![]() |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi Alıntı:
haklı olabilirsinzy789 bu forumda yok yok cnm superxy |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi Durugörü ve durusezi kanallarım açık çıktı ve bu sonucu kesinlikle onaylıyorum. superxy Teşekkür ederim. blissy |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi aha sanirim bu http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nek-testi.html |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi Eğer C şıkkı çoğunlukta ise siz bir duru sezersiniz. Duru sezerler sezgileri daha çok kinetik etkilerle alırlar. Örneğin midemde kelebekler uçuyor heyecanlı bir şeyler olacak ya da sırtım da bir ağırlık var kötü bir şey olacak gibi ifadelerde sıkça bulunurlar. Genelde güzel ya da kötü kokular alarak ortamla ilgili bilgiler alırlar. Başka insanların duygularını hissetmekte hatta empati kurarak deneyimlemekte yeteneklidirler. Şifacılık ile ilgili konularda çok Başarılı olabilirler. |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi bende a ve c eşit çıktı. sonrada d ve b seçenekleri geliyor :)) görsel ve hissedişsel iletişmlerim fazla demekki.... |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi A,C ve D şıkkı eşit çıktı :) Duru işitme hariç diğer hepsi mevcut sanırım ya da hepsi mevcut ama duru işitirlik en az düzeyde :) Teşekkürler çok güzel bir paylaşım olmuş. Reiki bir zamanlar merak ettiğim ama gitme fırsatı bulamadığım bir şey , henüz...actionsmile |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi bu testi sabah çözdüm a ve c eşit çıktı y789 |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi 6D 5C 5B 4A :)) |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi Alıntı:
sonuçlarım :) 6=C, 6=A durugörü, durusezer 5=B duruişitir 3=D durubilir Alıntı:
Test 1 sonuçlarım:) 6=C hissedişsel 4=A, 4=D görsel, bilişsel 1=B işitsel Test 2 sonucum:) "c" hissedişsel bir yönelimle test sonuçları ile kendimi şöyle bir değerlendirmeye tabii tuttum da çıkan sonuçarı paylaşıp fikrinizi almak istedim:) durugörü= -imgelemede hiç zorluk çekmiyorum:) -rüyalarımında çoğu görsel:) -henüz gözlerimi kapattıgımda bişi görmüyorum ama bir objeye bakarak onu bir süre sonra rahatlıkla aklımda canlandırabilirim:) duruişitir= -şuana kadar maalesef ki bir ses duymadım -ancak telepati yeteneğim olduguna inanıyorum canımdan çok sevdiğim abimmle aramda vardır böyle bir bağ ben ne zaman abime mesj atmak istesem o gelir hemen yada ben onun aklında iken aramış bulunurum. bunların yanı sıra daha çoğunlukla duygularımızı biliriz ben kötü isem arar tırtılımın birşeye canı sıkkın sanki anlat bakayım der yada o hastalanmışsa hemen hissederim ararım ve gerçekten hasta oldugunu öğrenirim. çoğu iyi şey değill ama hissediyorum ve bu alışkanlık halini aldı her seferinde demiyeyimde 2-3 görüşmede bi buda yaklaşık ayda bi oluyor böyle şeyler:) durusezer= -midemde kelebekler uçuşuyor tam benlik aynısı çok sık oluyor:) -henüz koku bilgisi tarzı bişi hiç hissetmedim -uzun zamandan beri empati yeteneğimin gelişmesi için çok çaba sarf ediyorum çoğu yaşadığım olayda kullanmaya çalışıyorum okadar kaptırıyorumki izlediğim filmlerde bile oyuncuların roldeki duygularını empati ile hissetmeye çalışıyorum son birkaç yıl dahada geliştiğini bende bariz bir şekilde farkedebiliyorum hem bu insanlarla olumlu iletişimimi daha kolaylaştırıyor:) -ayrıca bu sezgimin çevremdeki negatiflikten koruyacagınada çok sevindim:) durubilir= -nerden nasıl geldiğini bimediğim biliyorum iştelerim olmuştur arada ama ben bunları sezgilerim olarak değerlendriodum hep :/ - ama şuana kadar öyle şimşek gibi çakan ben bunu kesin biliorum o dediğim bişi yok maalesef henüz:) ?*birde çoğu insanın bana karşı kötü hisleri çıkarları varsa bunu hissedebiliyorum ya duruşundan bakışından yada kafasından geçirdiklerinden vs. bazen edeceği lafı ve altında hangi düşünce yattıgını bile tahmin edebiliyorum bu son zaman daha sıklaştı ve hislerimde neredeyse hiç yanılmamaya başladım ama bütün bunlar tamamiyle bilmek gibi değilde sezgiyle geliyor sanki ama yine de bu olanlar durusezere mi girer durubilire mi bilemedimm sizce hangisidir ??? :) şöle bir test sonuçları ve yaşadıklarımla karşılaştırınca vayy bee ben neymişim de haberim yokmuşşşş diyorumm sevincli aman Allahım şaşkınx:zpzp: geliştirmek lazım şimdi bunları blissy y789 saygılarımla.. actionsmile NOT: bu güzel testler için talha002 ve inferius a teşekkürlerimi sunarım:) |
Cevap: ilahi iletişim tarzını bulma testi C ve D şıkkı bende çıktı. İkisi de miyim yani? Güzerl bir testti teşekkür ederim paylaşım için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 AM. |