![]() |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? en çok lila mavi bir de kahverengi |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? arkadaşlar bu durumda birş ey itiraf ediyorum ki ben o renklere basınca ekranın renginin değiştiğini bilmiyordum. :) utananadam utananadam utananadam hep merak ederdim bunların burda ne işi var diye oku üstüne getirip bekledim hani tıklama işareti çıkar mı ki diye ama hiç tıklamamışm demekki farketmedim ne işe yaradıklarını. 4897 bundan sonra hepsinden kullanırım artık. özellikle kırmızı pembe mor lila gibi canlı renkler daha hoşuma gidicek. 98569 |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? benim hayatım berbat geçiyor çevremdeki herkesle aram kötü derslerim iğrenç gidiyo kendimi anlız ve kimseiz hissediyorum ama burdan güç bulucam kendini güven telkini dinliyorum işe yaramasını istiyorm benim gibi olan var mı aranızda nasıl başa çıktı bu durumla sad456 |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? alışamadım bir turlü sığlara, benim yolum derinlere derinler mavidir smiliyface |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? selam, bende moru tercih ediyorum ama siyahta olsa fena olmazdı onayi |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Tabi ki MORRRRRRRRRRRRR 44 |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? ATESS RENGII BENI COK RAHATLATIYO YAA O YÜZDENN HERZAMAN SARI VE TONLARI |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? selammmmm ben de renklerin değiştiğini bilmiyodum,hemen şimdi pembe yaptım ama mavi de oldukça iyi uy897 |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? morrrr ttli3 |
Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? mavi kulanmamistim ama oldukca iyi bu renkler gercekten duygularini etkiliyor insanin tesekkurler atakan bizi dusundugun icin kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 PM. |