![]() |
nasıl öleceğinizi öğrenin elbet bir gün öleceğiz blook ben yanarak ölecekmişim bana ilginç geldi paylaşmak istedim buyrun sizde bakın nasıl ölecekmişsiniz öğrenin. http://www.kuizz.com/kuiz/113#view:quiz |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Hayvan saldırısı Evde kedi köpek besleme. Ormana, pikniğe, trekkinge gitme. Doğa sporlarından tamamen uzak dur. Büyük, metropolitan bir yerde yaşa ve her türlü hayvandan uzak dur. Hayvanat bahçeleri en son ziyaret edeceğin yerler arasında olmalı... dusun canım tamam köpek korkum var...ama bu kadarda değil kii... sevincli |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Yaşlanarak Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. y789 |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Kanser Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. İşin garibi 2 sene önce biri daha demişti bunu bana.41 yaşında kanserden öleceksin diye.Neyse ki tıp ilerliyor herşeye çare var. sevincli |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin yanarak ölmek, korkunç bir ölüm... blook |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Uçak kazası Uçak seyahatlerinden uzak durman senin için hayati önem teşkil ediyor. En güvenli yolculuk şekli de olsa uçak kazasında ölme ihtimalin çok yüksek. ooo67 |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. art56art56 en korkunç ölümlerden biri |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Bende yanarak ölecekmişim. Testin seçenekleri yetersizdi. Ayrıca çokta saçma. Apartmanda yangın alarmı yok diye yanarak ..mişim khkh56 Çok saçma. Zaten apartmandada oturmuyorum. |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Yaşlanarak Hayatın tüm tehlikelerinden başarıyla sıyrılacak ve huzur dolu yatağında ecelinle öleceksin. Ohhh,rahatladım yaniii.. terli345 smiliyface |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin silahlı saldırı... bu kadarınıda beklemiyordum... ama yaşlanarak ve yanarak olmadığını tahmin etmiştim... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 AM. |