Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/1081-sitemize-girdiginizde-bilgisayarda-hangi-rengi-tercih-ediyorsunuz.html)

kadirayvaz 24-03-2007 09:39 PM

Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Arkadaşlar sitemize girdiğinizde;biliyorsunuz sağ üstte renkler var.İstediğiniz rengi istediğiniz zaman seçerek ekran rengini değiştirebiliyorsunuz.Ben zaman zaman değiştiriyorum.MÜzik çeşitlerini değiştirdiğim gibi.Epeyce uzun zamandır,mavide sabit.Merak ettim sizler daha çok hangi rengi tercih ediyorsunuz?Hepimiz renk tercihimizde de uyumu sağlamışızdır inşallah......
Atakan bey!!!!!Sizin renk tercihinizi de merak ediyorum.Selam ve sevgiler herkese art56art56 art56art56 art56art56 smiliyface smiliyface smiliyface

hayatimdegisti 24-03-2007 09:41 PM

Ben pembe rengi trercih ediyorum.Bu arada üstte ki banner resmi yakinda renkler ile uyumlu olacak.Şu anda sadece mavi ancak renk değiştirdiğinizde banner rengide uyumlu olarak değişecek.

avi907 25-03-2007 12:46 AM

mavi ve tonlarını kullanıyorum özellikle ilk baştaki renk genelde o
maviye farklı bi hayranlığım vardır erkeklikle felan alakası yok bunun bizim aşkımız farklı :)
seviyorum seni mavi diğerlerinin hiç şansı yok
utananadam blissy
98569

skorpy 25-03-2007 03:06 PM

mavi ve tonları

Denise 26-03-2007 10:59 AM

Lila renk

25emel 30-03-2007 12:45 AM

Tüm renkleri kullanıyorum ama benim favori rengim açık mavi ve mor. sung66

kadirayvaz 30-03-2007 06:51 PM

Mavi'nin üstünlüğü devam ediyor.

murat 30-03-2007 11:21 PM

Alıntı:

avi907 Nickli Üyeden Alıntı
mavi ve tonlarını kullanıyorum özellikle ilk baştaki renk genelde o
maviye farklı bi hayranlığım vardır erkeklikle felan alakası yok bunun bizim aşkımız farklı :)
seviyorum seni mavi diğerlerinin hiç şansı yok
utananadam blissy
98569

Alıntı:

kadirayvaz Nickli Üyeden Alıntı
Mavi'nin üstünlüğü devam ediyor.

Aynen.Bizim aşkımız farklı bizde farklıyız fbsmile ayrıca gözümü yormayan tek renk bu.Diğerlerinide arada bir kulanıyorum ama en güzeli bu.Sarı lacivert kombinasyon olsaydı daha iyi olurdu da Atakan abi gsli teklif bile edemeyiz çok kızar dl67 fbsmile blissy gssmile

mügeee 01-04-2007 02:11 PM

ben kırmızıyı tercih ediyorum.. çok güzel bi ton bu... kırmızı normalde o kadar sevmem ama buradaki çok güzel onayi

zoyasonsuz 04-05-2007 09:40 PM

Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Ben pembe rengi kullanıyorum girince siteye hemen birşeyler yazasım geliyor. gulensmiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 PM.