![]() |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor çekirdek inanç çalışması yaptık özlem hanım ile.cd im geldi ve telkinlerimi dinlemeye başladım..6-8 saat arası dinlemem gerekiyor.Süreye tam uyamadım iki gündür.Buna rağmen sabah daha motive uyandım güne.Süreye tam uyarsam daha net sonuçlar alacağım sanki. Bu gün kendime bir mp3 alacağım dl67 Birde sorum olacak size ; Dinlemeler gün içerisinde kesik kesik oluyor, örneğin misafirim geldiğinde kapatıyorum yada telefon geldiğinde.. Sonra kaldığım yerden devem ediyorum..Bu kesintilerin olması etkiyi azaltır mı sizce ? |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Bendee dinleyenlerdeniiimm..:)Günde 2 saat dinliyorum ama ancaa..Ders çalışmam gerekiyor.Yinede faydasını görüyorumm |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Ben de dinliyorum ve bi çok konuda faydasını gördüm =) yeni eklediğim telkinlerin son bir haftası kaldı, daha sonra sadece hafta sonları dinlemeyi planlıyorum =) Bu arada bir de olumlama defterim var her gün en az bir sayfa olumlama cümlesi yazıyorum =) |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Ben de dinliyorum uzun zamandır. Her gün dinlemiyorum artık. Ama ara ara açıp hatırlatıyorum bilinçaltıma. |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Sanırım suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlerine hayat boyu devam etmem gerekecek. Öyle korkuyorum ki herşeyden birşeyi değiştirmek ya da başlamaktan. Ve hiç kendime güvenim yok. Hep suçlu gibi hep eziğim. Sanki yaşamım boyunca kendime ne istediğimi sormadım. Sanki hep başkaları için yaşadım. |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor hiçbirşey için geç değil |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Artık telkin dinlemeye son verdim.Sıkıldım, yoruldum |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor bende artık dinlemiyorum 2 senedir dinliyorum ilk başlarda faydasını gördüm ama ondan sonra gene eski halim,kimsenin moralını bozmak istemiyorum ama bende pek etki etmedi belki sizde etki eder, hiç bir zararını görmedim,tam tersine birkaç günlüğüne mutlu oldum bundan dolayı atakan beye teşekürederim... |
Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor Alıntı:
hala bi yerlerde bişeyler eksik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM. |