![]() |
kimler Telkinlere devam ediyor Kimler telkin dinlemeye daha devam ediyor.kimse telkinlerle ilgili bir şey yazmıyor artık.Telkin dinleyenler buralarda mısınız:)) |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor ben devam ediyorum. hem de gece gündüz. sürekli su bazlı telkinleri dinliyorum. bazen mehter marşıyla gittiğimi düşünüyorum iki adım ileri bir adım geri.. ama bu hep bir adım ilerdeyim demek :)) 10 günü geçti. şu an suçluluğu çıkartıp yeni birşey eklemeye çalışıyorum.. evet kendimi farklı hissediyorum. ama şu da bir gerçek ki kendimize değer verip kendimiz için art birşey yaptığımızda kendimizi iyi hissetmeye de başlarız. ayrıca bir sürü yeni şey öğreniyorum olumlamalar v.b. şeyler üzerine. hepsini denemek olası olmasa da.. sonuçta ortaya bir karışık yapacağım sanırım :) bildiğim birşey var. içgörümü farkındalığımı bilinçli bir şekilde yükseltiyorum. ...ve... sormuşsunuz ancak paylaşmamışsınız :) |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Ben dinlemeye devam ediyorum |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Ben de yeniden başladım geceleri dinlemeye. Sınava kadar da devam ederim. Dün gece telkin dinledim diye mi oldu bilmiyorum ama bugün su içe içe bir hal oldum. Ya polenlerden ya da telkinlerden çözemedim. :D |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor bende dinliyorum .. mesela sabah 12 de kalktım :D .. 13.30 da başladım dinlemeye .. hala dinliyorum .. yemek yerken falan dinlemiyorum tabi .. arada dışarı çıkıyorum .. ders çalıştığım her zaman dinliyorum .. ayrıca her gece dinliyorum .. klasik müzik şeklinde dinlediğimden güzel de oluyor :D .. sanatsal bir ortamda ders çalışıyorum falan .. bunu bir zorunluluk gibi değil de eğlence şekline getirerek yapınca sürekli dinleyesim geliyor ve öyle de yapıyorum .. |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor ve benim bir diğer dinleme sebebim klasik müziğin hafızaya iyi gelmesi .. o açıdan da klasik müziği tavsiye ederim .. mesela bugün 55-60 arası kelime ezberledim .. ayrıca dün arkadaşla bir dükkanın önünden geçiyorduk .. telefon numarasını alalım telefona kaydedelim dedi .. ben aldım dedim .. geçerken okumuştum numarasını aklımda kaldı :D .. tabi bunun kötü yanları da var .. mesela dolapta sütler ve meyvesuyu vardı .. son kullanma tarihine baktım .. onlarda aklımda kalıyor :D .. arada gereksiz bilgilere de yol açabiliyor hafızanın güçlü olması .. |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor bende dinliyorum ara ara bayadırda siteye giremiyodum sweet aynı zamanda arı polenidemi kullanıosun |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Yok yok ağaçlardan beyaz beyaz polenler düşüyor ya yılın bu zamanlarında :)) bunun gibi: http://im.haberturk.com/2010/04/28/5...g?-62169991016 Çok seviyorum polenleri hapşurtmasalar iyiydi. Şehrin ortasında yeterli toprak bulamadıkları için sanki bir çoğu boşa gidiyor ama onlar çok gerekli ne kadar beni hapşurtsa da. :D |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor evet polenler hapşurtur telkinler susatmıştır o zaman seni ben her zaman bol su içtiğim için pek farketmiyorum bide bizim buralarda daha pek hapşurtucak polen göremedim olsa da hapşurtsa o yüzden arı polenimi diye sordumdu :D |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Evet ben de hala dinliyorum :) Bu gidişle bırakmayı hiç düşünmüyorum etkisi çok var üzerimde 21 günlük süreç de hem olumlama yapıyorum hem dinliyorum süre bitince olumlama da yapmıyorum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 AM. |