![]() |
Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) Valla hiç beklemiyordum ama doğru çıktı. Kontrolünüzü Yitiriyorsunuz Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın. Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz. Sitenin adı da ne güzelmiş. girlhaha Hatunca.net hahaha! Dilberce.net, Hanımca.net, Hatunca.net en komiği bu! Hatun-hatuna.net hahaha! Dilber-dilbere.net 44 Ay bilmiyorum ama böyle şeyler bana nedense çok komik geliyor! Altın günü, kadın programları bilmem ne! |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) çok güzel bir test ve sonuç benim açımdan tamamen doğru super |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) Dünyanın Tepesindesiniz Rüyalarınız sizin güçlü, kendine güvenen ve kontrollü biri olduğunuzu gösteriyor. Belki yakın bir zamanda rüyalarınızın insanı ile tanıştınız yada iş yerinde patronunuz nihayet sizin yeteneklerinizin farkına vardı ve size beklediğiniz zammı yaptı. Sebebi ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz ve yeni fırsatları değerlendirmek için heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Sadece unutmayın, yaşamda her şeyi kontrol edemezsiniz. Dolayısıyla zaman zaman enerjiniz azalırsa yada kötü hissederseniz kendinize çok da kötü davranmayın, bunun geçici olduğunu hatırlatın ve her şeyin düzelmesini bekleyin. Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz. Suzzy'im harika bir test ve gerçekten çok doğru benim için.Sağol canım eline sağlık. Ben bu öneriyi uzun zamandır yapıyorum zaten ve çok yanıtlar aldım rüyalarımdan.Rüya günlüğü tutmaya başladığımdan beri de çok netleşti rüylarım ve daha çok hatırlanır oldu.Ben rüyalarıma uyanmayı seçtim ve rüyalarım da buna yol açarak onu daha çok sevmemi sağladı.Dilerim herkes bir gün rüyalarına uyanır. |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) Ben de deneyeceğim umarım yükleyebılmışımdır anketi.Geri bıldırımlere bakınca güzel bı anket umarım benım de ışıme yarar. |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) vayy bee. ne güzelmiş. bugünlerde kendime güvenimi braz yitirmiş olsamda geneli doğru özellikle verdiği öneri çok doğru. bazen düşünüpte gördüğüm rüyalar hep çıkıyo tabi bazen korkutucu oluyo ama olsun benim hoşuma gidiyo y789 alk78 teşeKkürler Dünyanın Tepesindesiniz Rüyalarınız sizin güçlü, kendine güvenen ve kontrollü biri olduğunuzu gösteriyor. Belki yakın bir zamanda rüyalarınızın insanı ile tanıştınız yada iş yerinde patronunuz nihayet sizin yeteneklerinizin farkına vardı ve size beklediğiniz zammı yaptı. Sebebi ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz ve yeni fırsatları değerlendirmek için heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Sadece unutmayın, yaşamda her şeyi kontrol edemezsiniz. Dolayısıyla zaman zaman enerjiniz azalırsa yada kötü hissederseniz kendinize çok da kötü davranmayın, bunun geçici olduğunu hatırlatın ve her şeyin düzelmesini bekleyin. Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz. |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) redflowers. seninle aynı çıkmış sonuçlarımız not almayı bende deneyeceğim bakalım belki biraz daha geliştirirm kendimi |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) Ben bu anketi yukleyemedim yardımcı olursanız sevınırım. |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) sadece anketi cevaplayıp gönder tuşunu tıklıyorsunuz.... coffe2 baktım....her hangi bir sorun yok... hismiley Kontrolünüzü Yitiriyorsunuz Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın. Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz. benim rüyalarımın yanıtıda bu çıktı.... terli345 |
Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) Kontrolünüzü Yitiriyorsunuz Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın. Çok doğruuuu.... 88a |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:27 PM. |