Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/14091-ruyalariniz-sizin-hakkinizda-neler-soyluyor-test.html)

suzzy 10-10-2008 04:42 PM

Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test)

http://www.hatunca.net/component/opt...mid,46/tid,15/

buyrun rüyalarınızı test edin... uykulusmile

selinarosa 10-10-2008 05:11 PM

Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test)

Valla hiç beklemiyordum ama doğru çıktı.

Kontrolünüzü Yitiriyorsunuz

Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın.

Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz.

Sitenin adı da ne güzelmiş. girlhaha Hatunca.net hahaha! Dilberce.net, Hanımca.net, Hatunca.net en komiği bu!
Hatun-hatuna.net hahaha! Dilber-dilbere.net 44 Ay bilmiyorum ama böyle şeyler bana nedense çok komik geliyor! Altın günü, kadın programları bilmem ne!

mücevher 10-10-2008 05:54 PM

çok güzel bir test ve sonuç benim açımdan tamamen doğru super

Belgin ∞ 10-10-2008 06:05 PM

Dünyanın Tepesindesiniz

Rüyalarınız sizin güçlü, kendine güvenen ve kontrollü biri olduğunuzu gösteriyor. Belki yakın bir zamanda rüyalarınızın insanı ile tanıştınız yada iş yerinde patronunuz nihayet sizin yeteneklerinizin farkına vardı ve size beklediğiniz zammı yaptı. Sebebi ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz ve yeni fırsatları değerlendirmek için heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Sadece unutmayın, yaşamda her şeyi kontrol edemezsiniz. Dolayısıyla zaman zaman enerjiniz azalırsa yada kötü hissederseniz kendinize çok da kötü davranmayın, bunun geçici olduğunu hatırlatın ve her şeyin düzelmesini bekleyin.

Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz.

Suzzy'im harika bir test ve gerçekten çok doğru benim için.Sağol canım eline sağlık.

Ben bu öneriyi uzun zamandır yapıyorum zaten ve çok yanıtlar aldım rüyalarımdan.Rüya günlüğü tutmaya başladığımdan beri de çok netleşti rüylarım ve daha çok hatırlanır oldu.Ben rüyalarıma uyanmayı seçtim ve rüyalarım da buna yol açarak onu daha çok sevmemi sağladı.Dilerim herkes bir gün rüyalarına uyanır.

demetcool 31-10-2008 03:56 PM

Ben de deneyeceğim umarım yükleyebılmışımdır anketi.Geri bıldırımlere bakınca güzel bı anket umarım benım de ışıme yarar.

nidanem 31-10-2008 04:54 PM

vayy bee. ne güzelmiş. bugünlerde kendime güvenimi braz yitirmiş olsamda geneli doğru özellikle verdiği öneri çok doğru. bazen düşünüpte gördüğüm rüyalar hep çıkıyo tabi bazen korkutucu oluyo ama olsun benim hoşuma gidiyo y789
alk78 teşeKkürler
Dünyanın Tepesindesiniz

Rüyalarınız sizin güçlü, kendine güvenen ve kontrollü biri olduğunuzu gösteriyor. Belki yakın bir zamanda rüyalarınızın insanı ile tanıştınız yada iş yerinde patronunuz nihayet sizin yeteneklerinizin farkına vardı ve size beklediğiniz zammı yaptı. Sebebi ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz ve yeni fırsatları değerlendirmek için heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Sadece unutmayın, yaşamda her şeyi kontrol edemezsiniz. Dolayısıyla zaman zaman enerjiniz azalırsa yada kötü hissederseniz kendinize çok da kötü davranmayın, bunun geçici olduğunu hatırlatın ve her şeyin düzelmesini bekleyin.

nidanem 31-10-2008 04:57 PM

redflowers. seninle aynı çıkmış sonuçlarımız not almayı bende deneyeceğim bakalım belki biraz daha geliştirirm kendimi

demetcool 31-10-2008 06:10 PM

Ben bu anketi yukleyemedim yardımcı olursanız sevınırım.

