. Yani sezgilerinizi görsel olarak alıyorsunuz. Bilgiler size vizyonlar şeklinde geliyor. Rüyalarınızda gelecekle ilgili şeyler görebilirsiniz. Gece uyumadan önce çeşitli vizyonlar gözünüzün önüne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sonuçlarım :) 6=C, 6=A durugörü, durusezer 5=B duruişitir 3=D durubilir Alıntı:
Test 1 sonuçlarım:) 6=C hissedişsel 4=A, 4=D görsel, bilişsel 1=B işitsel Test 2 sonucum:) "c" hissedişsel bir yönelimle test sonuçları ile kendimi şöyle bir değerlendirmeye tabii tuttum da çıkan sonuçarı paylaşıp fikrinizi almak istedim:) durugörü= -imgelemede hiç zorluk çekmiyorum:) -rüyalarımında çoğu görsel:) -henüz gözlerimi kapattıgımda bişi görmüyorum ama bir objeye bakarak onu bir süre sonra rahatlıkla aklımda canlandırabilirim:) duruişitir= -şuana kadar maalesef ki bir ses duymadım -ancak telepati yeteneğim olduguna inanıyorum canımdan çok sevdiğim abimmle aramda vardır böyle bir bağ ben ne zaman abime mesj atmak istesem o gelir hemen yada ben onun aklında iken aramış bulunurum. bunların yanı sıra daha çoğunlukla duygularımızı biliriz ben kötü isem arar tırtılımın birşeye canı sıkkın sanki anlat bakayım der yada o hastalanmışsa hemen hissederim ararım ve gerçekten hasta oldugunu öğrenirim. çoğu iyi şey değill ama hissediyorum ve bu alışkanlık halini aldı her seferinde demiyeyimde 2-3 görüşmede bi buda yaklaşık ayda bi oluyor böyle şeyler:) durusezer= -midemde kelebekler uçuşuyor tam benlik aynısı çok sık oluyor:) -henüz koku bilgisi tarzı bişi hiç hissetmedim -uzun zamandan beri empati yeteneğimin gelişmesi için çok çaba sarf ediyorum çoğu yaşadığım olayda kullanmaya çalışıyorum okadar kaptırıyorumki izlediğim filmlerde bile oyuncuların roldeki duygularını empati ile hissetmeye çalışıyorum son birkaç yıl dahada geliştiğini bende bariz bir şekilde farkedebiliyorum hem bu insanlarla olumlu iletişimimi daha kolaylaştırıyor:) -ayrıca bu sezgimin çevremdeki negatiflikten koruyacagınada çok sevindim:) durubilir= -nerden nasıl geldiğini bimediğim biliyorum iştelerim olmuştur arada ama ben bunları sezgilerim olarak değerlendriodum hep :/ - ama şuana kadar öyle şimşek gibi çakan ben bunu kesin biliorum o dediğim bişi yok maalesef henüz:) ?*birde çoğu insanın bana karşı kötü hisleri çıkarları varsa bunu hissedebiliyorum ya duruşundan bakışından yada kafasından geçirdiklerinden vs. bazen edeceği lafı ve altında hangi düşünce yattıgını bile tahmin edebiliyorum bu son zaman daha sıklaştı ve hislerimde neredeyse hiç yanılmamaya başladım ama bütün bunlar tamamiyle bilmek gibi değilde sezgiyle geliyor sanki ama yine de bu olanlar durusezere mi girer durubilire mi bilemedimm sizce hangisidir ??? :) şöle bir test sonuçları ve yaşadıklarımla karşılaştırınca vayy bee ben neymişim de haberim yokmuşşşş diyorumm ![]() aman Allahım ![]() ![]() geliştirmek lazım şimdi bunları ![]() ![]() saygılarımla.. ![]() NOT: bu güzel testler için talha002 ve inferius a teşekkürlerimi sunarım:) | ||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler ilahi iletişim tarzını bulma testi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: talha002 Nickli Üyeden Alıntı Yeteneklerinizi Test Edin Değerlendirme; Eğer A şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru görürsünüz. Yani sezgilerinizi görsel olarak alıyorsunuz. Bilgiler size vizyonlar şeklinde geliyor. Rüyalarınızda gelecekle ilgili şeyler görebilirsiniz. Gece uyumadan önce çeşitli vizyonlar gözünüzün önüne ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi