Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçli olarak kullanılan renklerden bahsediyoruz .benim düşünceme göre bunu nereden değiştirebileceğinizi bilmiyorsunuz henüz yanılıyormuyum.sitede bazı renk seçenekleri mevcut bunlardan istediğini kullanabiliyorsun...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-11-2007, 02:58 PM   #31 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 229
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Bilinçli olarak kullanılan renklerden bahsediyoruz .benim düşünceme göre bunu nereden değiştirebileceğinizi bilmiyorsunuz henüz yanılıyormuyum.sitede bazı renk seçenekleri mevcut bunlardan istediğini kullanabiliyorsun

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

eylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 03:00 PM   #32 (permalink)
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 43
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 51 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinhani is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Renk seçimlerimizi hislerimiz, hislerimizide renk seçimlerimiz belirler...
Gözlerimiz bir milyona yakın farklı rengi algılama kabiliyetine sahiptir, ancak bu büyük renk demetinin içinde farklı renk grupları bizde farklı duygu ve düşünceler uyandırır. Bazıları mutlu eder, bazıları karamsarlığa iter, bazıları ise heyecanlandırır.

Zengin ve Zeki Sarı

Sarı güneş ışığının ve altının rengidir; varlığı, yaşamı, zekayı, arzuları ve ruhsal gelişimi simgeler...
Büyük yaratıcıların, idealistlerin ve bilim adamlarının genellikle favori rengi sarıdır. Sarının insan psikolojisi üzerindeki pozitif etkileri bilinmektedir; sarı güneşin rengidir ve onu simgeler, güneşin parlaklığı ve kişinin yaşamının parlaklığı arasında güçlü bir bağ kurar. Sarı, kişilerin öz güvenlerini doğru orantıda etkilediği gibi, yazı ve sıcağı anımsatan, insanlara mutluluk veren bir renktir.


Parlaklığıyla dikkat çekici olduğu kadar, sarı, geçiciliğin de simge rengidir. Bu yüzden dünyadaki taksilerin ortak rengi sarıdır.
Pozitif etkileri çoğunlukta olmasına rağmen, koyu sarı kıskançlığın ve ihanetin rengi olarak da bilinir.

Cesur, Enerjik, Tutkulu Kırmızı

Aşkın, öfkenin, arzunun ve tehlikenin simge rengidir.
Kırmızı çok sevilen, çok dikkat çeken ve çok sık kullanılan bir renktir. İnsan psikolojisi üzerinde canlandırıcı, heyecan verici ve kışkırtıcı bir etkisi vardır.Bazı çalışmalar, kırmızı rengin yoğun olduğu ortamlarda insan vücudundaki enerjinin %10’unun harekete geçtiğini savunur.
Kırmızı, mutluluğu temsil eder ve iştah açar. Bu yüzden gıda firmalarının oldukça sık kullandıkları bir renktir.

Kırmızı renk kan basıncını yani tansiyonu etkiler, ayrıca uyarı ve tehlike işareti olarak da kullanılır.

Pembe renk ise ortama ve kişilere çocuksu bir hava katar, özellikle kız çocuklarının ortak rengidir. Şirinliği ve uyumu simgeler, insanları neşelendirir ve rahatlatır.

Nazik, Dingin ve Huzurlu Mavi

Mavi, gökyüzü ve denizin simge rengidir ve onlar gibi insan psikolojisi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir.
Mavinin değişik tonları farklı etkiler yaratır; koyu maviler örneğin çivit ve gece mavisi yatıştırıcı, açık mavi huzur vericidir, duygusallığı ve duyarlılığı ortaya çıkarabilir, deniz mavisi ise düzen ve disiplini temsil eder.

Mavi inceliğin ve nezaketin rengidir. Yaratıcılığı, hayalciliği, ciddiyeti, güvenilirliği ve idealizmi beraberinde getirir. Bulunduğunuz ortamın mavi renkte olması size soğukkanlılık, olgunluk ve pozitif atmosfer getirir.

