![]() |
Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! ne kadar oldu tam sayamadım ama 2 aya yaklaştı başladığım, kilo vermeyi de listeye koyalı 6 hafta oldu. Hala bir değişiklik yok. Ya niye bende işe yaramıyor:( Bu kadar süre hiç bir etki görmeyip sonra etki gören var mı?? |
Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! Canım benim sen böyle dersen olmaz tabii. Sana tavsiyem (çok bilirim ya :P) bu çekim yasası ve sacred bölümlerini oku. Olumlu düşün önce kararını ver ben bu kilolardan kurtulacağım de. Ondan sonra da ay çok yedim ya kilo yaparsa, vah bu kiloları veremiyorum felan deme. Eğer olumsuz düşünceyi uzaklaştırmazsan onu çekersin. Sen burda bunları yazarken bile kilo verememeyi çekiyorsun gibi geldi. Yanlışım varsa shamanım düzeltir ama. Sen olumlu düşün. Hatta oku be ya Çekim Yasasını ve çek kendine kilosuzluğu ve zayıflığı. Uzaklaştır fazla kiloları. Yasalar var kızım uyman lazım (Çekim yasaları :P) kiss3 kiss3 kiss3 Hem çekim yasasını uygulayıp hem de telkinleri dinlersen bence istediğine ulaşırsın. anahtar sözcük olumluyu çekmek ona göre. Olumsuz şeyleri düşünüp kiloları çekme kendine :) Hatta bak Esther & Jerry Hicks diye 2 kişinin yazdığı "Çekim Yasası" isimli kitap var. D&R'larda satılıyor hem de 2 milyona. al onu oku, iyice kavra çekim yasasını. Naçisane tavsiyedir canım :) y789 |
Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! çekim yasasını biliyorum, okudum. fakat pek aklıma yatmadı, pek inanmadım doğrusu. çok afaki geliyor böyle şeyler bana. bilinç düzeyinde istediğimi sanıyorum kilo vermeyi ama bilmem ki..... istiyorum ki dinerken dinlerken bi gün bi bakmışım iştahım kesilmiş olsun:)) anlatabiliyo muyum |
Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! Alıntı:
Eğer İsteklerimiz Bir Anda OLsaydı Hayatın Zevki Kalırmıydı Sence ? + İsteklerinin En Doğru Zamanda Ve En Doğru Yerde OLacağına İnanırsan OLmaması İmkansızdır Sana Senet Bile Veririm Bu Konuda.. O Kaynak Senin İsteklerini Asla Ama Asla Karşılıksız Bırakmaz Yeterki İnan Ve Bu OLmuyor Diye Düşünme... |
Ynt: 3 hafta oldu hiç bir değişiklik hissetmiyorum! korsana hayır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |