| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz Dik Yürüme Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar. Bu ikinci akşamım. Sabaha kadar başucumda makul bir sesle ego ve suçluluk telkinleri dinledim. Yürüyüş meselesine gelirsek; sırf bunu takip ederek kendimi yanıltmak istemiyorum ama ilk gün için gereğinden fazla etki gösterdiğini söyleyebilirim. Sebebi ise (benim tahminim) tai-chi ile ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz nerededir kimdir Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hipnoz Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Önceden kambur yürüyordum şimdi dik yürüyorum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 95 | 20.26% |
Hafifde olsa egik yürürdüm şimdi dik yürüyorum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 188 | 40.09% |
Önceden eğik yürümezdim ancak şu anki halimden daha memnunum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 | 21.32% |
Yürümemde bir değişim olmadı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 86 | 18.34% |
Katılımcı sayısı: 469. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #23 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 2
7 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar. Bu ikinci akşamım. Sabaha kadar başucumda makul bir sesle ego ve suçluluk telkinleri dinledim. Yürüyüş meselesine gelirsek; sırf bunu takip ederek kendimi yanıltmak istemiyorum ama ilk gün için gereğinden fazla etki gösterdiğini söyleyebilirim. Sebebi ise (benim tahminim) tai-chi ile bir süre uğraşmış olmamdan daha berrak daha duru bir zihin haline geçişimin daha hızlı olmasından kaynaklanıyor olabilirim. Sanırım bu durum telkinlerin bende daha etkili olmasına neden oluyor ve olacak gibi. Her şey için çok teşekkür ederim. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz Dik Yürüme Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar. Bu ikinci akşamım. Sabaha kadar başucumda makul bir sesle ego ve suçluluk telkinleri dinledim. Yürüyüş meselesine gelirsek; sırf bunu takip ederek kendimi yanıltmak istemiyorum ama ilk gün için gereğinden fazla etki gösterdiğini söyleyebilirim. Sebebi ise (benim tahminim) tai-chi ile ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz nerededir kimdir Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hipnoz Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz kuantum düşünce kitap haberi