Koyu mavi ve lacivert ise sonsuzluğu, otoriteyi simgeler. Bu yüzden, iş adamlarının ve firmaların sık olarak tercih ettiği bir renktir.

Seçilmişlerin Rengi Mistik Mor

İmparatorların ve olağanüstü güçleri olduğuna inanılan din adamlarının rengi olan mor, yüceliği, gücü ve lüksü temsil eder.
Mor, renk spektrumunun 7. ve son rengidir, bu yüzden özel bir renktir ve genellikle farklı ve bireysel bir stili yansıtır. Kendine güvenin ve egonun rengi olan mor, tarih boyunca ihtişam ve lüksün son basamağı olarak kullanılmıştır. Morun kullanımı mistik bir yücelik getirir ve metafizik gücü simgeleştirir. Astrolojinin ve alternatif bilimlerin temsili rengidir. Konsantrasyonu arttırır ve böylece meditasyon için de uygun bir ortam sağlar.

Eflatun seçilmiş ve mükemmelliyetçi bir renktir, seçilmişler içindir. Zeka düzeyinizi arttırır.


Tarih, yüksek sınıfların, saray mensuplarının daima morla bezendiklerini kaydeder. Nevrotik duyguları açığa çıkardığından, bilinçaltında insanları korkuttuğu saptanmıştır.

Doğanın ve Baharın Rengi Yeşil

Eski çağlardan beri bir çok sosyal grubun, baharı, doğadaki hareketleri ve bereketi simgelemek için kullandıkları simge renktir.
Yeşilin insanlar üzerindeki etkisi tartışılmazdır. Doğanın verdiği güven, huzur ve yaratıcılığı insanlara yansıtır. Ev dekorasyonu sırasında kumaşlı eşyalarda, duvarlarda veya herhangi bir şekilde kullanılan yeşil renk ve tonları, sizin doğaya ve canlı çiçeklere olan ihtiyacınızı tatmin edebilir. Yeşilin yarattığı sükunet duygusu ise okullarda ve kütüphanelerin duvarlarında bu rengin seçilmesinde büyük rol oynar.


Ayrıca yeşil, umudun, barışın ve özgürlüğün rengidir, bu yüzden de bir çok ulusun bayrağında yer alır. Açık yeşilin ferahlatıcı ve steril duygusu yaratan bir etkisi vardır, bu yüzden hastanelerin duvarlarında veya temizlik ürünlerinin ambalajlarında sıkça kullanılır.

Yeşil, sarı ile karıştırıldığında, dostça ve davetkar bir hava yaratırken, mavi ile karıştırıldığında ise ferahlık ve serinlik duygusunu perçinler.

Turuncuyla Yeniden Doğun

Turuncu bir günbatımının ışığında yenilenin! Turuncu, güneşin renklerinden biridir ve enerjiyle doludur.
Turuncu yeniden doğuşun ve yeni başlangıçların simge rengidir. Maddi olmayan ancak manevi zenginliği temsil eder. İçinde barındırdığı enerjiyi insanlara yansıtır ve paranoya ve depresyon gibi psikolojik bozuklukların tedavisinde kullanılabilir.
Duvarınızdaki turuncu renk size güneşi hissettirir, sıcak bir ortam yaratır ve içinizi enerjiyle dolduran bir terapi halini alır.

Enerji ile ilgili bir çok materyal ve eylem de turuncu renkle belirtilir.

