![]() |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Yanarak Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta. |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Anneeee yanarak ölecek mişiiimm agl34. Yok daha neler ben yatağımda içimde mutluluk, teslimiyet ve huzurla öleceğim ttli3 |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin verdiğimiz cevaplardan şu anlaşılıyor ki ; hepimiz yanarak ölücezz arkadaşlarrr sevincli neyse en azından boğulmuyorum buna da şükür y789 |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin kanser çıktııııııııııııımmmmm |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Kendin hakkında bildiklerin ölümünün nasıl olacağını öğrenmeni sağlayacak... Acaba senler sonra, yaşlanıp huzur içinde mi öleceksin yoksa bir araba kazasında mı? |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin Alıntı:
|
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin ttli3 ben de yaşlanarak ölecekmişim. |
derhal astral seyahate çıkmayı öğrenmek zorundayım. böylece yanmadan az evel bedenimi terk edip acılardan kaçabilirim. zavallı bedenime ihanet etmiş gibi olucam, bu seferde vicdan azabı hayatımı cehenneme çeviricek. napsam bilmiyorum. 4897 bu durum içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı benim için. çok çaresizim. |
Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin khkh56 khkh56 khkh56 herhalde hiçbiriniz benim gibi " açlıktan " ölmeyecek arkadaşlar aa34 aa34 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |