Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   arkadaşlar tartışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/626144-arkadaslar-tartisalim.html)

bilaltr 08-06-2017 05:54 PM

arkadaşlar tartışalım
 
https://www.youtube.com/watch?v=MTmP...DWoxRzXRCZwhnO

arkadaşlar bu tarz sublimanal telkin sizce işe yarar mı? arkadaşın biri hazırlamış.. 21 gün izleyin demiş..ne düşünüyosuz...altbilincimize girer mi sizce?

KıpçakBeyi 13-06-2017 01:35 PM

Cevap: arkadaşlar tartışalım
 
Beni devamlı surette uyarana maruz bırakmanın ve bu uyaranların altında sublimal mesaj vermenin mantığı daha önce açıklanmıştı.

Beynin işleme kapasitesi çok yüksek. O yüzden mesela bir dersi öğretmen anlatırken sıkılırız. Kullanabileceği belki en fazla dakikada 120 kelime yani o kadar uyaran hadi hocanın mimik ve jestleri arada yapacağı komiklikler. İki yüzü geçmez.İnsan oğlu dakikada 600-700 uyaranı algılayabilir. O nedenle derste sıkılırsın. Şimdi şimdi slaytla (görsel+ ses ) ve video ile öğretim yönteminin daha etkili olduğunu söylüyorlar.

Daha önce buna benzer bir video izlemiştim. Çok daha yavaştı neredeyse sadece hatun resimleri ile doluydu. Yazılar illa ki okunabiliyordu ama tamamını okuyamıyordun.

Beyin orada yazanlardan bir kısmını alıp işliyor. Ne kadar hızlı olursa olsun ben bir kaç kelime algılıyorum.

Yirmi bir günün psikolojik bir kural olduğunu söylüyorlar ama geçmişte bir ay dişimi fırçalayıp altı ay fırçalamadığım oldu. Bir alışkanlık yirmi bir günden önce kazanılamaz deniyor. Yirmi bir gün böyle bir şeyi izlemedim. Yorum yok


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.