En sevdiğim renk yeşil olmasına rağmen burda tercih ettiğim renk kırmızı. Yeşilin tam kontrastı olan kırmızıyı neden seçtiğimi bilmiyorum ama nabzımı yükselttiği kesin
__________________
Değişmeyen yalnızca ölülerdir :)
pinhani isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 03:07 PM   #33 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 183
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dilekcik is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

yeşill benim rengim super
__________________
DüŞ PeŞiNDeYiM,DüŞ PeŞiMe...
dilekcik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 03:47 PM   #34 (permalink)
Teğmen
 
yildizlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Mesajlar: 134
Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yildizlar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

benim rengim kırmızı
__________________
Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar)
yildizlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 06:38 PM   #35 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

bu renkler konusu çok keyifli bir analiz yöntemidir..

aşağıdaki linkte keyfinize keyif katabilir biraz daha..

http://www.hatunca.net/content/view/364/109/

bazı renkleri çok kullandığımızda bizde olumlama yaparken ki etkiyi bırakır..
o rengin bizi yükselttiği duygu frekansına geçeriz..
bazen de hiç sevmediğimiz bir rengi bile kullanmak konusunda istek duyarız..
bu gibi durumlarda çoğu zaman ruhumuzun ihtiyaçlarını simgelemektedir...

çok kullandığımız renklerle auramızı şarz etmiş oluruz..
her şakramızında kendine ait rengi olduğu için aslında bu konu keyifli olduğu kadarda komplike işleyen bir düzenin önemli nir çarkıdır..

bende renklerin auradaki enerjilerine değinerek bilgi dağarcığımıza bir kaç damla ilave etmiş olayım..
kısmende olsa aura görebiliyorsanız karşınızda ki kişiyi tanımanızda yardımcı olabilir

unutmadan eski atlantis de şifa odalarında kişinin rahatsızlığına göre tedaviye yardımcı olarak renk terapi odaları da varmış..
günümüzde de buna benzer terapi odaları kullanılmaktadır..

ben en az 2 günde bir tüm renklerle ilgii meditasyonlar yaparak onların enerjilerini tüm hücrelerimde hissetmeye çalışırım..
sizlerede tavsiye ederim.. hem keyifli hem dinlendirici.. hemde oldukça çok enerji verici özelliği vardır..

sevgilerle..

auranın renkleri

kırmızı; koyu kırmızı kızgınlık,sinirlilik ve tedirginlik duygularını gösterir ,
parlak bir kırmızı canlı bir yaşam gücünü ve azim duygusunu temsil eder.
koyu tonda bir kırmızı bencilliğin ve ihtirasın işaretidir. kahverengine yakın bir kırmızı korkuyu simgeler.
siyaha dönük bir kırmızı ise negatif niyetlerin habercisidir. canlı parlak bir kırmızı aynı zamanda fiziksel sağlığın ve ataklığında habercisidir.
pembeye çalan kırmızı duygusal mutluluk ve aile yaşamındaki güzelliklerin işaretidir.

turuncu; canlı ve berrak bir turuncu fiziksel gücü, cinsel enerjinin sağlıklı işlediğini gösterir.
aynı zamanda parlak ve canlı turuncu renk olayların akışına iradi etkilerimizi ve sorumluluk alma kapasitemizin göstergesidir.
eğer koyu renk bir turuncu söz konusuysa bu dalak ve üreme organlarında bir sorun olabileceğinin işareti olduğu gibi bencil bir yapınında göstergesidir.

sarı; sarı renk zeka, akıl kapasitesi ve entelektüel düşünce biçimiyle ilintilidir.
mat ve canlı olmayan bir sarı maddi ve dünyasal konulardaki düşüncelerin ve zihni daha çok bu konuların işgal ettiğinin bir göstergesidir.
sarı rank canlı ve parlak ise zihinsel kalitenin yüksek olduğu ve kişinin ruhsal konularda da bir kapasiteye sahip olduğunu söyleyebiliriz.
kirli ve sisli bir sarı ise kurnazlığın ve ihanetin göstergesidir. aynı zamanda kirli tonlarda bir sarı mide ve pankreas sorunlarına da işaret edebilir.

