Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telekinesis (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/)
-   -   TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/telekinesis/1359-telekinezi-videolari2superrrr.html)

canozanyazar 29-05-2007 07:48 PM

TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR)

BU VİDEOLAR SÜPER (TELEKİNEZİ HEVESLİLERİ İÇİN )

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=jMS7jQ8si24[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=IXcXHNtSc_k[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=O11PE-NrXSM[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=0qrgEWUx5tM[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=x2Klwe2TEKs[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=sBQLq2VmZcA[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=69GMr3RlpgU[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=YSfJjdnqfOo[/youtube]
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Hl7qaIfZi54[/youtube]

canozanyazar 02-06-2007 08:25 AM

Ynt: TELEKİNEZİ VİDEOLARI2(SÜPERRRR)

ARKADAŞLAR HERALDE KİMSE BEĞENMEDİ BU VİDEOLARI YAHU O KADARDA KÖTÜ DEĞİLLER AMA :):) s45apk

hayatdolu 02-06-2007 09:08 AM

Merhaba,

Ben begendim videoları. Ozeliklede suyun uzerinde yurumeyi :)

Paylasımınız icin tskler. Baska ilginc videolar varsa izlemek isterim.

Sevgilerimle,

ganesha 04-06-2007 12:46 PM

bunlar gerçekmi şüpheliyim doğrusu..

inananmadım..

yakamoz 04-06-2007 02:48 PM

harika bir video yaa... oh ohhhhhh uy897 pek iyi geldi sağol lerzan

kadirayvaz 04-06-2007 03:06 PM

Kedi çok güzeldi kedi.oğlum görmesin bayılırdı bayılırdı. 956k 956k 956k 956k 956k 956k

25emel 04-06-2007 03:20 PM

khkh56 khkh56 ben zaten bir garfield hastasıyım.pek severim o keratayı...bu arada yüregimi kaybetmiştim ya hani sabah... 44 buldum onu siz dostlarım sayesinde yıkadım bir kac tas su ile ak pak oldu... 44 44

canozanyazar 07-06-2007 10:58 PM

tam yeri bu kaşık havasının haa gece gece canlandırdın bizi haaa s45apk

hayatimdegisti 08-06-2007 01:30 AM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
[youtube=425,350]oSaiIXoRf6Q[/youtube]
garfildden kaŞIk havasi :)

kanimca birseyi yapabilip yapabilemeyeceginin merakindan cok, yapacagina emin olmak hissini tasimak yeterli. denemeye bile gerek duymadan..

Gerçekten harika olmuş telekinesi ile kaşık havası... :)

Lusid 28-06-2007 07:15 PM

Bu videoların çoğu yalan....

25emel 28-06-2007 08:46 PM

Alıntı:

ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı
Bu videoların çoğu yalan....

khkh56 khkh56 hadi canım sende ciddi olamassın... khkh56

ozel 28-06-2007 10:07 PM

Videolar guzeldi ama daha cesitli olsaymis keske, herkes telekineziye kasik bukerek basliyor galiba wink77 Telekinezi herkesde var olan bir ozellik, kimisi cok, kimisi az bir calismayla bu yetenegi ortaya cikarabilir. Benim bir arkadasim vardi yillar once ve benim gozumun onunde bir magazin dergisini havalandirip eline aldi, cok ama cok super birseydi, acayip heyecanli ve eylenceli bir durumdu, tabi ardindan cok arastirma yaptim evde herhangi bir hile varmi diye ama yoktu. Sonra eve gidip kendi kendime denemeler yaptim ama nafile basaramadim sad456 cunku birturlu yapabilecegime gercekten inanamiyorum. Bu telekinezi olayindan o kadar etkilenmisim ki bu gun bile ruyalarimda kendimi bircok kucuk objeyi havalandirirken gorurum hatta bazen kendimi ucururumda. Hersey bir yana ruyada ucmak kadar harika bir duygu tanimiyorum keske gercek hayattada ucabilsek cilgin897 Bu arada garfild bir harika olmus super

asisler 29-06-2007 12:28 PM

Buyrun beyninizin gücü :)

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=0OcQOlr6hPQ[/youtube]

ister inan ister inanma.

Ne demiş büyüklerden biri " yapabileceğine inanıyorsan evet haklısın, yapamayacağına inanıyorsan yine SEN haklısın :)

ganesha 29-06-2007 01:09 PM

merak ettiğim şu bu su üzerinde yürüme doğruysa bunu biz elbet bizim tvlere çok kez görürdük...

!!!!!!!!!

asisler 29-06-2007 01:11 PM

Süzerinde yüryüyen Criss angel dir ve bi çok kez tvlerde haber konusu olmuştur...

demek sen takip edememişsin....

