![]() |
Depresyondayım ve anti-depresan kullanıyorum. Bakarmısınız. Merhaba başlıkta belirttiğim gibi depresyondayım ve 10 gündür antidepresan kullanıyorum. Depresyon Dünde Kaldı telkinini dinlemem kötü etki edermi bana :S ? |
Merhaba muratdoom. Her zaman dediğimiz gibi telkinlere öncelikle suçluluk+ego ile başlıyoruz. Yaklaşık 2 hafta kadar dinledikten sonra diğer telkinleri dinleyebilirsiniz. Depresyon telkini yerine kendine güven telkinini ekleyebilirsiniz. Sevgiler. |
Alıntı:
teknik olarak kendine koyduğun teşhis doğrumu onu bir öğren. gözün de büyütme para ile ilgili de değil herhangi bir sağlık kuruluşunda bir psikolog ile görüş şayet o onar ve sana ilaç verirse kullan.ama en az düzeyde ilaç almayı istediğini belirt.ne olursa olsun her ilaç vücudumuza alınan yapay bir ğiriştir. ayrıca eğer gerekli ise ve dr tarafından şahsına verildi ise kullanmak olabilecek daha derin sorunları önlemek adına faydalıdır.yok eğer kendimi biraz daha dinleyip dr.a gideyim dersen gnc ve özellikle solgar markasında salt bitkiden üretilmiş içinde sarıkantoron bitkisi olan sinirleri yatıştıran vitaminlerden alabilir, bura daki telkinleri dinleyip hedefsiz uzun yürüyüşler yapabilirsin. bunlar ezber değil tecrübe. ve sana bir kitap tavsiye ediyorum eğer alırsan yanından ayıramayacağın yoldaş gibi bir şey olacak.ve bana teşekkür eder de bir hayır duanı alırsam yaşamın içinde sanırım benden zengini olmaz. kitbın adı 'düşünce gücüyle tedavi' yazarı louıs hay. en önemli notum ise sen tanrının bir mucizesisin çünkü senden bir tane daha yok.O0iyi haberlerini bekliyorum. |
Teşekkür ederim yorumlar için. Teşhis psikiyatr tarafından konuldu ve onun verdiği ilacı kullanıyorum. Kullandığım ilaç 10 mg işte. Yan etkileri oldu bu 10-11 gün içerisinde onları atlatırsam iyi olucak. Ayrıca belirttiğin kitap yıllar önce bende vardı öyle biraz karıştmıştım içinde neler var diye :D belki hala duruyodur bakarım evde. Belirttiğin solgar vitamin ilacınıda almayı düşünüyodum aslında bir ara alırım inş. |
Alıntı:
yaşadıklarının bir sebebi var,bilmen gereken ve değişmesi gerekenler var bu yüzden olanlar. sana bir işaret.doktor önce sensin.sen bulacaksın yarayı onlarda saracak. sana verilen hayata saygı duy yoksa hayat seni saymaz! O0 huzurlu ol emi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sevgili hyperviper, psikologlar ile psikiyatristler farklı doğru. ama sanki tıptan çok uzakmış gibi söz etmişsiniz.tıp ile ortak dersleri vardır,yıllarca da okurlar. konuya daha hakim arkadşlarımızdan detaylı bilgi beklerim.psikologlar edebiyattan mezun sadece konuşur imajı olmuş biraz. aydınlatma için teşekkürler ama hedef murata yardım dı. konunun özü başka siz başka boyuta almışsınız.söylenen şudur,doktor ilaç verirse al,doktorsuz alma. psikologa git denilmeliydi çünkü; önce sorununu anlaması için. ilaç gerekiyorsa o kısmı edebiyat mezunu psikolog arkadaş eminim halleder di. konu da çok eski konunun muhatabı yok ortada bana bile cevap yazmamış o da ayrı... özü kaçırmadan ayrıntıya boğulmadan aydınlık günler dilerim. |
selam ben yeni üyeyimmm |
şeva sana ulaşamıyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 AM. |