yeşil; canlı ve temiz bir yeşil dengenin, uyumun ve anlayışın göstergesidir.
özellikle zümrüt yeşil bir renk kişinin şifa çalışmaları yaptığının yada şifa konusunda çok yetenekli olduğunun bir işaretidir.
aurasında canlı yeşil renk hakim olan kişiler sakinleştirici ve bulundukları ortama uyum getirici etkilere sahiptirler.
eğer yeşil renk koyu ve sisliyse bu açgözlülük ve yalancılığın bir işaretidir.
kahverengine çalan yeşil renk ise kıskançlığın ve negatif ihtirasların habercisidir.
koyu ve çamurlu yeşil renk kalp rahatsızlıklarının da işareti olabilir.

mavi; canlı ve parlak bir mavi anlayışın, sezgisel yeteneklerin ve geniş ufuklu düşüncelerin işaretidir.
daha çok dinsel inançları yoğun olan insanlarda görülür.
sanatçılarda ve sanatsal yetenekleri olan kişilerin auralarında da canlı mavi renk bulunur.
iletişim yetenekleri güçlü ve ikna etme kapasiteleri güçlü olan insanların auralarında da mavi renk hakimdir.
eğer mavi renk koyu ve çamurlu ise dinsel konularda bağnazlık yada ruhsal olarak karanlık bir yapının işaretidir.

çivit mavisi; daha çok üçüncü gözle ilişkilendirilen bir renktir. auralarında çivit mavisi renk bulunan kişiler sezgisel yetenekleri gelişmiş
ve vizyon sahibi olan insanlardır. ayrıca bu rengin parlak ve canlı renkte olması sadık bir kişiliğinde habercisidir.
çivit mavisi renk çamurlu ve sisli ise bu iç görüden yoksun ve sezgilerini ciddiye almayan bir kişilik yapısını gösterir.

mor yada menekşe; bu renkler tepe chakra ile ilişkilendirilmiştir.
bu renkler ruhsal gücü ve ruhsal olarak gelişmiş bir yapının simgesidir.
evrensel sevgiye inanan ve yüksek ruhsal hedefleri olan kişilerde bu renklere rastlanır.
daha çok asalet ve ruhsallıkla ilişkilendirilen bu renkler aynı zamanda meditasyon yapan kişilerin aurasında da görülebilir.
daha çok tepe chakrası civarında bulunan bu renkler kişi ruhsal gelişiminde ilerledikçe tüm auraya doğru yayılım gösterir.

pembe; aurada görülen canlı pembe renk duygusal yaşamda dengenin ve uyumun işaretidir.
merhametli ve yardımsever insanlarında auralarında pembe renge rastlanır.
evrensel sevgi hisleriyle dolu olan insanların auralarında yoğun olarak görülen bir renktir.

kahverengi; genelde maddiyatla ilişkilendirilen bir renktir. özellikle işkolik insanların auralarında sıkça bulunmaktadır.
genelde fiziksel sağlık için olumlu olarak yorumlanmaz ve hastalıkların bir işareti kabul edilir.
cimri ve açgözlü insanlarında auralarında sıkça görülebilen bir renktir.
kestane rengi ise kişinin üstlendiği görevleri yerine getirebildiğini gösterir.

siyah; fizik bedenle,eterik beden arasında dar bir şerit halinde görülmesi son derece normaldir.
ancak bunun dışında görülen siyah renk kişinin yaşamı ve kendi varlığını reddettiği anlamına gelir.
aurayı dolduran siyah renk ışığın olmadığının ve karanlığın işaretidir. eğer siyah aura içinde çizgiler halindeyse pozitif özellikleri yok edecektir.
karanlık yönleri olan,gizemli insanlarda görülebilecek bir renktir.

gri; durgunluk ve donukluğu simgeleyen bir renktir. genel olarak fiziksel bedeninde enerjiden yoksun kaldığını gösteren bir renktir.
koyu tonlardaki gri ise korkuların ve aşırı karamsarlığın ifadesidir.

beyaz; aurasında beyaz renk hakim olan insanların kişisel bütünlüğe ulaştığını ve ruhsal anlamda oldukça gelişmiş olduklarını ve erdem sahibi olduklarını gösterir.

bu renklerin dışında altın rengi, gümüş rengi ve eflâtun gibi renklerde aurada görülebilir.
bunlar daha çok ruhsal renklerdir ve ruhsal konularda çalışmalar yapan kişilerde bulunur.
ruhsal renkler oldukları için bunların açıklanması ve yorumlanması da kolay değildir.

pinhani nin listesine ek olarakta 4 genel rengi ilave etmek isterim..

siyah: siyah yanlızlığın rengidir, gizemli görünmekten hoşlanır, siyahı seven insan sürekli olarak en büyük sırlari bilen kişi olmanın gayreti içindedir.
eğer siyahı seviyorsanız siz kadere aldırmayan karşı birisiniz. öte yandan da süper bir demogog ve ikna edicisiniz; mantığınıza kimse kolay direnemez;
muhakkak bir şekilde derdinizi veya düşüncenizi anlatırsınız. dikkat edin siyah dengenin, hazır olmanın ve kendine hakim olmanın rengidir.
aynı zamanda da bilgeliğin ve yıkıp yeniden yaratmanin...
eğer aşkta aldanmışsanız ki siyah renk aşkda aldanmayı da simgeler, bilin ki yaşama karşı çok cesur ve korkusuzsunuz
ve başınıza gelen dertleri dahi siz yönlendirirsiniz. hissettikleriniz çok zengindir ve duygusallığınız inanılmaz biçimde farkli olabilir.
siz güçlü, alıcı, disiplinli, özgüvenli ve kudretlisiniz.

siyahın yakınında bulunan gri ne gerilimi, ne de süküneti simgeler ancak kaçışı simgeleyebilir. eğer renk seçiminizde listenin başinda gri varsa,
siz herşeyin önüne bir duvar çekmek istersiniz. dışardan gelen etkiler bu duvar tarafindan engellenmelidir ve korunmalısınız.
olayları uzaktan kumanda ile kontrol etmek istersiniz; yerinizden kalkıp savaşmak sizin için zor ve hatta imkansız bir eylemdir.
gri zor ve karamsar bir renktir kolay rahat ettirmez. içe kapanıklık ve acıya katlanmak hatta acıdan zevk almak bu rengin etkileri içindedir.
gri rengi kullanan insanların mutlulukları da, üzüntüleri de süreli olmaz, kısa dönemlerde hızlı dönüşümler ve değişkenlikler gösterirken yanisıra da tekrarlar yaparlar.
gri; durağan ve kısıtlayıcıdır, altında ateş yakarsaniz o zaman harekete geçebilir, tutucudur, kuralcılığı ve gelenekçiliği ile gurur duyar. pasif, zaman zaman stresli,
bireyci, tarafsızdır. yine yakın bir renk olan gümüş renk ise, sürekli gerçeği arayıcılık ve romantizm verir.
siyah uç renktir yani marjinaldir; yapılan renk testlerinde ilginçtir fiziksel olarak çok güzel ama duygusal olarak acımasız birçok kişinin siyahı seçtikleri görülmüştür. ve siyah geçiş rengidir; iki dünya arasında köprüdür.

siyah ve gri sizi itiyor rahatsız ediyorsa yani sevmiyorsanız yaşamınızın aktif ve açık olmasını istiyorsunuz;
yaşam sizin için ağır tempolu ve sıradan olmalı. siyah renk öte anlamda ölüm korkusunu da simgeler,
bilinmeyen sizi ürkütüyor ve kabus oluyor. kaderden korkuyorsunuz ve kaderinizin efendisi olmanın yollarını arıyorsunuz.
kırmızı ve sarıyı çevrenizde ve de gardrobunuzda kullanmayı deneyin, daha rahat edeceksiniz.