Ay İmparatoru 10-07-2007 04:16 PM

ben criss angel a inanmıyorum ama bu tür şeyler gerçek onları biliyorum çünkü bende bu işlerin içindeyim krz56

mecucyecuc 03-01-2008 08:06 PM

blook
Kardeşler,siteyi yeni gördüm de üye oldum.Süper konular var.Gerek hafıza konusunda gerek yüzme konusunda gerek hipnoz konusunda insanlar merak edebilecekleri her konuda aydınlatılmaya çalışılılmış çalışılmaya ve site de kendini geliştirmeye devam ediyor kanımca.(memlekete ve insanlığa çok faydalı bir site olmuş.)
Fakat bu tele kine konusuna gelince milletimizin kafasını bulandırmayın be kardeşler.
İlk videoda da gösterdiği üzere bu işi yapanlar medyumlar.Yani cinlerle irtibata geçerek hallediyorlar bu işi.Öle 5 ay 10 ay değil ömür boyu uğraşmayla olacak işler değil bunlar.
Benim tavsiyem bu güzel zamanınızı olmayacak bu boş işlere değil.Hafıza eğitimine,hızlı okumaya.Ve bunlar sonucunda da vatana yararlı olabilecek işlere el atarak değerlendirmeye davet ediyorum.Saygılarımla

hülyaa 03-01-2008 08:32 PM

Alıntı:

mecucyecuc Nickli Üyeden Alıntı
blook
Kardeşler,siteyi yeni gördüm de üye oldum.Süper konular var.Gerek hafıza konusunda gerek yüzme konusunda gerek hipnoz konusunda insanlar merak edebilecekleri her konuda aydınlatılmaya çalışılılmış çalışılmaya ve site de kendini geliştirmeye devam ediyor kanımca.(memlekete ve insanlığa çok faydalı bir site olmuş.)
Fakat bu tele kine konusuna gelince milletimizin kafasını bulandırmayın be kardeşler.
İlk videoda da gösterdiği üzere bu işi yapanlar medyumlar.Yani cinlerle irtibata geçerek hallediyorlar bu işi.Öle 5 ay 10 ay değil ömür boyu uğraşmayla olacak işler değil bunlar.
Benim tavsiyem bu güzel zamanınızı olmayacak bu boş işlere değil.Hafıza eğitimine,hızlı okumaya.Ve bunlar sonucunda da vatana yararlı olabilecek işlere el atarak değerlendirmeye davet ediyorum.Saygılarımla

ben bu yazının aynısını sabah açtığımda da okumuştum...nasıl oluyor şimdi yazılmış gibi yine okuyorum.. sevincli
kesin bende bir haller var..gayıptan yazılar okumaya başladım khkh56

hayatimdegisti 03-01-2008 08:47 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mecucyecuc Nickli Üyeden Alıntı
blook

ben bu yazının aynısını sabah açtığımda da okumuştum...nasıl oluyor şimdi yazılmış gibi yine okuyorum.. sevincli
kesin bende bir haller var..gayıptan yazılar okumaya başladım khkh56

Aynı yazı iki kere gönderilmiş. Sabah açıldığında yanit gelmediği için saniyorum telekinezi kategorisinde başka bir bölüme kopyala yapiştir yapilmiş.

Telekinezi konusu sitemizde ki yüzlerce konudan birisi.Kimisi için reiki kategorisi gereksizdir kimisi için golf kategorisi yada plates kategorisi.Burada yapmamız gereken ilgilendiğimiz konulara mesaj yazip onları ön plana çıkarmak ilgilenmediğimiz konulara ise mesaj yazmamaktır.

mostar34 08-04-2008 10:44 PM

telekinezi olayı gercekte var olan yani insanın doğasında olan bişey yine burdada forumun diğer bolumlerindeki konulardada olduğu gibi ortak nokta beyin gucudur gercekten isterseniz yapabilirsiniz tabi emekte harcamanız gerek bu tur olaylara inanmıyan arkadaslar olabilir ama malesef bu her insanınruhsal yeteneğidir Bunu yapamamıza engel olan tek şey ise istek ve inanç eksikliğidir.

kamil5 27-04-2008 12:47 AM

7 yaşından büyüğüm diyorsanız inanmayın bunlara.hepsi yalan.zamanınıza yazık. 4897 4897 4897

hayatimdegisti 27-04-2008 02:56 AM

Alıntı:

kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
7 yaşından büyüğüm diyorsanız inanmayın bunlara.hepsi yalan.zamanınıza yazık. 4897 4897 4897

Telekinezi konusunun varlığı konusunda benimde şüphelerim var. İnandığımı söyleyemem.
Ancak bu konu ile ilgilenen arkadaşlara saygı duyuyorum.Lütfen ifadelerimize biraz daha dikkat edelim.

