Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/)
-   -   KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ?? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-neden-daha-dik-yururuz/1512-kac-gun-dinledikten-sonra-bu-etkiyi-hissettiniz.html)

dvddvd 18-11-2008 03:33 PM

Dik Yürüme Telkini Hangisi

arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim ama inanin tek kelime ile hayran kaldim emeklerinize saglik beni ricam bu dik yürüme telkinini bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

hayatimdegisti 18-11-2008 03:35 PM

Ynt: yardim lütfen

Alıntı:

dvddvd Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar merhaba bende araniza yeni katildim ama inanin tek kelime ile hayran kaldim emeklerinize saglik beni ricam bu dik yürüme telkinini bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Hoş geldiniz.. actionsmile
Ana telkinler olan suçluluk ve ego telkinleri aynı zamanda dik yürümeyi sağlarlar..
Bir kaç günde değişim farkedilecek düzeye gelecektir..

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar dan indirebilirsiniz.

Not Konu açarken yardım lütfen yerine konunun içeriğini belirten başlıklar kullanalım..

kırçiçeği_08 18-11-2008 03:59 PM

Ynt: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

yrl78 merhaba bende iki haftadır ego güçlendirici, suçluluk ve deprosyon dünde kaldı bunlarla başladım çoğunlukla gündüzleri dinledim bazende gece yatmadan önce dinledim.Ama fazla bişey göremedim kendimde arkadaşların dedği gibi dik durma,dik yürüme gibi bişey olmadı.Ama bazen başağrısı yapıyor.Etkisini ne zaman gösterecek merak ediyorum dusun ttli3

kozbey 12-12-2008 12:16 AM

Benim tam olarak bir Haftadır dinliyorum ve gerçekten dik yürümeye başladım. Motivasyonum arttı. Yani bana öyle geliyor.

ozldemir 15-02-2009 10:42 PM

Öncelikle bu siteye emek veren herkese tesekkür ederim.2 haftadır telkinleri dinliyorum.uzun zamandır sırt agrısı ve durus problemi yasıyordum.suan tüm bu şikayetlerimden kurtuldum.tesadüf eseri nette dolanırken sitenizle karsılastım.bilinçaltımı temizleme yollarını ararken bi şekilde cektim diyebilirim:)süper!!

yeni bir hayat 15-02-2009 11:26 PM

Alıntı:

ozldemir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309598)
Öncelikle bu siteye emek veren herkese tesekkür ederim.2 haftadır telkinleri dinliyorum.uzun zamandır sırt agrısı ve durus problemi yasıyordum.suan tüm bu şikayetlerimden kurtuldum.tesadüf eseri nette dolanırken sitenizle karsılastım.bilinçaltımı temizleme yollarını ararken bi şekilde cektim diyebilirim:)süper!!

Merhabalar ozldemir;t678

Yaşadığınız olumlu değişiklikler için adınıza çok sevindik..Farkındalıklarınızın ve değişimlerinizin artarak devam etmesini diliyoruz..

Sevgiler..actionsmile

salvadore_xp 20-07-2009 03:07 AM

Cevap: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

Benim Bünyem telkinlere erken tepki veriyor sanırım. Dinlediğim gece değişimi hissettim. Ogün arkadaşlarıma davranışım, hayata bakışım da bir relaxlık sezdim. Bu suçlulukla alakalı olsa gerek. Agresiflik de başgösterdi ilk başta. Sanki şuan taşlar yerine oturmaya başladı. Ama telkinler konusunda ilk başlarda ön yargılı biri olarak hayretler içindeyim. Birkaç arkadaşa bu konuyu açtım. Beni entel işlere kafa yormakla suçladılar. Kim takar. Başkalarının düşüncelerini umursamamaya dair telkinleri de dinleyince kim tutar beni.
Ben telkinlerin texlerini okuyorum bazen. Telkinlerin usta ellerde yazıldığı da belli. Çok okunaklı değil aslında. Ama dinlerken de vurgulamaya çok müsait bir üslup kullanılmış. O yüzden beni dinlediğim andan itibaren etkiledi ve değiştirdi.

urcan10 20-07-2009 03:53 PM

Cevap: Ynt: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

Ewett bence budur:)Duvarların ne kadar kalın olduğu çok önemli.Mesela ben bir haftadan beri her gece 7-8 saat kulağımda telkinle uyuyorum.Bu esnada ben de aşırı bir uyku ve iç sıkıntısı ve de umutsuzluk hali oluştu.Ben bunu bilinçaltı tabularımın çok kalın duvarları olmasına bağlıyorum.Sanıyorum bir savaş var ve bilinçaltım eski bilgileri için tüm direncini ortaya koydu.Ama o da dayanamıyacağı bir noktaya gelecek ve ben yılmadan bekleyeceğim.Sevgiyle kalın:)

lacerem 10-11-2009 06:02 PM

Cevap: Ynt: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 16773)
Hoşgeldiniz.Öncelikle yapmanız gereken telkinlerin yanısıra olumlu düşünceyi bir alışkanlık haline getirmektir...Dik durma en çabuk farkedilen etkilerdendir.Aslında bu etkiyi bir çok sessiz üyemiz farkediyor.Ancak nasıl olsa daha önce konusu geçmiş diye yazmiyorlar.Bu açıdan değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim...En güzel teşekkür forumda hissetiklerinizi paylaşmanızdır .
Dünyada bildiğim kadarı ile cd 'lerin boyle okullarda dinletilmesi gibi bir uygulama yok.
Bence buna kişilerin kendisi karar versin.Dileyen zaten rahatlıkla siteden ulaşabilir.

Hocam,buna kişilerin kendisi karar versin demişsiniz...Ben kendi öğrencilerime dinletmeyi düşünüyorum hatta onlara söylemeye bile gerek yok..Sınıfta hafif sesli müzik eşliğinde ders işlemek çok daha güzel ve olumlu sonuçlar doğuracaktır diye düşünüyorum..Hizmetiniz için teşekkürler..Sizce bir sakıncası yok değil mi?Sonuçta maddi kaygı güdülmediği çok ortada..

çizelgE 05-03-2010 05:45 PM

Cevap: KAÇ GÜN DİNLEDİKTEN SONRA BU ETKİYİ HİSSETTİNİZ??

bende daha dik durdugumu söyeleyebilirim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM.