Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkin Harici Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/)
-   -   Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telkin-harici-sorulariniz/618772-buraya-yazarken-bile-cekiniyorum.html)

nurbanu25 05-06-2011 12:19 PM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
değerli gzlm,
yukarıda saydığın,yaşadığın bütün ruh halleri tamamiyle diyebilirim bende var! çok eski bir sosyal fobikim.hayat boyunca kendimi hep eksik, özgüvensiz hissetmişimdir.bunu hergün, her an hissetmek artık içimi acıtmaktan öte yakıyor.aşırı özgüvensizkil,aşırı alınganlık, acaba ne derle hissi.....hepsi ama hepsi aynen bende mevcut...üniversiteyi bitirdim,bu yıl işe başladım ama çok zor,berbat,rezil bir yıl geçirdim.iş arkadaşlarımla hep bir çatışma halindeyim.ya çok asabi oluyorum, ya çok kabuğuma çekiliyorum.her söylenene müthiş hassasiyet gösterip alınıyorum.herkesin bana anlayışla, ilgiyle,olgunlukla yakşalmasını bekliyorum.tabi bu durumum sadece sosyal fobi değil, 5 yıllık majör depresyonun da etkisile nüksediyor bende .kendimi korunmaya muhtaç küçük bir çocuk gibi hissediyorum. o eski hayat dolu halimden eser. yok. bazen hiç doğmamış yaşamamış olsaydım dediğim de oluyor... çok acı şeyler bunlar. ama atlatıcaz hepimiz inşaallah. önce Allahımıza teslimiyetimiz tam olacak, sonra yapmamız gerekenleri yapıcaz. üyelerin değişim hikayeleri kısımında iyileşme çabalarımı okumanı tavsiye ederim....sevgiyle kal....actionsmile

gzlm 06-06-2011 12:58 AM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
teşekkür ederim arkadaşım tek değilmişim zaten onu anladım :) saydıkların evet bendede mevcut bu sosyal fobi mi oluyor yani sıkıntımız sadece sf li olmak mı alınganlık konusunda aynıyız bende çok hassasım o konuda tavsiyeni dikkate alıcam ... umarım herşey dilediğimiz gibi olur sevgi ve saygılarımla...

ac_milan_ac 27-06-2011 01:29 AM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
Hayat Boş Durma Coş

sineff 27-06-2011 02:32 AM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
selam, nacizane ben de bir kac seyden bahsetmek isterim. neredeyse bir yildir telkinleri dinliyorum. ve cok faydasini gordum. telkinler ve olumlamalar sayesinde iyilesme kaydetmeden once hic bir zaman yasadigim anin icine giremeyen ve sadece yasadigim seylerle ilgili tavir ve davranislarimi kisa sure sonra degerlendiren acimasiz bir elestirmen gibiydim. ne kadar mukemmeliyetci olsamda kendimi bir turlu memnun edememistim. ve surekli bir suphe ve panik icindeydim. kendimde bi seylerin yanlis oldugunu ya da eksik oldugunu dusunuyordum. bunun var olusumla ilgili oldugunu saniyordum. gelisimim cok yavas oldu ve hala devam ediyor. ama artik elimden gelenin en iyisini yapmis olmak beni tatmin ediyor. surekli kendimle ilgili degerlendirme ve elestiri yapmaktan ve ani kacirmaktan kurtulmaya basladim. ben buyum, mukemmel olmam gerekmiyor diyebiliyorum. ve hata yapsam da yeterince, iyi olmasam da dunyanin yikilmadigini gormek cok hos. (o begenmedigim ufak hatalar yetersizlikler zaten benden baska kimsenin umurunda degilmis meger :) var olusumda bir kusur olmadigini, dusunce sistemimde bir yanlislik oldugunu, butun sikintilarimin yillardir bilincaltima benim ve cevrenin yuklemis oldugu olumsuz dusunme sisteminden kaynaklandigini once burada okuyup, sonra evet dogru olabilir bunu degistirmek icin caba sarfetmeye deger demistim. simdi ise bunun tamamiyle dogru olduguna dair bir kanit haline donusuyorum. bunda telkinlerin oldugu kadar olumlamalarin da buyuk katkisi oldu. telkinleri tavsiye edildigi sekilde dinlemenin yaninda duyabilecegin sesle, sik tekrarla ve ozellikle baslangicta kendini kabullenme icerikli olumlamalar yapmani tavsiye ederim. olumlama yontemini biliyor olmama ragmen istikrarli bir sekilde uygulayamamistim. 21 gun kuralina uyarak bunlari yaparsan cok daha hizli gelisim gorebilirsin. forumdaki bilincaltinin bilinmeyenleri ve cekim yasasi, olumlamalarla ilgili bolumlere ozellikle zaman ayirmani da isterim. sevgiler.

x-men33 27-06-2011 12:54 PM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
Telkinleri dinliyorum ancak olumlama konusunda bilgim yok pek. Nerden başlamam gerek olumlama konusuna?Yardımcı olabilir misiniz?

sineff 27-06-2011 03:07 PM

Cevap: Buraya yazarken bile çekiniyorum ... :(
 
R. sanal'in kuantum kodlama isminde ufak bi kitabi var. hayatimizi olumsuz etkileyen cekirdek inanclarimizi hedef alarak yazmis oldugu olumlamalardan olusuyor. her bir basliga 21 gun ayirmak lazim. basta bu sure insanin gozunde buyuyor, hemen hepsini okumak 3 ondan 5 bundan halletmek istiyor problemleri ancak kesinlikle sonuc almak icin bir olumlama konusuna en az 21 gun devam edip sonra digerine gecmek gerekiyor. ben bu hatayi yaptim baslangicta, ama anladim ki 21 gunler oyle ya da boyle geciyor ve duzgun olumlama yapinca gecerken yaninda olumsuzluklari da goturuyor. o kitabi tavsiye ederim. hem kucuk hafif olmasi nedeniyle cantaya falan kolayca sigiyor. sonra bir de ben olumlamayi cok yavas bir bicimde okuyarak ses kaydi olarak kaydediyorum telefona, dinlerken tekrarlayabilecegim bir ortamdaysam oyle yapiyorum, vapurda otobuste vs, tekrarlamadan sadece dinliyorum. cok tekrar ise yariyor cunku. kolay gelsin :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:15 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.