| ||||||||||
|
Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar Elektro Gitarın Anatomisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız motorhead nerelerdesin gitarı aldım 300 tl ye CORT G254 ws modeli ------------------------------------------------------------------------ ayrıntıları Alt eşik üst eşik mesafesi: 25 1/2" Sap gövde bağlantısı: Vidalanmış Sap: Maple (Akçaağaç) Gövde: Ihlamur Üst eşik: Grafit Klavye-Tuşe: Gül ağacı Manyetikler: sap- Mighty Mite MMSB ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 13
8 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() motorhead nerelerdesin gitarı aldım 300 tl ye CORT G254 ws modeli ------------------------------------------------------------------------ ayrıntıları Alt eşik üst eşik mesafesi: 25 1/2" Sap gövde bağlantısı: Vidalanmış Sap: Maple (Akçaağaç) Gövde: Ihlamur Üst eşik: Grafit Klavye-Tuşe: Gül ağacı Manyetikler: sap- Mighty Mite MMSB orta- Mighty Mite MMSB köprü- Mightymite MMHG Köprü: Wilkinson VS50 II Perde: Medium (2.4mm x 1mm) Perde sayısı: 22 Klavye genişliği: 1F:22F=43mm:56mm Klaye eğrilik yarıçapı: 12" Sap derinliği: 1F:12F=21mm:23mm Pozisyon işaretleri: Abalone Kontroller: 1vol, 1ton(coil-tap) -5 yollu kontrol anahtarı Donanım: Platin ------------------------------------------------------------------------ ![]() Yorumunu çok önemsiyorum ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar Elektro Gitarın Anatomisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız motorhead nerelerdesin gitarı aldım 300 tl ye CORT G254 ws modeli ------------------------------------------------------------------------ ayrıntıları Alt eşik üst eşik mesafesi: 25 1/2" Sap gövde bağlantısı: Vidalanmış Sap: Maple (Akçaağaç) Gövde: Ihlamur Üst eşik: Grafit Klavye-Tuşe: Gül ağacı Manyetikler: sap- Mighty Mite MMSB ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi