Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Müzik Aletleri Dans Sahne Sanatları Klubü > Müzik Aletleri > Telli Çalgılar

Uyarılar

Telli Çalgılar telli yaylı çalgılar telli vurmalı çalgılar telli çalgıları telli çalgılar yaylı telli çalgılar telli çalgılar saz telli çalgılar bağlama vurmalı telli çalgılar türk telli çalgılar telli çalgılar resimleri telli çalgilar telli çalgılar gitar türk halk müziği telli çalgılar telli calgılar telli çalgıların telli çalgı teli çalgılar tellı çalgılar telli çalğılar

rock and roll ve blues

Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar rock and roll ve blues Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Blues pek çok müziğin temelini oluşturur bunlardan en önemlisi de şüphesiz Rock N Roll’dur. 1950’ler Rock N Roll’unda özellikle Blues etkileri mutlak fark edilir.Rock N Roll Blues’un bir şekilde bebeği gibidir. Blues’un bebeği olmuş adına Rock N Roll demişler. :) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi

rock and roll ve blues

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-10-2007, 12:21 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 93
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
orpheo is an unknown quantity at this point
Standart rock and roll ve blues

Blues pek çok müziğin temelini oluşturur bunlardan en önemlisi de şüphesiz Rock N Roll’dur. 1950’ler Rock N Roll’unda özellikle Blues etkileri mutlak fark edilir.Rock N Roll Blues’un bir şekilde bebeği gibidir.
Blues’un bebeği olmuş adına Rock N Roll demişler. :)
Blues özellikle Heavy Metal’in de beslendiği bir kültürdür.Led Zeppelin bu konu da bir örneğe ihtiyaç duyulacaksa en iyi örnek olur kuşkusuz.
Kısacası bir şekilde Rock N Roll kültüründen Metal’den Heavy Metal’den söz edeceksek şüphesiz Blues’u da incelemeli ve kavrayabilmeliyiz.
Rock N Roll 1950’lerin 1960 ve 70’lerin bir şekilde kültürel zehri niteliğinde.Bunu bir şekilde ön yargılar ile bazı yozlaşmaları yükleyecek bir günah keçisi arayan dönemin muhafazakar kemsine hitaben dile getiriyorum.
1956 yılından beridir Elvis pop kültürünün çökmesinden dolayı bazı çevrelerce ve o meşhur kalça hareketlerinden dolayı da yozlaşmanın sorumlusu addedilerek muhafazakar kesimce ağır şekilde eleştirilmişti.
Nihayetinde 1957 de bir Kalipso şarkısı bu haksız eleştirilere çok güzel bir cevap niteliğindedir.
Havsalasını çalkaladı diye yıkma suçu Elvis’e / Nil Nehri doğduğundan beri havsala çalkalamak hoş gelir herkese.
Tüm bunlara rağmen aslında Rock N Roll’un kökeni Elvis’ten öncesine dayanmaktadır.Bir çok ortak düşünceye göre Elvis’in Memphis de Sun Records (Tennessee, olarak hafızlarda yer etmiş olabilir) stüdyolarında Taht’s All Right şarkısını kaydettiği 1954 yılı göstermesine rağmen Rock N Roll’un ortaya çıkışı daha eski bir tarihe dayanır.
Yine Bill Haley’in Rock Around The Clock şarkısının 1955’yılında Amerikanın ilk hit Rock N Roll parçası oluşu bir dönüm noktası olarak gösterilse bile kökeni Rock N Roll’un yeni nesil gençliğin marş’ı haline geldiği yılı 1951 yılına Radyo dj’i Alan Freed’e kadar gerilere götürüyor.
Cleveland’lı bu çılgın dj dönemin siyah ritimli Blues plaklarını çalarken Radyo programında Rock n Roll ismini bu müziğin bir çeşit yeni tarifi olarak kullanmıştı.Kuşkusuz ki Artık bu müziğin Blues’u yavaş yavaş aştığını ve daha çılgın bir tanıma ihtiyaç duyduğunu düşünmüştü.Bu’da Blues’un nasıl bir etkiyle Rock n Roll’un kalbine etki ettiğini anlamak için yeterli bir örnek olacaktır.

1951 de Alan Freed’in radyo programı öylesine popüler bir hal almıştı ki köklü Blues gurupları ve yeni yetme topluluklar kendilerini bir şekilde Alan Freed’e beğendirmeye çalışıyordu.
Bu rüşvet tekliflerine kadar böylece Alan Freed’in meşhur bir veda ile istemeyerek sonlandırmaya zorlandığı son programa kadar uzayarak sürdü.
Alan Freed’in plak satışlarındaki etkisinden olsa gerek bazı yapımcılar bu adamın programını bitirmeyi uygun görmüştü.

“Bu asla bir veda değil sadece Rock And Roll’un yeni bir başlangıcı olacaktır.

Aslında sözlerine baktığımız da veda etmemiş gibi görünse de Alan Freed bir daha asla Radyo programını yapamadı.


Tüm bunlara ek olarak Rock N Roll’un gümüz de hala daha Toplum üzerinde ne kadar önemli bir kültür olduğunu şaşırtıcı bir şekilde görüyoruz.Hala daha Rock N Roll asi gençliği marş müziği bayrağı ve dahası bir dönem gençliğinin yetişmesinde önemli bir yere sahip olan bir kültür.
Hala daha toplum belki de farkında olmadan Rock N Roll etkilerini barındırır.Eh bir çok kişice göz ardı edilmesi Rock N Roll kültürünün etkisizleştiğini ifade etmez.Aksine göz ardı nedenlerince değerlendirecek olursak Rock N Roll’un günümüze olan etkileri daha da güçlü.

Günümün yanı sıra geçmişteki etkileri bu gün çok büyük bir dikkatle incelenmeye devam ediliyor.Yakında belki de Rock N Roll’a bir öğrenim dalı gözüyle bakılacak.Çünkü Günümüzde Elvis ve toplum üzerindeki etkileri Amerika da bazı üniversitelerce ders olarak okutuluyor.


Son söz olarak Elvis’in hala ne kadar sevildiğinin bir kanıtı olarak Jorgensen’in bir açıklamasını kısaca hatırlamak yeterli olur sanırım.

Jorgensen.(Resmi olarak çıkan hemen her Elvis albümün prodüktörünü yapmaktadır.)
1997’de 8 milyon satan Elvis albümlerinin satışıyla ilgili bir açıklamadan.
“Pek çok kişi farkında değil ama Elvis hala yaşayan bir çok şarkıcıdan daha fazla satış yapıyor.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
blues serinletir.......<br />rock titretir..................<br />heavy metal iyileştirir .................<br /><br /><br /><br /><br /><br />toplam 8 kere kullanmış olduğum dunlop koşu bandımı satıyorum.sıfır modeli 950 ytl.ben 600'e bırakıyorum.televizyon sehpasını ve hertürlü techizatını yanındada veriyorum.
orpheo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2008, 10:30 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 9
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baROCK666 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: rock and roll ve blues

wayy be paylaşım içün saol
baROCK666 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


rock and roll ve blues

Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar rock and roll ve blues Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Blues pek çok müziğin temelini oluşturur bunlardan en önemlisi de şüphesiz Rock N Roll’dur. 1950’ler Rock N Roll’unda özellikle Blues etkileri mutlak fark edilir.Rock N Roll Blues’un bir şekilde bebeği gibidir. Blues’un bebeği olmuş adına Rock N Roll demişler. :) ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.