kamil5 27-04-2008 12:09 PM

bu yöntemleri yapan insanlar sadece 1 yerde yapıyorlar. yani kendi hazırladıkları yerlerde. o kaşıkları kiğme yaptırmışlardır ALLAH bilir. normal hayatımda önümde bunları yapan biriyle karşılaşmadım.

teoman_ 27-04-2008 01:39 PM

criss angel dışındakiler inandırıcı
kaşık bükme, masanın üstünde eşyaları hareket ettirip kıran uzakdoğulu adam. hepsi inandırdıcı
ama criss angel'in birçok hilesini ortaya çıkardılar
işte havuzun üzerinde yaptığı şovun hilesi
http://www.youtube.com/watch?v=hTTd68t1Dzg

sultanzeynep 14-05-2008 10:02 PM

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve burdaki telekinezi videoları yok sanırım silinmiş birdaha yükleme gibi bir şansımız var mı çok teşekkürler

güllerinperisi 14-05-2008 10:37 PM

Telekinezi var dediğimizde bile tv nin karşısında ya da ekrandaki stüdyoda ,bu konuda egitim almamış kişilerin bu eylemleri gerçekleştirmesi mümkün degilmiş gibi geliyor.Bu kadar kolaysa neden ben birşey beceremiyorum dusun

manyaklik 27-06-2008 01:34 AM

ben de su üzerinde yürümek isterdim hadi kağıt felan dönderdik kaşık kırdık ta o başka birşey ... tabi gerçekse hismiley

mecucyecuc 30-06-2008 02:55 AM

blook
1-)Fikirlerime cevap olarak, geç de olsa,bir şeyler yazıldığı için çok sevinçliyim.Teşekkür ederim.
2-)Üslubuma bakarsanız,cümleleri ve sözcükleri gayet özenli bir şekilde seçerim.Kimseyi aşağılamamak için.
3-)Zihin gücüyle kaşıkları yamuttuğunu idda edenlere hodri meydan.Buraya videolarınızı bekliyorum.Lütfen anlaşılır videolarla yanıltın beni.
4-)Metafizikle uğraşan arkadaşlar olarak, hepinizin fenomeni izlediğini tahmin ediyorum.Fenomendeki asıl adamın, 1 kez olsun kaşığa sadece bakarak eğdiğine şahit olanınız hanginiz!!!!!
Cebinden çıkardığı elini kaşığa sürterek direk olarak kaşığı kırdığını, daha sonra da kaşığı eğer gibi numara yaparak 2 parça yaptığını hala göremediniz mi???
Farzedelim ki cebinde cildin protein,karbonhidrat ve yağ yapısına zarar vermeyen asitli özel bir karışımın, mendiline sürülü olması hiç mi olanaklı bir secenek değil????
Moderator arkadaşımın da metafiziğin gerçekliği konusunda bana katıldığına çok sevindim lakin; millet olarak nerden öğrendiysek herşeye saygı duyuyoruz.Özellikle de,okumadan ve okuduğunu irdelemeden entellektüel olduğunu sanan kesim yapıyor bunu genelde.
Arkadaşım ben insanlarımı ilizyonla kandıranlardan bahsetmiyorum,onlar yine anlık eğlence yapıp geçiyorlar.Metafizik gibi kanıtlanmamış işler,insanlarımızda gereksiz zaman kaybı ve boş bir uğraştır.Çünkü gerçekliği hala bilim adamları önünde isbatlanabilmiş değildir.
Tekrar tekrar söylüyorum.Ben gençlerimizin daha faydalı uğraşlarla kafalarını yormalarından yanayım.Ama sen hala saygı duymak lazım diyorsan.Doğruluyu isbatlanmamış,faydalı hiç bir getirisi olamayan, zaman ve enerji kaybına neden olan işlere milletimizi yönlendirerek nasıl bir uğraşa saygı duyduğunun farkında değilsin diye düşünüyorum.Saygılarımla

hayatimdegisti 30-06-2008 04:19 AM

Hoş geldiniz Mecucyecuc
Size katiliyorum insanların internette vakitlerini boşa geçirdikleri istatistiksel olarak bir gerçek.
Bizim de amaçlarımızdan birisi bu boşa geçen vakti azaltmak. Bir araştırmaya katılan öğrencilerin yüzde 82´si interneti sadece sohbet ve MSN Messenger için kullandığını belirtirken, yüzde 33´ü "oyun oynamak" yanıtını vermiş.

Telekinezi konusu sitemizde ki yüzlerce konudan birisidir.Bir konunun tartışılması için ispatlanmış olması gerekmez en azından o konuda bilgi sahibi olmak bir genel kültürdür.

