Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   Telekinezi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/1551-telekinezi.html)

scorLex 06-07-2007 02:46 AM

Telekinezi
 
Telekineziye başlayın.
Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar.


1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.


--------------------------------------------------------------------------------
* KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ
--------------------------------------------------------------------------------
2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.




Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.

Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.

3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.

4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz :) Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.

5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.

İşte hepsi bu kadar. Her kimseniz enaniyetten uzak durun. Çünkü enaniyet kalp sağlamlığı dinlemez. telekinezi.com başarılar diler. Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.



--------------------------------------------------------------------------------
* KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ

--------------------------------------------------------------------------------
Kolay Kaşık Bükme Yöntemi
Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbirşey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın biryerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklamınız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandanda kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir. Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

Başarılar | Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.







--------------------------------------------------------------------------------

TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI

--------------------------------------------------------------------------------


1) Baş ağrısına neden olabilir

2) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler. Yeteneğiniz hasebiye bu olay farklı yerlerdede vukuu bulabilir.

3) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir (Burada ki gelecek görmek çok yakın bir zaman içindir) nizi iyi hissedebilirsinizeden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir

Saydıklarımızın dışında başka teknik ve sağlık problemleri gerçekleşiyor olabilir.

Yukarıda saydığımız maddeler arkadaşlarımızın ve bizim kendi tecrübelerimizden yola çıkılarak yazılmıştır.

Kaynak: www.beyingucu.net

Kaynak gösterilmeden yaynlanması yasaktır.

scorLex 06-07-2007 02:48 AM

Ynt: Telekinezi
 
Telekinesis bölümü varmış ve kısıtlanarakta olsa bu tip bir konu açılmış.Konuyu oraya taşıyabilirseniz veya silerseniz iyi olur..

zehirli_yosun 26-11-2007 05:11 PM

Ynt: Telekinezi
 
çok ilginç gerçekten düşünerek kaşık bükülüyormu deneyen arkadaşlar varmı acaba iğne ve kağıt deneyi daha gerçekçi geldi teşekürler paylaşım için thumbsanim

gecesesi 28-11-2007 04:41 PM

Ynt: Telekinezi
 
gerçekten böyle bisey varmi ya en çok merek ettigim şey telapati telekenesis
ya ben bu siteyi çok seviom çok yardimci olyo ve olmaya devam edecek smiliyface

üç_gömlek 28-11-2007 05:13 PM

Ynt: Telekinezi
 
en kolayı kağıt iğne yöntemi.zevkli de oluyor bazen. smiliyface

gecesesi 28-11-2007 05:27 PM

Ynt: Telekinezi
 
valla ben yapamadim sinir oldum yirttim attim kagidi kaşık bükmeyi deniyecegim skan67

üç_gömlek 28-11-2007 05:55 PM

Ynt: Telekinezi
 
en kolaylardan biri kağıt yerine sadece folyolar olur o folyodan biraz kesecen ve iğnenin ucuna koyup alnına yani daha doğrusu iki kaşının ortasına 3. gözün olduğu yere götür.kağıt kendiliğinden dönüyor.


AZRAİL662 21-12-2007 06:36 PM

Ynt: Telekinezi
 
şekilleri göremedim

scorLex 03-02-2008 09:28 PM

Ynt: Telekinezi
 
Hepsi gerçek arkadaşlar.Hatta bunlar basit şeyler.İnanarak yapamayacağınız bir şey yok..

gunesim 03-02-2008 09:31 PM

Ynt: Telekinezi
 
scorlerx bunu sen hiç denedinmi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.