suzzy 31-10-2008 08:24 PM

sadece anketi cevaplayıp gönder tuşunu tıklıyorsunuz.... coffe2

baktım....her hangi bir sorun yok... hismiley

Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın.

benim rüyalarımın yanıtıda bu çıktı.... terli345

huzurr 01-11-2008 11:50 PM

Çok doğruuuu.... 88a

yeni bir hayat 02-11-2008 12:16 AM

Değişim ile Uğraşıyorsunuz

Yakın bir tarihte yeni bir ilişkiye yada yeni bir işe mi başladınız, yada yeni bir yere mi taşındınız? Rüyalarınız şu aralar yeni bir sürece başlamanın sıkıntılarını yaşadığınıza işaret ediyor. Genelde normal yaşamımızda bir takım değişiklikler olduğunda rüyalarımız ilgili stresi ve verdiğiniz çabayı yansıtırlar. Rüyalar sadece uyarmakla kalmaz aynı zamanda değişimleri gözlemleyebileceğiniz güvenli bir alan oluştururlar. Bilinçaltınız vücudunuzda oluşan her tür değişimden haberdardır. Ayık olduğunuzda sizinle duygular aracılığı ile konuşmaya çalışır ama her zaman bu işe yaramaz. Dolayısıyla sesini size rüyalar aracılığı ile duyurmaya çalışır. Rüyalarınızın anlamını bulmaya çalışın: Rüyanızın temel konusunu hayatınızdaki büyük olaylardan biri ile bağdaştırıp bağdaştıramayacağınıza bir bakın. Rüyanız ile birlikte yaşadığınız duyguları da düşünün, ikisini bir arada anlamlandırmaya çalışın. Bu şekilde rüyanızın ne söylemeye çalıştığını ve hayatınızın hangi aşamasına işaret ettiğini bulmayı başarabilirsiniz.

Yeni bir iş, yeni arkadaşlar, yeni bir yer,yeni arayışlar kısacası "yeni bir hayat"a başladığım nasıl da belli...Bu değişim hala devam ediyor..Bazen beni zorlasa da..

jaunty 02-11-2008 02:58 AM

Değişim ile Uğraşıyorsunuz

Yakın bir tarihte yeni bir ilişkiye yada yeni bir işe mi başladınız, yada yeni bir yere mi taşındınız? Rüyalarınız şu aralar yeni bir sürece başlamanın sıkıntılarını yaşadığınıza işaret ediyor. Genelde normal yaşamımızda bir takım değişiklikler olduğunda rüyalarımız ilgili stresi ve verdiğiniz çabayı yansıtırlar. Rüyalar sadece uyarmakla kalmaz aynı zamanda değişimleri gözlemleyebileceğiniz güvenli bir alan oluştururlar. Bilinçaltınız vücudunuzda oluşan her tür değişimden haberdardır. Ayık olduğunuzda sizinle duygular aracılığı ile konuşmaya çalışır ama her zaman bu işe yaramaz. Dolayısıyla sesini size rüyalar aracılığı ile duyurmaya çalışır. Rüyalarınızın anlamını bulmaya çalışın: Rüyanızın temel konusunu hayatınızdaki büyük olaylardan biri ile bağdaştırıp bağdaştıramayacağınıza bir bakın. Rüyanız ile birlikte yaşadığınız duyguları da düşünün, ikisini bir arada anlamlandırmaya çalışın. Bu şekilde rüyanızın ne söylemeye çalıştığını ve hayatınızın hangi aşamasına işaret ettiğini bulmayı başarabilirsiniz.

HMMM hmmmm hmmm blook hatırlayamıyorumki diyerek teste başladım cevaplar bana hitab etmese de en uygun olanı işaretledim sonlara doğru tam teste ısınmıştımki maalesef test bitti girlhaha
Ama birde baktım doğru tahmin yeni bir yere taşındık evet. sevincli
Öneriyi az sonra yatarken uygulayacağım. teşekkurler. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM.