Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   nasıl öleceğinizi öğrenin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/13563-nasil-oleceginizi-ogrenin.html)

Novos 12-09-2008 05:57 PM

Ynt: nasıl öleceğinizi öğrenin

Yanarak
Senin için yanarak ölme riski çok fazla! Yangın alarmı olmayan bir apartmanda sakın oturma. Benzin istasyonlarından uzak dur. Güneşe bile çıkma sen hatta.

sınırsızmavi 12-09-2008 05:58 PM

Anneeee yanarak ölecek mişiiimm agl34. Yok daha neler ben yatağımda içimde mutluluk, teslimiyet ve huzurla öleceğim ttli3

ikizruh 12-09-2008 07:24 PM

verdiğimiz cevaplardan şu anlaşılıyor ki ; hepimiz yanarak ölücezz arkadaşlarrr sevincli neyse en azından boğulmuyorum buna da şükür y789

nurhanza 12-09-2008 07:48 PM

kanser çıktııııııııııııımmmmm

MuminOKAN 12-09-2008 07:56 PM

Kendin hakkında bildiklerin ölümünün nasıl olacağını öğrenmeni sağlayacak... Acaba senler sonra, yaşlanıp huzur içinde mi öleceksin yoksa bir araba kazasında mı?

CeM 12-09-2008 08:36 PM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
yanarak ölmek, korkunç bir ölüm... blook

Evet öyle ama sanıldığı kadar değil çünkü sinir hücrelerimiz yandıktan sonra bişey hissetmiyoruz smil56

btlcm 12-09-2008 08:55 PM

ttli3 ben de yaşlanarak ölecekmişim.

esmir 12-09-2008 09:50 PM

Alıntı:

CeM- Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Evet öyle ama sanıldığı kadar değil çünkü sinir hücrelerimiz yandıktan sonra bişey hissetmiyoruz smil56

sinir hücrelerim yanana kadar epey farklı ve derin hisler yaşayabileceğime eminim

derhal astral seyahate çıkmayı öğrenmek zorundayım. böylece yanmadan az evel bedenimi terk edip acılardan kaçabilirim.
zavallı bedenime ihanet etmiş gibi olucam, bu seferde vicdan azabı hayatımı cehenneme çeviricek.
napsam bilmiyorum. 4897
bu durum içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı benim için. çok çaresizim.

Pamukk 12-09-2008 09:50 PM

khkh56 khkh56 khkh56 herhalde hiçbiriniz benim gibi " açlıktan " ölmeyecek arkadaşlar aa34 aa34

CeM 12-09-2008 10:02 PM

Alıntı:

esmir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CeM- Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

derhal astral seyahate çıkmayı öğrenmek zorundayım. böylece yanmadan az evel bedenimi terk edip acılardan kaçabilirim.

Yanarken astral seyahat yapamazsınki...Yapsan bile daha sonra nereye döneceksin? smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.