![]() |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Arkadaşlar sitemize girdiğinizde;biliyorsunuz sağ üstte renkler var.İstediğiniz rengi istediğiniz zaman seçerek ekran rengini değiştirebiliyorsunuz.Ben zaman zaman değiştiriyorum.MÜzik çeşitlerini değiştirdiğim gibi.Epeyce uzun zamandır,mavide sabit.Merak ettim sizler daha çok hangi rengi tercih ediyorsunuz?Hepimiz renk tercihimizde de uyumu sağlamışızdır inşallah...... Atakan bey!!!!!Sizin renk tercihinizi de merak ediyorum.Selam ve sevgiler herkese art56art56 art56art56 art56art56 smiliyface smiliyface smiliyface |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Ben pembe rengi trercih ediyorum.Bu arada üstte ki banner resmi yakinda renkler ile uyumlu olacak.Şu anda sadece mavi ancak renk değiştirdiğinizde banner rengide uyumlu olarak değişecek. |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? mavi ve tonlarını kullanıyorum özellikle ilk baştaki renk genelde o maviye farklı bi hayranlığım vardır erkeklikle felan alakası yok bunun bizim aşkımız farklı :) seviyorum seni mavi diğerlerinin hiç şansı yok utananadam blissy 98569 |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? mavi ve tonları |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Lila renk |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Tüm renkleri kullanıyorum ama benim favori rengim açık mavi ve mor. sung66 |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Mavi'nin üstünlüğü devam ediyor. |
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Alıntı:
Alıntı:
|
Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? ben kırmızıyı tercih ediyorum.. çok güzel bi ton bu... kırmızı normalde o kadar sevmem ama buradaki çok güzel onayi |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Ben pembe rengi kullanıyorum girince siteye hemen birşeyler yazasım geliyor. gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 PM. |