kahverengi: kahverengi toprağın rengidir yani doğumun ve bereketin rengi, yaşam orada döllenir ve büyür.
kahverengiyi seven insanlar fiziksel olarak çok duyarlıdırlar, tenleri çok hassastır ve sinirleri mükemmel bir alıcı olarak çalışır.
bir dokunun bin duyarsınız. renk listenizin başında eğer kahverengi varsa, özel bir çevreye daima ihtiyaç duyarsiniz,
kendinizi ancak bu çevrede güvenli hissedersiniz. fiziksel rahatlık sizin için çok önemlidir,
rahat bir yaşamı yitirirseniz sinirleriniz buna dayanmayabilir.
gerek duygusal, gerekse de maddesel güvensizlik sizi hasta edebilir. huzursuz, gerilimli ve sıkıcı atmosferlerden daima kaçmalısınız,
yüksek elektrikli ortamlar sizi dünyaya küstürebilir.
her ne kadar finansal işlerde veya para konularinda doğal olarak yetenekliyseniz de size bu konularda bir danışman şarttır,
bu size güven verir.o bir dünyasaldır; tam bir madde insanı. her an her konuda birşeyler satmaya çalışır,
herşeyi bilir ve doğru tahmin eder hatta onun herşeyi eleştiren ve geleceği belirleyen konuşmalari sırasında can sıkıntısından uyuyabilirsiniz.
dürüst, güvenilir, namusludur, ilişki ustasıdır ve destekleyici. kahverengi gözlü insanlar çoğu zaman duygularına göre davranırlar,
yanlizlık onlara göre değildir ve her an birilerine ihtiyaçlari vardir. sevilmeye sonsuz gereksinmeleri vardır,
sevilmemek onlar için ölüm demektir. sevgileri bencil değildir ama farklı olma çabaları yüzünden öyle sanılabilir. çok sempatik ve çekici olabilirler.
kahverengi renk olarak yardımseverlik rengidir. etkiler, sizin çevreyle olan uyumunuzu sağlar ama aynı zamanda kurban edicidir veya kurban olmayı simgeler,
kişinin kendini veya en sevdiği şeyi feda etmesini ister. öte yandan sonbaharda yaprakların sarıdan kahverengine dönmesini hatırlarsanız bu rengi daha iyi anlamlandırırsınız,
kendinizi olgun ve deneyimli göstermek istediğiniz anlarda kahverengini deneyin ama sürekli değil.
kahverengini sevmiyorsanız ve sizi rahatsız ediyorsa, bilin ki siz birisini değil birilerini istiyorsunuz.
çabuk düşünüyorsunuz ama davranışlarınız ağır ve temkinli. çok ortada olmak sizi korkutuyor ama en önemlisi kahverengi sizde yeterince
önemsenmediğiniz duygusunu yaratıyor. yeşil rengin tüm tonlarını çevrenizde ve gardrobunuzda bulundurabilirsiniz.

beyaz: beyaz parlak ve ihtişamlidir; beyaz rengin bulunmadiği bir duygu düşünülemez. beyaz kişisel değildir ve bazı insanlar için sıkıcıdır.
geleneksel olarak beyaz saflığı, temizliği ve el değmemişliği simgeler, bilindiği gibi de bakireliğin sembolüdür.
renk testlerinde tepki uyandıran bir renk olarak pek beyaza raslanmaz. bu rengi seçen insanlar doğasında tepkisizlik ve sessizlik vardir,
uzmanlar beyazın hak ve adalet rengi olduğunu belirtiyorlar.
beyaz öncelikle bilinmeli ki, tüm renklerin bütünüdür ve içinde bütün renklerin anlamlarını ve güçlerini taşır.
fakat yanısıra da deneyimsizliği ve acemiliği de anlatir. gerek beyaz gerekse de siyah insan denen varlığın toplam yaşam gücünü gösterirler.
gelinliklerin ve gelin odalarının beyaz olmaları saflığın ve bakireliğin simgesi olduğu kadar, aynı zamanda da yeni başlangıçların,
geçmişin unutularak herşeye yeniden başlamanin göstergesidirler.
beyaz için fazla söylenecek söz yok demin dediğim gibi beyaz tüm renklerin bir sentezi ama gizem dilindeki temel anlamı saflık ve deneyimsizliğin
yanısıra içinde bilgeliği ve sonsuzluğu bulundurmasi yani iki ucu. hem saf, lekesiz, hem de yaşam ve ölümün tüm bilgisine sahip.
öyleyse beyazı yaşamınızda kullanıyorsanız, ya kendinizi saf, çocuksu, deneyimsiz ve siğinacak yer arıyor gibi göstermek istiyorsunuz,
ya da siz bilginize, ruhsal ve maddi gücünüze haddinden çok fazla güveniyorsunuz. öylesine ki, karşınızda kimsenin durmasina tahammül edemiyorsunuz.
dikkatli olun ve beyaz rengi kullanırken iyi düşünün.
beyaz rengi sevmiyor ve kullanmıyorsanız deneyimsizlik ve gösteriş sizi rahatsiz ediyor, hatta korkutuyor.
yaşamınızı doğal duygularla yaşamak amacıdasınız. birşeyin değişmesinden rahatsizlik duyuyor ve yenilikleri merak etmiyorsunuz.


__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2007, 06:47 PM   #36 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

bu arad bu renkler konusu nerden aklinzia geldi bende kendi kendime dunden beri giydiginiz rene dikat edin hisslerinizi ciddi ciddi etkiliyor diye bir konu acayim diyordum bi actim siteyi renkler konusu acilmis

iyi etmissiniz


akliniza saglik
sevgiler
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2007, 01:54 AM   #37 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

ayy shmanic renklerle ilgini yazını okurken gözüm döndü şaşkın ya ben mavinin koyu tonlarından kahve en cokda mor
dan vazgecmem favorilerimdir
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2007, 02:01 AM   #38 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

iyide emelim ne var bu kadar değişkenlik göstercek tut bi tanesini de yorum yapmak kolay olsun....

tutucu bir kişiliğe sahipsin ama yaşam tarzınla bunu yumuşatmayı başarıyor sayılırsın yada yeni yeni çözülmelerin başlamış olabilir...
dünyasal kimliğin ağır bassada ruhani konularada çok meraklısın.. iki konudada bazen çok uç noktalara gidebiliyorsun.. bu sebeple
bunaldığın zamanlar olsada dengeye dönmen bazen seni zorlasada genel olarak bu konuda başarılısın... (tuttumu barii ) dusun
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2007, 02:05 AM   #39 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı
iyide emelim ne var bu kadar değişkenlik göstercek tut bi tanesini de yorum yapmak kolay olsun....

tutucu bir kişiliğe sahipsin ama yaşam tarzınla bunu yumuşatmayı başarıyor sayılırsın yada yeni yeni çözülmelerin başlamış olabilir...
dünyasal kimliğin ağır bassada ruhani konularada çok meraklısın.. iki konudada bazen çok uç noktalara gidebiliyorsun.. bu sebeple
bunaldığın zamanlar olsada dengeye dönmen bazen seni zorlasada genel olarak bu konuda başarılısın... (tuttumu barii ) dusun
ne tutması şaşkın tam yerine rast geldi manzara koyduuuu super




25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2007, 09:55 AM   #40 (permalink)
Yüzbaşı
 
jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 592
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about
Standart Ynt: Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

evet bilmiyorum tesekkurler eylem bilinçli secse idim ben turuncuya bayilirim.yesil zaten hep bayilirim..
mavi sakinlik ve huzur veriyor gercekten evet..
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz?

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler Sitemize girdiğinizde bilgisayarda hangi rengi tercih ediyorsunuz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinçli olarak kullanılan renklerden bahsediyoruz .benim düşünceme göre bunu nereden değiştirebileceğinizi bilmiyorsunuz henüz yanılıyormuyum.sitede bazı renk seçenekleri mevcut bunlardan istediğini kullanabiliyorsun...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.