Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/)
-   -   kimler Telkinlere devam ediyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkinler-sonrasi-ilk-etkiler-ve-anketlerimiz/621118-kimler-telkinlere-devam-ediyor.html)

lifosea 12-05-2012 11:09 AM

Cevap: kimler Telkinlere devam ediyor

çekirdek inanç çalışması yaptık özlem hanım ile.cd im geldi ve telkinlerimi dinlemeye başladım..6-8 saat arası dinlemem gerekiyor.Süreye tam uyamadım iki gündür.Buna rağmen sabah daha motive uyandım güne.Süreye tam uyarsam daha net sonuçlar alacağım sanki.
Bu gün kendime bir mp3 alacağım dl67
Birde sorum olacak size ;
Dinlemeler gün içerisinde kesik kesik oluyor, örneğin misafirim geldiğinde kapatıyorum yada telefon geldiğinde..
Sonra kaldığım yerden devem ediyorum..Bu kesintilerin olması etkiyi azaltır mı sizce ?

Mutluluk Perisii 12-05-2012 02:56 PM

Bendee dinleyenlerdeniiimm..:)Günde 2 saat dinliyorum ama ancaa..Ders çalışmam gerekiyor.Yinede faydasını görüyorumm

huriye_89 12-05-2012 06:50 PM

Ben de dinliyorum ve bi çok konuda faydasını gördüm =) yeni eklediğim telkinlerin son bir haftası kaldı, daha sonra sadece hafta sonları dinlemeyi planlıyorum =) Bu arada bir de olumlama defterim var her gün en az bir sayfa olumlama cümlesi yazıyorum =)

Neptün 13-05-2012 12:04 AM

Ben de dinliyorum uzun zamandır. Her gün dinlemiyorum artık. Ama ara ara açıp hatırlatıyorum bilinçaltıma.

Kadir Serarslan 13-05-2012 04:51 PM

Sanırım suçluluk duygusu ve ego güçlendirici telkinlerine hayat boyu devam etmem gerekecek. Öyle korkuyorum ki herşeyden birşeyi değiştirmek ya da başlamaktan. Ve hiç kendime güvenim yok. Hep suçlu gibi hep eziğim. Sanki yaşamım boyunca kendime ne istediğimi sormadım. Sanki hep başkaları için yaşadım.

Kadir Serarslan 13-05-2012 04:59 PM

hiçbirşey için geç değil

davutby 05-06-2012 11:53 PM

Artık telkin dinlemeye son verdim.Sıkıldım, yoruldum

strongman 06-06-2012 02:00 AM

bende artık dinlemiyorum 2 senedir dinliyorum ilk başlarda faydasını gördüm ama ondan sonra gene eski halim,kimsenin moralını bozmak istemiyorum ama bende pek etki etmedi belki sizde etki eder, hiç bir zararını görmedim,tam tersine birkaç günlüğüne mutlu oldum bundan dolayı atakan beye teşekürederim...

huriye_89 06-06-2012 09:46 AM

Alıntı:

huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824009)
Ben de dinliyorum ve bi çok konuda faydasını gördüm =) yeni eklediğim telkinlerin son bir haftası kaldı, daha sonra sadece hafta sonları dinlemeyi planlıyorum =) Bu arada bir de olumlama defterim var her gün en az bir sayfa olumlama cümlesi yazıyorum =)

yaklaşık bir ay önce böyle söylemişim evet bi çok konuda faydasını gördüm; mesela artık daha cesaretliyim, bişeyler istediğim gibi gitmediğinde amaaan boşver diyebiliyorum bunlar çok önemli benim için. tek kötü etkisi beni sevdiğim adamdan uzaklaştırdı ve ben şuan Onu geri kazanmaya, gönlünü yapmaya çalışıyorum,başarabilecek miyim? hiç bi fikrim yok.
hala bi yerlerde bişeyler eksik.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 PM.