Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   göğsünüzü büyütün (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/621844-gogsunuzu-buyutun.html)

serapselçuk 12-09-2012 03:16 PM

göğsünüzü büyütün

slm arkadaşlar! siteye yeni üye oldum. bir kaç gün önce göğsünüzü büyütün cdsni sipariş ettim. 9 eylülden beri dinliyorum. ara ara göğsümde hafif sızlamalr oluyor. ama atakan bey bir kaç haftada etki görmeye başlayacağımı söyledi. aranızda kullanıp sonuç alanlar varsa lütfen burada paylaşalım

serapselçuk 13-09-2012 01:35 PM

Cevap: göğsünüzü büyütün

aranızda bu konuyla ilgilenen kimse yok mu arkadaşlar. en azından belki bir fikriniz vardır...

hatiicee 13-09-2012 02:31 PM

Bu telkini hiç denemedim açıkçası fakat telkinlerin etkisi kişiden kişiye değişebilir.Sızlanmalarda varsa bence yavaş yavaş etki etmeye başlamıştır canım.Bence bu konuda telkinin yanında olumlamalarda yapabilirsin.Sonucu da merak ediyorum açıkcası bizle paylaşırsın değil mi değişiklikleri:))

serapselçuk 13-09-2012 04:53 PM

tabi ki değişiklikleri seve seve paylaşırım. ama maalesef günde 6 saat dinleyemiyorum. bu etkiyi yavaşlatır mı bilmiyorum. bu yıllardır istediğim şey. denemediğim yöntem kalmadı. ama bunun işe yarayacağını hissediyorum

serapselçuk 14-09-2012 11:39 AM

ne tip olumlamalar yapabilirim acaba? fikir verebilecek olan var mı?

serapselçuk 14-09-2012 04:03 PM

ben burada yaşadığım gelişmeleri paylaşmaya devam etmek istyorum.burada bu konuyla ilgilenecek fazla kimse yok ama nasıl ben bütün sitede bu konuyla ilgili bişey yazan var mı diye baktıysam emin bir gün benim yazdıklarımdan yararlanacak birileri çıkacaktır. düne kadar umudumu kaybetmiştim. artık pek birşey hissetmiyordum. çünkü bana gelen isme özel cd de 3 tane göğüs büyütücü ardından bir çok ego, suçluluk vb parçalar vardı. hepsini dinliyordum ama bu yüzden göğüs parçalarını az dinlemiş oluyordum. bugün sistem
imi değiştirdim ve sadece göğüs parçalarını dinledim .gerçekten göğsümde garip hisler var.baktığımda çok farklı durmuyor ama sızlamalar,hafif kaşıntılar ve bazen sanki sığmıyor gibi geliyor. galiba işe yarıyor

bumbada 15-09-2012 03:05 AM

millet bunalımda , kilo verme uğraşında göğsüyle , penisiyle mi uğraşacak ?

serapselçuk 15-09-2012 11:04 AM

herkes kendi derdiyle uğraşır cnm allaha şükür kilo yada penis sorunumuz olmadığı için... sanırım bu site herkesin derdine yönelik sırf senin derdine değil... sen konuyu beğenmedin diye de vazgeçecek değilim. burası çözüm bulma yeri, yardım etmek niyetinde edğilsen cevap yazmanı da isteyen olmadı

serapselçuk 15-09-2012 11:05 AM

Alıntı:

bumbada Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830180)
millet bunalımda , kilo verme uğraşında göğsüyle , penisiyle mi uğraşacak ?

.............................................

hatiicee 16-09-2012 09:35 PM

Sevgili Bumbada herkesin derdi kendine göre büyük ve derindir.Burada dertlerimizi küçümsemek için değil dertlerimizi paylaşıp gelişimlerimizi görmek için varız.Senin göğüsle ilgili problemin olmayabilir ama başka arkadaşlarımızın olabilir.Lütfen yorum yaparken kimseyi kırmamaya dikkat edelim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 PM.