| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz 4 yıl geçti koskoca.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayko Nickli Üyeden Alıntı telkinleri dinlemeye lise bittikten sonra başladım. kendime güvenim azdı korkularım çoktu. koskoca 4 sene geçti telkinleri dinlemeye başlıyalı. bu dört yıldan toplasan 2 3 ay dinelememişimdir. yani sürekli dinledim. şu an kendimi çok garip hissediyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011 Bulunduğu yer: Duisburg Almanya
Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
yine dedigim gibi, ya bu soruna neden olan sebebi bulup onu tanirsin bilirsin ve üstesinden gelmeye calisirsin, yada o sorunada rest cekip cesartinle insanlarla nasil iletisimde olmak istiyorsan öyle davranirsin. tahminimce birincisini yaparsan en azindan hani insanlarin icin onlari rahatsiz eden ama anlam veremedikleri bir rahatsizlik olur ya, onu ortadan kaldirmis olursun, ve inanki belki o kücük bir sorundur belki büyük bir sorun ama ortadan kalkinca sana baski güzel iyilestirmelerde katacaktir buna emin olabilirsin, yada diger secenegi secip bu sekilde kendini zorlayabilirsin, bunun altindaki sorunu bulmak icin illaki kuyu kazar gibi hadi derine inelim gecmise inelim demeye gerek yok bence, cünkü fobiler üzerlerine gidildikce atlatilir, daha deney yapmadan nerde hatali, sorunun nerde olundugu bilinmez. belkide demin dedigim gibi, karsindakine nasil yaklasmak istedigin vakit belli bir arkadaslik kurdugun vakit bu deneyimi yasadigin vakit sorun kendi kendine cözülecektir belkide, ki böyle olmasi kuvvetle muhtemeldir. düsüncelerini bekliyorum. kendine iyi bak. kolay gelsin, derslerinde basarilar.
__________________ Bogulanlar suya düsenler degil, sudan cikamayanlardir. Mevlana... | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz 4 yıl geçti koskoca.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: hayko Nickli Üyeden Alıntı telkinleri dinlemeye lise bittikten sonra başladım. kendime güvenim azdı korkularım çoktu. koskoca 4 sene geçti telkinleri dinlemeye başlıyalı. bu dört yıldan toplasan 2 3 ay dinelememişimdir. yani sürekli dinledim. şu an kendimi çok garip hissediyorum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz nerededir kimdir Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hipnoz Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz kuantum düşünce kitap haberi