Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   göğsünüzü büyütün (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/621844-gogsunuzu-buyutun.html)

serapselçuk 19-09-2012 08:39 AM

Cevap: göğsünüzü büyütün

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830388)
şu tavrınız çok kötü... insanlar evet kimi penisiyle kimi göğsüyle uğraşacak... insanların bir sürü isteği var.. belki göğüsleri nedeniyle kendisine güven eksikliği olduğu için başka yerde başka sorunlar yaşıyor.. belki o bile farkında değil...
kadınının kendine güveni tam olacak bu sayede.. ayrıca herkes istediği büyüklükte istediği göğüsü hak eder.... sonuçta tıpta ilgilendiğine göre
sana yardım etmek düşer...
saygılar

teşekkür ederim. bu yüzden gerçekten bazen kendimi çok yetersiz hissettim. ve kocamın benden büyük göğüslü kadınlara ilgi duyacağını düşündüm. uzun zamandır bu düşünceden kurtuldum.

sweeet 19-09-2012 06:34 PM

Bence eşinizin tam da istediği kişi sizsiniz olduğunuz gibi öyle olduğunu düşünün, öyle hissedin ve aynı şeyi karşınızdakine hissettirin böylece ikiniz de maksimum mutlu olursunuz. Kişi mükemmelliğe ulaştıran karşındakinin tavırları ve düşünceleridir.

Sevgiler.

serapselçuk 20-09-2012 07:36 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830443)
Bence eşinizin tam da istediği kişi sizsiniz olduğunuz gibi öyle olduğunu düşünün, öyle hissedin ve aynı şeyi karşınızdakine hissettirin böylece ikiniz de maksimum mutlu olursunuz. Kişi mükemmelliğe ulaştıran karşındakinin tavırları ve düşünceleridir.

Sevgiler.

çok haklısınız teşekkür ederim.

serapselçuk 20-09-2012 07:42 AM

bu arada ben çok mutluyum. kesinlikle çabalarıma yavaş yavaş karşılık alıyorum. bunu dün gece fark ettim. sadece biraz aceleci davrandım galiba. şu an gayet iyi gidiyor. çok az da olsa bir değişim var kesinlikle var. ve bunun neyden olduğunu biliyorum. atakan beye gerçekten çok teşekkür ederim

YESHAPPY 20-09-2012 01:50 PM

Alıntı:

serapselçuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830468)
bu arada ben çok mutluyum. kesinlikle çabalarıma yavaş yavaş karşılık alıyorum. bunu dün gece fark ettim. sadece biraz aceleci davrandım galiba. şu an gayet iyi gidiyor. çok az da olsa bir değişim var kesinlikle var. ve bunun neyden olduğunu biliyorum. atakan beye gerçekten çok teşekkür ederim

Değişiklikleri sürekli yaz lütfen. Umarım gerçekçi gelişmeler yaşamaya devam edersin.actionsmile

kutayhun 20-09-2012 04:47 PM

Alıntı:

serapselçuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830424)
teşekkür ederim. bu yüzden gerçekten bazen kendimi çok yetersiz hissettim. ve kocamın benden büyük göğüslü kadınlara ilgi duyacağını düşündüm. uzun zamandır bu düşünceden kurtuldum.

estağfurullah, hepimizin yaşadığı şeyler emin olun kocanız da kendini bazı durumlarda yetersiz hissetmiştir.. çocukluk ve öğrenilen yalanlar yaşamımızı bu biçimde etkiliyor.. kız arkadaşım da kendince aynı sorunu yaşıyor estetiğe gitmek istiyordu.. ameliyat olmak istiyordu... onu öyle sevdiğimi bin kere söyledim... yani.. kimse ilk bakışta görünmeyen organları için sevmiyor bunu açıkladım... hepimiz güzeliz.. rahat olun... severek düşünerek inanarak herşeyi aşabiliriz... mutlu evlilikler... kocanızı daha çok severseniz o da sizi daha çok sever....saygılar

kutayhun 20-09-2012 04:55 PM

arkadaşlar bu mesajı yazmak istedim aklımızda bulunsun... dikkatlice de dinleyin.... dinlediğimiz telkinler ve biyolojik etkileri konusunda konuşucam... bedenimizin kendince alıştığı bir idame biçimi yani yaşama biçimi var.. evet dinlediğimiz telkinler 3 hafta içinde kesin kalıcı olur.. ondan eminim... ancak bedenin buna biyolojik olarak yanıt vermesi 3 hafta olmayacaktır... yani siz 3 hata yoğun dinlersiniz ama bedeniniz buna 6 sonra belki de 1 yıl sonra karşılık verecektir.. o da elinden geldiği kadar... diyelim ki 70 beden göğsünüz var... telkinleri dinliyorsunuz... evet 3 hafta dinleyin ve daha sonra da ara ara bir yıl boyunca dinlemeye devam edin.. ama arzu edilen göğüs ölçüsü diyelim ki 80 olsun o da, 3 ay 6 ay ya da bir yıl sonra oluşacaktır.. o yüzden dert etmeyin niye olmuyor diye umutsuzlanmayın ya da kızmayın... yavaş olan hem güzeldir hem de doğrudur zaten... aklınızda bulunsun.. 3 haftada büyüyen göğüs büyük olasılıkla zararlı olacaktır.. bunu bir haftada 10 kilo vermek gibi düşünün.. ben mesela bir ayda çok kilo verdim.. ama metabolizmam çöktü 2 ay hasta oldum.. ve sonra kilomu geri aldım.. yani yavaş yavaş arkadaşlar...... sevgilerle..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 PM.