Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Telekinesis

Uyarılar

Telekinezi

Gizemli Konular ve Telekinesis Telekinezi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telekineziye başlayın. Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar. 1. Vakit seçimi Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telekinesis telkin cd indir izle İstanbul Telekinesis nerededir kimdir Telekinesis çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telekinesis hipnoz Telekinesis olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telekinesis hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telekinesis kuantum düşünce kitap haberi

Telekinezi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-07-2007, 02:46 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scorLex is an unknown quantity at this point
Standart Telekinezi

Telekineziye başlayın.
Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar.


1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.


--------------------------------------------------------------------------------
* KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ
--------------------------------------------------------------------------------
2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.




Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz :) Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

İşte hepsi bu kadar. Her kimseniz enaniyetten uzak durun. Çünkü enaniyet kalp sağlamlığı dinlemez. telekinezi.com başarılar diler. Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.



--------------------------------------------------------------------------------
* KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ

--------------------------------------------------------------------------------
Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir. Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

Başarılar | Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.







--------------------------------------------------------------------------------

TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI

--------------------------------------------------------------------------------


1) Baş ağrısına neden olabilir

2) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler. Yeteneğiniz hasebiye bu olay farklı yerlerdede vukuu bulabilir.

3) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir (Burada ki gelecek görmek çok yakın bir zaman içindir) nizi iyi hissedebilirsinizeden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir

Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.

Yukarıda saydığımız maddeler arkadaşlarımızın ve bizim kendi tecrübelerimizden yola çıkılarak yazılmıştır.

Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

scorLex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2007, 02:48 AM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scorLex is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

Telekinesis bölümü varmış ve kısıtlanarakta olsa bu tip bir konu açılmış.Konuyu oraya taşıyabilirseniz veya silerseniz iyi olur..
scorLex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2007, 05:11 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 39
Tesekkür: 0
23 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zehirli_yosun is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

çok ilginç gerçekten düşünerek kaşık bükülüyormu deneyen arkadaşlar varmı acaba iğne ve kağıt deneyi daha gerçekçi geldi teşekürler paylaşım için
zehirli_yosun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 04:41 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gecesesi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

gerçekten böyle bisey varmi ya en çok merek ettigim şey telapati telekenesis
ya ben bu siteyi çok seviom çok yardimci olyo ve olmaya devam edecek
__________________
Ben Varsam Her Şey Var Ben Yoksam Hicbir Şey Yok
gecesesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:13 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

en kolayı kağıt iğne yöntemi.zevkli de oluyor bazen.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:27 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 22
Tesekkür: 0
11 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gecesesi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

valla ben yapamadim sinir oldum yirttim attim kagidi kaşık bükmeyi deniyecegim
__________________
Ben Varsam Her Şey Var Ben Yoksam Hicbir Şey Yok
gecesesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:55 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

en kolaylardan biri kağıt yerine sadece folyolar olur o folyodan biraz kesecen ve iğnenin ucuna koyup alnına yani daha doğrusu iki kaşının ortasına 3. gözün olduğu yere götür.kağıt kendiliğinden dönüyor.

üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2007, 06:36 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
AZRAİL662 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 55
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AZRAİL662 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

şekilleri göremedim
__________________
http://2ce1ol.forumc.biz
AZRAİL662 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2008, 09:28 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scorLex is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telekinezi

Hepsi gerçek arkadaşlar.Hatta bunlar basit şeyler.İnanarak yapamayacağınız bir şey yok..
scorLex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2008, 09:31 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Telekinezi

scorlerx bunu sen hiç denedinmi
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telekinezi

Gizemli Konular ve Telekinesis Telekinezi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Telekineziye başlayın. Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar. 1. Vakit seçimi Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telekinesis telkin cd indir izle İstanbul Telekinesis nerededir kimdir Telekinesis çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telekinesis hipnoz Telekinesis olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telekinesis hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telekinesis kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.