Benim saygı duymak ile kastettiğim Uri Galler’e saygı duymak değildir.Kendisi ile ilgili görüşlerim olumsuzdur.

Sitemizde telekinezi ile ilgili olarak iyi niyetle paylaşımda bulunan üyelerimiz var.Bu kişiler iyi niyetle paylaşımlarda bulunuyorlarsa onlara karşı ifadelerimizde dikkat etmeliyiz.

Benzer şekilde siz bir önce ki mesajınızda medyumlardan bahsetmişsiniz.Bir başkası gelip medyumlara inanmak boştur kanıt yoktur inananın zekasından şüphe ederim derse ona da aynı uyarıda bulunuruz.Buradan çıkartılacak sonuç tüm medyumlara saygı duyduğumuz olmamalıdır.Üyelerimize saygı duyuyoruz böylece gelişim yolculuğumuza hep beraber devam ediyoruz.

mecucyecuc 30-06-2008 04:36 PM

blook
Birbirimizi tam anlayacağız demişken, anlaşmazlık hala devam etmekte sayın moderatörüm.
Ben insanlarımızın bilgi sahibi olmamasından yana değilim ki!!!Tabiki insanlarımız okusunlar, araştırsınlar, kendilerini geliştirsinler fakat; bunun gibi boş uğraşlara teşvik edilmesinler.Yine söylüyorum bunlar aslı gerçekliği olmayan,(olanaksızsız demiyorum),gerçek olsada bir işe yaramayan zaman kaybı uğraşlardır.Böyle uğraşlara da saygı duyulması...Bilmiyorum artık neye saygı duymayacaksak.
Ben medyumlarla ilgili bilgiye metafizik ile ilgili bir genel kültür edinirken, sizin sitenizdeki bir videodan, bir uzmanla yapılan röportajdan ulaştım.Ben medyumlara inandığımdan bahsetmedim zaten.Yine de dinimiz ve inancımız gereği inanabilirim de.Yani verdiğiniz örnek benim bir inancım değil ama; yine de bakacak olursak metafiziğe inanmakla-medyuma inanmak arasında dağlar kadar fark vardır.Birinin isbatı sertifikalı, gerçek bir medyum ile birebir görüşmek ile halledilebilirken(yanlızca ülkemizde binlecesi mevcuttur) Metafiziğin isbatı hala mümkün değildir.
Mesajıma bu kadar hızlı bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Saygılarımla...

manyaklik 02-07-2008 12:59 AM

şu ana kadar fenomenin tek bir bölümünü bile izlemedim yalan ya da doğru beni ilgilendirmez beni ilgilendiren yaptıklarımdır ki birçok deneyimim var .. evet profesyonel değil,im ama pisişik güçlerimin olduğunu düşünüyorum ve de arkasından gitmeyi de mantıklı buluyorum .. tabi herkesin uğraşacağı birşey değil herkes yapacak diye birşey yok .. nete gelince de birsürü saçmalık ve yalanla dolu zaman kaybı fazla oluyor doğrudur.. eyer hayatınızda olağan üstü şeyler yoksa illa bende yapıcam diyip kendinizi zorlamamalısınız varsa zaten ortaya çıkar ... uyarılar için sağolun
saygılarla...
(videolarım site de mevcut ahım şahım değil ama izlemeye değer diye düşünüyorum teşekkürler) terli345 hismiley

gül sultan 28-09-2008 11:29 PM

izleyemedik

suzzy 28-09-2008 11:48 PM

Alıntı:

gül sultan Nickli Üyeden Alıntı
izleyemedik

niçin izleyemediniz... dusun

ben şimdi baktım...gayet güzel bütün videolar açıldı.... b456

gulum21 24-10-2008 10:38 PM

arkadaşlar ben ne bu video ları nede mp3 leri göremiyorum allah aşkına nasıl yapacağımmm

MuminOKAN 24-10-2008 11:11 PM

Alıntı:

gulum21 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben ne bu video ları nede mp3 leri göremiyorum allah aşkına nasıl yapacağımmm

hepsi yuutup videosu...

karagedikli 06-11-2008 12:43 PM

Slm arkadaşlar,
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ya gerçekten çok süper şeyler...
İnsanı heveslendiriyor.
Gerçekten yapabilir miyim acaba?... dusun dusun 96 96 96

rasgavs 06-11-2008 02:01 PM

Alıntı:

gulum21 Adobe Flash Player programını yükleyerek izleyebilirsin. Link de verebilirim istersen

gulum21 07-11-2008 02:01 PM

rasgavs linki verebilirsen çok sevinirim.. ttli3

rasgavs 07-11-2008 03:09 PM

Alıntı:

rasgavs linki verebilirsen çok sevinirim.. ttli3

http://www.gezginler.net/modules/myd...layer&lid=3040

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 PM.