Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/1359-telekinezi-videolari2superrrr.html)

25emel 28-06-2007 08:46 PM

Ynt: TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR)

Alıntı:

ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı
Bu videoların çoğu yalan....

khkh56 khkh56 hadi canım sende ciddi olamassın... khkh56

ozel 28-06-2007 10:07 PM

Videolar guzeldi ama daha cesitli olsaymis keske, herkes telekineziye kasik bukerek basliyor galiba wink77 Telekinezi herkesde var olan bir ozellik, kimisi cok, kimisi az bir calismayla bu yetenegi ortaya cikarabilir. Benim bir arkadasim vardi yillar once ve benim gozumun onunde bir magazin dergisini havalandirip eline aldi, cok ama cok super birseydi, acayip heyecanli ve eylenceli bir durumdu, tabi ardindan cok arastirma yaptim evde herhangi bir hile varmi diye ama yoktu. Sonra eve gidip kendi kendime denemeler yaptim ama nafile basaramadim sad456 cunku birturlu yapabilecegime gercekten inanamiyorum. Bu telekinezi olayindan o kadar etkilenmisim ki bu gun bile ruyalarimda kendimi bircok kucuk objeyi havalandirirken gorurum hatta bazen kendimi ucururumda. Hersey bir yana ruyada ucmak kadar harika bir duygu tanimiyorum keske gercek hayattada ucabilsek cilgin897 Bu arada garfild bir harika olmus super

asisler 29-06-2007 12:28 PM

Buyrun beyninizin gücü :)

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=0OcQOlr6hPQ[/youtube]

ister inan ister inanma.

Ne demiş büyüklerden biri " yapabileceğine inanıyorsan evet haklısın, yapamayacağına inanıyorsan yine SEN haklısın :)

ganesha 29-06-2007 01:09 PM

merak ettiğim şu bu su üzerinde yürüme doğruysa bunu biz elbet bizim tvlere çok kez görürdük...

!!!!!!!!!

asisler 29-06-2007 01:11 PM

Süzerinde yüryüyen Criss angel dir ve bi çok kez tvlerde haber konusu olmuştur...

demek sen takip edememişsin....

Ay İmparatoru 10-07-2007 04:16 PM

ben criss angel a inanmıyorum ama bu tür şeyler gerçek onları biliyorum çünkü bende bu işlerin içindeyim krz56

mecucyecuc 03-01-2008 08:06 PM

blook
Kardeşler,siteyi yeni gördüm de üye oldum.Süper konular var.Gerek hafıza konusunda gerek yüzme konusunda gerek hipnoz konusunda insanlar merak edebilecekleri her konuda aydınlatılmaya çalışılılmış çalışılmaya ve site de kendini geliştirmeye devam ediyor kanımca.(memlekete ve insanlığa çok faydalı bir site olmuş.)
Fakat bu tele kine konusuna gelince milletimizin kafasını bulandırmayın be kardeşler.
İlk videoda da gösterdiği üzere bu işi yapanlar medyumlar.Yani cinlerle irtibata geçerek hallediyorlar bu işi.Öle 5 ay 10 ay değil ömür boyu uğraşmayla olacak işler değil bunlar.
Benim tavsiyem bu güzel zamanınızı olmayacak bu boş işlere değil.Hafıza eğitimine,hızlı okumaya.Ve bunlar sonucunda da vatana yararlı olabilecek işlere el atarak değerlendirmeye davet ediyorum.Saygılarımla

hülyaa 03-01-2008 08:32 PM

Alıntı:

mecucyecuc Nickli Üyeden Alıntı
blook
Kardeşler,siteyi yeni gördüm de üye oldum.Süper konular var.Gerek hafıza konusunda gerek yüzme konusunda gerek hipnoz konusunda insanlar merak edebilecekleri her konuda aydınlatılmaya çalışılılmış çalışılmaya ve site de kendini geliştirmeye devam ediyor kanımca.(memlekete ve insanlığa çok faydalı bir site olmuş.)
Fakat bu tele kine konusuna gelince milletimizin kafasını bulandırmayın be kardeşler.
İlk videoda da gösterdiği üzere bu işi yapanlar medyumlar.Yani cinlerle irtibata geçerek hallediyorlar bu işi.Öle 5 ay 10 ay değil ömür boyu uğraşmayla olacak işler değil bunlar.
Benim tavsiyem bu güzel zamanınızı olmayacak bu boş işlere değil.Hafıza eğitimine,hızlı okumaya.Ve bunlar sonucunda da vatana yararlı olabilecek işlere el atarak değerlendirmeye davet ediyorum.Saygılarımla

ben bu yazının aynısını sabah açtığımda da okumuştum...nasıl oluyor şimdi yazılmış gibi yine okuyorum.. sevincli
kesin bende bir haller var..gayıptan yazılar okumaya başladım khkh56

hayatimdegisti 03-01-2008 08:47 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mecucyecuc Nickli Üyeden Alıntı
blook

ben bu yazının aynısını sabah açtığımda da okumuştum...nasıl oluyor şimdi yazılmış gibi yine okuyorum.. sevincli
kesin bende bir haller var..gayıptan yazılar okumaya başladım khkh56

Aynı yazı iki kere gönderilmiş. Sabah açıldığında yanit gelmediği için saniyorum telekinezi kategorisinde başka bir bölüme kopyala yapiştir yapilmiş.

Telekinezi konusu sitemizde ki yüzlerce konudan birisi.Kimisi için reiki kategorisi gereksizdir kimisi için golf kategorisi yada plates kategorisi.Burada yapmamız gereken ilgilendiğimiz konulara mesaj yazip onları ön plana çıkarmak ilgilenmediğimiz konulara ise mesaj yazmamaktır.

mostar34 08-04-2008 10:44 PM

telekinezi olayı gercekte var olan yani insanın doğasında olan bişey yine burdada forumun diğer bolumlerindeki konulardada olduğu gibi ortak nokta beyin gucudur gercekten isterseniz yapabilirsiniz tabi emekte harcamanız gerek bu tur olaylara inanmıyan arkadaslar olabilir ama malesef bu her insanınruhsal yeteneğidir Bunu yapamamıza engel olan tek şey ise istek ve inanç eksikliğidir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 PM.