Sinan Çetin ve Uri Geller ile Fenomen!
Şu sıralar Star TV’de yeni bir program başladı adı Fenomen. Sinan Çetin dahisi(!) gitmiş Uri Geller diye bir mentalist(!) bulmuş. Star Tv, yurdumun satılmış medyasının bir parçası olarak bu programın günlerdir deliler gibi reklamını yapıyor! Uri Geller beyzade kaşıkları eğiyormuş, bozuk saatleri çalıştırıyormuş falan filan…
Sinan Çetin denen arkadaştan zerre kadar hazzetmem, bir çok dünyaca ünlü filmi birebir çalıp kendince süper(!) bir yönetmen olmuştur. Gülben Ergen ne kadar sanatçıysa Sinan Çetin de o kadar sanatçıdır benim için!
Şimdi gelelim Fenomen programına, bu Uri Geller denen şarlatan(!) Türkiye’den katılan 10 doğa üstü güce sahip adamdan(!) birini yerine halef seçecekmiş! Bu arada da her hafta başka başka ünlüler katılacak ve bunları aptala çevirecekler!
Şimdi önce şunu sormak istiyorum, hadi diyelim bu olayların hepsi gerçek, e salak adamlar bu dehalardan(!) Türkiye’mde 10 tane mi var! Çüşşşşş!!!!
Gelelim Uri Geller denen palyaçoya! Birazcık araştırma yapsanız, açsanız Youtube’u ve Uri Geller diye aratsanız bakın nasıl videolar çıkacak! Bu şarlatanın her numarasını tek tek görüntülerle açıklıyorlar. O da yetmezmiş gibi Uri Geller’in kendi yakınlarına “salak adamları şöyle kandırdım, böyle kekledim” diye kendi anlattığı görüntüler var gizli kamerayla çekilmiş!
Yani bu herif tescilli dolandırıcı! Hatta bazı ülkelerden direk kovulmuş bir adam! Sürekli youtube’dan videoları sildiriyor, telif hakkı vs. diye. Ama düşünmeyi ve yargılamaı bilen insanlar da aynı inatla tekrar tekrar ekliyorlar bu videoları!
Bunu bilgiyi ben bu kadar kolay bulabiliyorsam, bu Sinan Çetin denen uyanık(!) arkadaş neden bulamıyor? Kartel medya zaten yurdum insanını hipnoz etmiş, bir de böyle bir üçkağıt ustasını getirip kalan aklını da alacaklar cahil vatandaşımın! Buna da reyting avcısı(!) Sinan Çetin çanak tutacak.
Sahneye çıkan ünlülerde zaten akıl yok doğru dürüst! Onlar kanınca biz de mi kanacağız!
Peki size şu an şov yapan güya Tarot kartlarıyla vs. herşeyi hisseden(!) soytarı yarışmacının yaptıklarını anlatayım!
Herkese birer Tarot kartı çektirdi.(Ünlüler de İbrahim Tatlıses, Nilgün Belgün ve bir manken kız işte) Neyse herkesin çektiği kart ayrı duyguları anlatıyormuş. Yas, hasret, pişmanlık vs.
Tabi bu salak şovun ana malzemesi sürekli ağdalı cümleler kurmak, düşünce, his, enerji gibi kelimelerle milleti aptal yerine koymak! Bunu da bolca yapıyor hanımefendi. Güller, birikmiş gözyaşları(çüş) falan filan..
Sonra her ünlüye kendi çektiği kartta çıkan duyguyla ilgili tek bir cümle yazması için bir bloknot veriliyor! İşte burası çok önemli, kendilerine tek sayfa kağıt vermek yerine bloknot veriyorlar. En üst sayfaya da bir cümle yazın altına da adınızın soyadınızın baş harfini yazın diyorlar! Hikaye zaten burada çözülüyor. Bloknotların üst sayfaları özel bir kağıt. Alt sayfaya karbon kağıdı gibi herşeyi çıkartıyor ama sadece MOR ışıkta görülüyor! O yüzden bizim ünlüler yazıyorlar kağıda üst sayfayı kopartıyorlar! Altta herşey kalıyor aslında bloknotta. Sonra ne hikmetse o bloknotlar o masada kalmıyor! Kamera çekmezken birileri gelip onları alıp stüdyonun arkasına götürüyor! Mor ışıkta okuyorlar! Sonra sahnede laf salatası yapan şarlatanın kulağına içerden fısıldayıveriyorlar! Kağıtları karıştırmamak için zaten bizim kek ünlüler altına isim soyadlarının baş harflerini yazıyorlar!
Bütün şovlarda bunlara benzer üçkağıtlar var! Yurdumda üçkağıtçılara bu kadar rağbet varken bu program zaten şov yapar reytinglerde!
Yani bir kere daha göz göre göre yurdum insanını salak yerine koyuyorlar. Alenen kandırıyorlar. Bunlardan %99 Sinan Çetin’in de haberi var tabi. O da kesesini doldurdukça oh ne güzel!
Çok sıkıldım artık bu sahtekar medyadan, yalan gerçekleri sunan televizyon denen şeytandan!
Var mı sizin aranızda yoksa bu sahtekarlara inanan! Yurdum insanının %90′u inanıyor ona eminim ben o ayrı…
kaynak:
http://www.killananadam.com/sinan-ce...e-fenomen.html